Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

SMALL COMICS GI JACK- WO, NSZwR i na BIS PUPPY lokata II
Serdecznie gratuluję udanego debiutu wystawowego Lolusia

DRAGON BULERBYN Fransimo Bohemia-Zw Młodzieży, NJwR
Monika jeszcze raz wielkie graty dla Twojego wspaniałego chłopaka

Ogromne gratulacje dla Agnethy i jej suni ELITE Stawka Większa niż Życie
za Zwycięstwo Młodzieży a zarazem bardzo udany debiut

No i ogromniaste Graty dla wspaniałego Carbowskiego czyli WWW KNIGHT ERRANT Port Erin za kolejnego BOB-a

I jeszcze IImiejsce podczas wyborów Najlepszego TTB wystawy

Ogromne gratulacje dla pozostałych piesków i ich właścicieli

Posted

Huny wy się w koncu pochwalcie!!!w końcu u was będą za moment kolorki!!!:lol::mad: nie raz juz czytałem na forach, ze w Polsce kolory to rzadkość, gdzie u Was to temat juz dawno przerabiany, i myślę z najwiękrzym w Polsce doświadczeniem! Można tu wsponieć choćby ojca mojej Zosi, Mult.Ch. Int.Ch.http://www.staffbull.pl/ Gold Charger Buldożer. Ci którzy takie rzeczy wypisują to chyba dalecy od historii i znajomości tematu w kraju!
Czekam na szczeniakach!:lol:;)

sorki za off top, ale tu hunów złapałem!

Posted

Ci którzy takie rzeczy wypisują to chyba dalecy od historii i znajomości tematu w kraju!
- niom.. hodowla Ara Scania ( Kielce ) Pierwsze polskie rudaski z tytułem Ch.PL. - lata 1999 - 200-iles ;) , ostatnio tzn. jakies 1,5 roku temu ruda (czerwona) suczka GOBI RED ROSE Ara Scania ..była kryta,ale dla odmiany czarnym pregowanym psem .. A także hodowla Mendog ( Śląsk ) była w posiadaniu rudego Ch. Pl. ORKUS z Celebes
http://www.rotti.republika.pl/o.jpg
i po nim z przydomkiem Mendog..były rudaski .. w/w wspomnianych latach .

Ode mnie spóznione tutaj OGROMNBE BRAWA dla "SMURFKA" :multi::multi::multi:

Posted

agastaffbull napisał(a):
Nooo, i jeszcze rudy PEPPERY CASH Alet, też przecież w latach 90-tych jeden ze słynniejszych sbt w Polsce...

- tak zgadza sie to własnie ojciec powyzszego Orkusa,ale generalnie mówimy o rudych POLSKICH juz urodzonych w PL... i zanim w Buldożerach pojawiły sie rudaski..były juz w/w polskich hodowlach ..

Bo tak to nie mozemy pominac jeszcze Jagstaff-a .. mieszkającego pod Warszawa w hod. Senator ..to z kolei ojciec rudych z Ara Scani ,a takze pozniejszego rudaska Chargerka .. :cool3:

Posted

Kasiu,Staff-ka -ALE TY MASZ PAMJĘĆ.
A rudasek Chargerek to CHARGER Buldożer i jego ojcem jest Jagstaff THE SANDMAN ,a matka RORTY RAY Buldożer,która w swoim rodowodzie ma słynnego PEPPERY CASH Alet cs,-a nadodatek w/w to Championy i Intery.

Pozdrawiam
Sorki za offa

Family Buldożer

Posted

[quote name='hun']Kasiu,Staff-ka -ALE TY MASZ PAMJĘĆ.
A rudasek Chargerek to CHARGER Buldożer i jego ojcem jest Jagstaff THE SANDMAN ,a matka RORTY RAY Buldożer,która w swoim rodowodzie ma słynnego PEPPERY CASH Alet cs,-a nadodatek w/w to Championy i Intery.

Pozdrawiam
Sorki za offa

Family Buldożer

- :cool3::cool3:

RORTY RAY Buldożer,która w swoim rodowodzie ma słynnego PEPPERY CASH Alet cs

- niom tak jak i RAPID SHOT Buldożer (brat) ,który to nie bez przyczyn błyszczy mahoniowa poświatą :lol::lol:;) Wiele psiaków.. tych już,w sumie "wiekowych" ma Peppery .. w swoich pedigree .. :razz:

Pozdrawiam ciepło

M S-K