sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 a mowilas pani ze mozna zorganizowac transport? przeciez pokonujemy nie takie odleglosci...po calej polsce sie rozwozi;) Quote
Tola Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Niki-lidka napisał(a):a mowilas pani ze mozna zorganizowac transport? przeciez pokonujemy nie takie odleglosci...po calej polsce sie rozwozi;) Pani miała porozmawiac z mezem i miałysmy sie dopiero wtedy umawiac co do transportu... Pani wie, ze pomagamy sobie przy transporcie, wszystko było do uzgodnienia, ja juz nawet myslałam, jak sunia przeczeka ten czas... Myslę, ze chodziło o cos jeszcze... Pani Magdo - jesli Pani przegląda wątek - proszę się jeszcze zastanowić... Quote
sacred PIRANHA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 witam w ten majowy piekny dzien:) Marta nie mogla sie wczoraj ani dzis dostac na dogo; prosila zeby przekazac ze wyjezdza na 4 dni (jest wlasnie w drodze); w razie potrzeby jest pod telefonem:) 609 160 440 Quote
jogi Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cioteczki czy jest szansa na transport Belli w moim kierunku (stalowa wola) czy musze jechać sama?? Quote
Tola Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Moge wrzucic prosbe na transportowy... Będę pytała znajomych... Quote
Tola Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Rozmawiałam wczoraj z jogi, dowiadywałam sie czy, czy sunia jest nadal w schronie. Czy mam szukac czegos na transportowym? Quote
jogi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 i straż miejska nie pracuje w poniedziałek i niczego sie nie dowiedziałam:roll: Jutro rano będę dzwonić Quote
Tola Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Obie sunie są nadal w schronie; Bella bardzo chuda:-( Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To niedługo się zmieni.. Sunie są piękne,tylko ktoś musi je zauważyć :roll: Więc podniosę... Quote
mariee Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 martaa2 napisał(a):Obie sunie są nadal w schronie; Bella bardzo chuda:-( Cos trzeba pomyslec jak nie znajda szybko domku, zeby nie bylo jak z Bono! Pozniej tylko kupe kasy potrzeba na ratowanie zycia! Bono mial szczescie, ale co by bylo gdyby pobyl jeszcze kilka dni?! Quote
Tola Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 mariee napisał(a):Cos trzeba pomyslec jak nie znajda szybko domku, zeby nie bylo jak z Bono! Pozniej tylko kupe kasy potrzeba na ratowanie zycia! Bono mial szczescie, ale co by bylo gdyby pobyl jeszcze kilka dni?! Dlatego denerwujemy sie tu wszyscy... Sonia czeka jeszcze dłuzej.. Quote
wilczyca Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 martaa2 napisał(a): tą białą to już kiedyś chyba widzialam na bokserach, no chyba że była taka sunia bardzo podobna do tej :cool1: też miała łatę na lewym oku, i taki sam szkielecik ..... Quote
wilczyca Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sorki sorki pomyłka to nie ta boksia :oops: jak mówiłam bardzo podobna a tamta ma kochany domeczek Dobrze że nie rozpętałam burzy należy mi się też :mad: łomot przyznaję Quote
emilia2280 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Podniosé dziewczynki. Musimy myslec szybko, bo szkoda dzieci w tym schronie... Marniejá z dnia na dzien. Quote
jogi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Potrzebuję wiecej zdjęć i wszystikie informacje na temat brązowej boksi, to zrobię jej allegro. Może zanim dojedzie na tymczas, to pojedzie do swojego domku. A i przed adopcją wysterylizuję ją. Nie będę podawała gdzie ona jest tylko kontakt będzie do mnie i w ten sposób będę miałą nad tym kontrolę Quote
Tola Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Jutro podesle te co mam. A w piątek moze uda mi sie zrobic nowe... Quote
Tola Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Pojawia sie nadzieja na wyjazd suni w następną sobotę... Tylko czy ona dotrwa:placz: Quote
mariee Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No jak tak zle , to nie ma na co czekac, nie macie jakiegos DT? Lidka SOS Quote
mariee Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 martaa2 napisał(a):Pojawia sie nadzieja na wyjazd suni w następną sobotę... Tylko czy ona dotrwa:placz: nie wiem juz o co chodzi? moze chodzi o zolta? Quote
sacred PIRANHA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nareszcie dogo zadzialalo...a wiec o co chodzi? bo ja widze nie w temacie? to ktora sunia jedzie i kiedy? jesli ona jest rzeczywiscie w tak fatalnym stanie to trzeba ja wyciagac natychmiast... wiec czekam na dokladne info ktora sunia kiedu itp:) Quote
Recommended Posts