majqa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Boże, zegar tyka a tu taki niefart, masa ludzi powyjeżdżała i nie w głowie im adopcje...:-( Quote
aisaK Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wysłałam go do fundacji niemieckiej, z którą wspólpracujemy Dobermann-Nothilfe. I sa nim zainteresowani. Proszą aby go wyciagnąc, do hoteliku, DT, gdziekolwiek, oni przejmują koszty! Co wy na to? Pomozecie? Quote
maciaszek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 aisaK napisał(a):Wysłałam go do fundacji niemieckiej, z którą wspólpracujemy Dobermann-Nothilfe. I sa nim zainteresowani. Proszą aby go wyciagnąc, do hoteliku, DT, gdziekolwiek, oni przejmują koszty! Co wy na to? Pomozecie?To świetnie! :) Ale w grę wchodziłby tylko hotelik, bo dt nie ma. Quote
aisaK Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Nie ma problemu! Jaki koszt hotelowania? Doba? Koszty przejmuje fundacja, tylko znajdzcie taki w miare tani ;) Quote
maciaszek Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Próbowałam się dziś dodzwonić do właściciela, żeby dowiedzieć się czy sprawa jest aktualna. Nie udało mi się, nikt nie odbierał. Quote
Klementynkaa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jeżlei hotel to ten gdzie jest MOZA chyba tylko wchodzi w grę, tyle, ze tam jedynie do końca maja mamy miejsca, potem z MOZA tez nie wiem co zrobimy :( Quote
aisaK Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 nie ma nic innego?? gdzie mozna dac oba? a co potem, po maju Quote
amikat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jest jeszcze hotel przy schronisku w lkatowicach -koszt 8 zł za dobę. Moze tam? Quote
maciaszek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Znów dzwoniłam do pana, znów nie odbiera... Nagrałam się na sekretarkę, z prośbą o odzew. Quote
maciaszek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Pan oddzwonił. Aro wciąż u niego jest. Powiedziałam, że jest dla niego szansa na dom w Niemczech i że najpierw trzeba by go umieścić w hoteliku i przygotować do wyjazdu. Pan obiecał przetrzymać Aro u siebie do czasu zahotelikowania (o ile nie będzie to trwało zbyt długo). KTO MOŻE POPILOTOWAĆ TĄ SPRAWĘ ???? KTO ZABIERZE ARO OD WŁAŚCICIELA I ZAWIEZIE DO HOTELU ???? Quote
majqa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 maciaszek napisał(a):(...)KTO MOŻE POPILOTOWAĆ TĄ SPRAWĘ ???? KTO ZABIERZE ARO OD WŁAŚCICIELA I ZAWIEZIE DO HOTELU ???? Nikt z ludzi na miejscu nie zaoferował się z pomocą? Quote
amikat Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Miejsce w hotelu załatwione w cieszynie od środy. Ja go zawiozę! Quote
amikat Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A dzisiaj ARO jedzie do hoteliku... szczerze ? Jak rozmawiam z ta baba i słyszę tylko pytanie "a ja musze za to płacić?" to mi sie haftować chce.... Nie zapyta czy pies będzie cierpiał, czy bedzie smutny..... Quote
maciaszek Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Pan był bardziej wrażliwy i miły. Aro to jego pies. A pani chyba po prostu dobka nie lubi :(. Quote
BeataJ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nigdy tego nie bede w stanie zrozumiec....Dobrze, ze pojedzie do hoteliku a nie do schronu... Beata Quote
Recommended Posts