Marmal Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 W sobotę na Międzynarodowej Wystawie w Opolu odnieśliśmy niemały sukces: JACKI MISS Obornicki Nornik - w szczeniaczkach zajęła I miejsce ocenę WO i tytuł Naj. Szcz. ERIS - w kl. młodzieży - ocena dosk., lokata III/6 Leonhard's CHARLY BROWN - CACIB, CWC, NDPwR, BOB PARSONY OKSANA Obornicki Nornik kl. szczeniąt - WO, tytuł Naj.Szczenię JAZON Obornicki Nornik - CACIB, CWC, NDPwR - BOB - SKOŃCZYŁ CHAMPIONAT PL No to się pochwaliłam:oops: Quote
Russellka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No no gratulacje :loveu: Wygłaskaj zwycięzców! :D Quote
Russellka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jakie śliczne :loveu: ja musze ubłagać rodziców żeby mnie wzieli na jakąś wystawę, bo w takiej dziurze jak u nas nie ma wystaw... :( Quote
WŁADCZYNI Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A na warszawskiej będziecie? Bo ja bym chętnie pomacała białasy:loveu: A chyba będę w Wwie jeszcze. Quote
Marmal Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Dzięki za gratulacje:oops: Do Warszawy nie wybieramy się - byliśmy raz i to nam wystarczy (strasznie się rozczarowaliśmy). Jak na stolicę to była gorsza niż jakakolwiek krajówka:mad: Quote
Recommended Posts