Figa Bez Maku Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Mały Kenzo o domek prosi ciotka Figa więc go podnosi.. U Kundy może zostać dni kilka...... to mieszaniec doga czy wilka???? Quote
bunia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Koniecznie trzeba ogłoszenia zrobić. Kto pomoże malcowi? Quote
nika28 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :loveu: :loveu: :loveu:Ślicznyyyy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kunda Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 prosze pomozcie mi go oglosic , zamiescilam go na razie na gumtree.pl(lodzkim i z wawy) ,kupiepsa.pl , ojej.pl ,i zaraz wkleje na 4lapy.pl wiecej nie mam pomyslow.na allegro nie mam konta. Quote
majqa Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Czy jego wymioty i biegunka się uspokoiły? Będziesz jeszcze na kontroli u weta? Quote
Kunda Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 wymiotowal tylko raz jak jechalismy do domu -mysle ze to z przejedzenia bo rozne dziwne rzeczy nieprzetrawione w tym byly.jest chudzinka i pewnie sporo osob mu costam dalo na tym przystanku i w efekcie skonczylo sie to jak sie skonczylo.kupsko jest ok- mam tabletki na brzuszek do piatku jak bedzie cos niepokojacego to pojdziemy jeszcze raz w pt.ale mysle ze to kwestia diety maly je kleik,gotowana marchewke i wieczorem juz dostal odrobinke gotowanego kurczaka a no i jadl chlebek z maslem. daje w malych porcyjkach ,czym nie jest zachwycony bo jest straszmym glodomorem:cool1: Quote
Kunda Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 podopowiedzcie mi o co mam pytac kogos kto ewentualnie do mnie zadzwoni w sprawie malego??ja zupelnie zielona w tych sprawach:roll: Quote
basia0607 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Wszystkovbedzie dobrze , nie damy mu zginąć. Teraz jest dobry czas na wydawanie pieskow do nowych domów. Kurcze szkoda , że piesek jest tak daleko. Mam bardzo podobną suczkę w przytulisku. Quote
Figa Bez Maku Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kunda napisał(a):podopowiedzcie mi o co mam pytac kogos kto ewentualnie do mnie zadzwoni w sprawie malego??ja zupelnie zielona w tych sprawach:roll: Poczekaj miła Kundo.. odpowiedź dam za sekundę...: czy ktoś miał psa kiedyś może zapytać warto .. czy też pies jest dla kogosia białą kartą.. dla kogo będzie psina? dla dziecka:roll:..czy dla rodziny:eviltong: do domku ...czy na łańcuszek...:mad: ( wyjaśniać chyba nie muszę:roll:?) czy zgodzi sie na adopcyjną umowę? na sprawdzenie jak szczenie się chowa? Quote
Kunda Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 dzieki dziewczyny:loveu:odezwaly sie do mnie dwie osoby.zobaczymy co z tego wyjdzie.trzymam kciuki i jetsem dobrej mysli:lol: Quote
majqa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Nie działaj tylko pochopnie! Dobrego domku Ci życzę Ślicznoto!!! Quote
Figa Bez Maku Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kunda napisał(a):dzieki dziewczyny:loveu:odezwaly sie do mnie dwie osoby.zobaczymy co z tego wyjdzie.trzymam kciuki i jetsem dobrej mysli:lol: Kunda milczy jak sądzę dlatego że się ludziska pobiły o psiaka małego Quote
Kunda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 psiur nadal u mnie -juz coraz bardziej szczeniakowaty tzn.: gryzie ,bryka itp.bylo kilka tel w jego sprawie i kilka maili- prawie wszstkie z wawy wiec pewnie mnie bedzie czekala wycieczka do warszawy.:pale na razie nic nie mamy pewnego.wszyscy chca pieska "na juz" tzn. "czy mozna pieska odebrac dzisiaj?" albo nawet nie racza zadzwonic tylko przez esy sie chca dogadywac. problemem jest rowniez to ze "zjadlam "juz drugi komputer w przeciagu dwoch tygodni:evil_lol: wiec nie mam netu w domu i troche mi to utrudnia poszukiwania, ale damy sobie rade:p Quote
Kunda Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 wielka prosba -dzwonil chlopak z krakowa taki calkiem sensowny sie wydawal-zgodzil sie na umowe adopcyjna wiec potrzebuje kogos z krakowa lub okolicy zeby sprawdzil domek i podrzucil umowe.znajdzie sie ktos ???mam do niego oddzwonic wieczorkiem wiec potrzebuje kogos na juz:oops: Quote
Reno2001 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 najlepiej wpisz w tytuł, zę potrzebna osoba z Kroakowa do wizyty przed/po-adopcyjnej. W Krakowie jest troszkę dogomaniaków,więc nie powinno byc to problemem. Quote
majqa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Reno2001 napisał(a):najlepiej wpisz w tytuł, zę potrzebna osoba z Kroakowa do wizyty przed/po-adopcyjnej. W Krakowie jest troszkę dogomaniaków,więc nie powinno byc to problemem. Już to pisałam rano Kundzie, podając jak zmienić tytuł gdyby miała kłopot, podałam też 2 osoby z Krakowa, do których warto by było napisać prośbę o kontrolę. Quote
Recommended Posts