Codik&Toffik Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Właśnie wróćiłem, pełnych wyników nie znam, ale... Podczas wystawy o Zw. Ukrainy gdzie sędziował P. Erwin Deutscher wywalczyłem BIS Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Guest Reyes Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Włąśnie wróćiłem, pełnych wyników nie znam, ale... Podczas wystawy o Zw. Ukrainy gdzie sędziował P. Erwin Deutscher wywalczyłem BIS Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu: To wiemy czemu Pana Szanownego w Opolu nie było. Ładnie to tak? Po obcych jeździć zamiast u siebie honoru bronić :evil_lol: <cmok> Gratuluje :multi: Quote
Codik&Toffik Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Bardzo dziękuje :loveu: Danusia tak jakoś wyszło ... :eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Bartek ja ci rowniez serdecznie gratuluje ! Juz raz ci to mowilam prawda ;) Oby wiecej takich pieknych zwyciestw dla twoich Lhasa :loveu: Quote
marymek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Świetne fotki :) Bartek - ty jak zawsze ze szczotką w ręce :p Quote
Frytela Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 marymek napisał(a):Świetne fotki :) Bartek - ty jak zawsze ze szczotką w ręce :p moze mu sie juz na stale do reki przyczepila hmm ;) a tak w ogóle to gratki :) Quote
Martynaaaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Codik&Toffik napisał(a):Właśnie wróćiłem, pełnych wyników nie znam, ale... Podczas wystawy o Zw. Ukrainy gdzie sędziował P. Erwin Deutscher wywalczyłem BIS Junior Handling !!! :loveu::loveu::loveu: gratulacje ;) Quote
Codik&Toffik Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Jeszcze raz bardzo dziękuję :loveu: Oj ze szczotką to ciężko mi się rozstać :evil_lol::lol: Ale przy większym "moim" futerku będę musiał się rozstać bo nie będę miał rąk dla niej ale to dopiero na jesień ... :cool3: Quote
Recommended Posts