Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nieoceniony Tomek pisze że:
"Cześć.
posyłam Ci kilka fotek tego fajnego psiaka. Aro do prawdy jest porządnym psem. Zdrowym i zrównoważonym psychicznie, potrafi doskonale podporządkować się woli człowieka, jest w pełni przewidywalny i nie sprawia nam póki co żadnych problemów . nie licząc "wypadku" pierwszej nocy , kiedy był wyraźnie zestresowany zaistniałą sytuacją , to załatwia się tylko na zewnatrz. Nie obserwuję zachowań agresywnych w stosunku do ludzi i generalnie w stosunku do innych psów / chyba,że ten drugi ma wobec Aro wyraźnie wrogie zamiary / Na spacerach ciągnie jak oszalały;-) nikt nie nauczył go chodzenia na smyczy, ale jak znajdę trochę czasu to i nad tym popracujemy. To tyle z dotychczasowych obserwacji .
Pozdrawiam serdecznie. Tomek."

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Maja ,bo tak nazywa sie przyszła wlascicielka Aro jest prawdziwa dogomaniaczka ma juz dwa psiaki uratowane kota i fretke ktora lata po domu i tego sie obawiam jak na to Aro zareaguje ... Mieszkamy w Bolesławcu na dolnymslasku wiec troche dlugo bedzie tu jechal to jakies 400 km niestety ale za to bedzie mial kochajacy dom i pana z ktorym bedzie mogl biegac i jezdzic na rowerze ;) Aro przez pol roku bedzie mieszkal w domku jedno rodzinnym a pozniej po przeprowadzce w mieszkaniu ale mysle ze to jest bez znaczenia .
Dzisiaj sie dowiedzialem ze Aro bedzie naj pozniej u nas 14 a poznije obiecuje jego zdjecia w nowym domku i wspolnych spacerach :cool3:
A za rok to ja postaram sie o adopcje mam nadzieje dwoch dobkow :lol: