Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Urodziłam się w schronisku. Nie jest to wymarzone miejsce dla narodzin szczenięcia, ale ja go nie wybierałam. Tak chciało przeznaczenie.
Właśnie skończyłam 8 tygodni.
Jestem przepiękną, puchatą kulką i w przyszłości będę zdecydowanie bardzo ONkowata. Moja mamusia jest też jeszcze w tym schronisku. Tatuś podobno również był Onkiem.
Właśnie dziś od mojej chrzestnej mamy dostałam imię EGIDA.

Kto da mi wymarzony dom?
Jestem w najlepszym okresie do socjalizacji. Jeszcze ufam wszystkim ludziom, jeszcze kocham cały świat.
Nie zmarnuj tej szansy!!!

OTO JA. EGIDA.

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno,
jesli moglabys to bardzo Cie prosze zmien tytul tak, zeby slowo owczarek bylo w mianowniku :modla: Jesli ktos wpisze 'owczarek' i da szukaj, to mu wyszukiwarka znajdzie wszystkie aukcje ze slowem 'owczarek', ale juz nie znajdzie naszej aukcji :shake: A szkoda, zeby Egida czekala.

Dzieki Wam Cioteczki za ogloszenia malutkiej :calus: :calus:

Posted

Mnie Murka zawsze przypomina, jak znajdzie w moich aukcjach, ale tez sie lapie, ze czasami o tym nie pamietam :hmmmm: A przeciez wszystkie chcemy, zeby psiaki jak najszybciej znajdowaly domki :cool3: Jeden wyraz moze zmienic zycie psinki :fadein: