maciaszek Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Piękne psisko! Co pan Tomek o nim mówi? Quote
amikat Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A nieoceniony Tomek pisze że: "Cześć. posyłam Ci kilka fotek tego fajnego psiaka. Aro do prawdy jest porządnym psem. Zdrowym i zrównoważonym psychicznie, potrafi doskonale podporządkować się woli człowieka, jest w pełni przewidywalny i nie sprawia nam póki co żadnych problemów . nie licząc "wypadku" pierwszej nocy , kiedy był wyraźnie zestresowany zaistniałą sytuacją , to załatwia się tylko na zewnatrz. Nie obserwuję zachowań agresywnych w stosunku do ludzi i generalnie w stosunku do innych psów / chyba,że ten drugi ma wobec Aro wyraźnie wrogie zamiary / Na spacerach ciągnie jak oszalały;-) nikt nie nauczył go chodzenia na smyczy, ale jak znajdę trochę czasu to i nad tym popracujemy. To tyle z dotychczasowych obserwacji . Pozdrawiam serdecznie. Tomek." Quote
maciaszek Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Wygląda na to, że to bardzo fajny i grzeczny pies. Bo, że piękny to oczywiste! Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 widze ze kolejny psiak trafil do naszego cudownego pana Tomka :mdrmed: Quote
Tengusia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111475&highlight=doberman pomozcie cioteczki :modla: Quote
amikat Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111475&highlight=doberman ten wątek jest zamknięty pies chyba ma domek Quote
Klementynkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 już wiem, ARO przeprowadził się do domku tymczasowego i całkiem dobrze mu tam jest :) ale domu na stałe szukamy nadal!!! Quote
Klementynkaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ARO sie przypomina i prosi o ogłoszenia! przed zimą chciałby zamieszkac w swoim domku! Quote
amikat Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Aro jest piękny. Wieczorem wkleję jego nowe zdjęcia! On lubi koty, lubi małe psy! Zero agresji! A jak wypiękniał?! Quote
maciaszek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 To czekamy na fotki! :) A on ciągle w hoteliku? Quote
Klementynkaa Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 dla ARO zaświtała dziś nadzieja! ale ćśśśś nie zapeszajmy! Quote
maciaszek Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 No to nie zapeszamy... :) Ale w trakcie niezapeszania byśmy jakieś fotki oglądnęły ;). Quote
Michal^^ Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 moja kuzynka zdecydowala sie na adoptowanie Aro :p strasznie jej sie podoba :lol: milosc od pierwszego spojrzenia :razz: ale pozostaje problem transportu ... pozdrawiam Quote
maciaszek Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Michał, witaj na dogo :)! Opowiesz nam coś o przyszłym domku Aro? Gdzie mieszkacie - jak daleki miałby być ten transport? Quote
Michal^^ Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Maja ,bo tak nazywa sie przyszła wlascicielka Aro jest prawdziwa dogomaniaczka ma juz dwa psiaki uratowane kota i fretke ktora lata po domu i tego sie obawiam jak na to Aro zareaguje ... Mieszkamy w Bolesławcu na dolnymslasku wiec troche dlugo bedzie tu jechal to jakies 400 km niestety ale za to bedzie mial kochajacy dom i pana z ktorym bedzie mogl biegac i jezdzic na rowerze ;) Aro przez pol roku bedzie mieszkal w domku jedno rodzinnym a pozniej po przeprowadzce w mieszkaniu ale mysle ze to jest bez znaczenia . Dzisiaj sie dowiedzialem ze Aro bedzie naj pozniej u nas 14 a poznije obiecuje jego zdjecia w nowym domku i wspolnych spacerach :cool3: A za rok to ja postaram sie o adopcje mam nadzieje dwoch dobkow :lol: Quote
maciaszek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Brzmi świetnie :). Cieszę się, że Aro pojedzie do TAKIEGO domku! Quote
Recommended Posts