Ploter Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Mam najnowsze wieści z Gaworkowego domu :) Podróż zniósł bardzo dobrze, trochę spał, trochę się kręcił. W ciągu tych 4 godzin już tak się do Kasi, która się nim opiekowała przyzwyczaił, że jak oddawała go rodzicom to płakał za nią. Pani Maria (nowa pańcia:)) mówiła, że jest grzeczny, ładnie chodzi na spacerki, przyczepił się do niej i łazi krok w krok. Widać albo ma słabość do kobiet albo miał jakieś niemiłe wspomnienia z mężczyznami. Je też ładnie, choć cały dzień ma biegunkę ale pewnie to kwestia stresu, a może wczorajszego odrobaczania. Ufff kamień z serca, bo jakoś bardzo mnie ta podróż stresowała:) W lipcu moja koleżanka jedzie odwiedzić rodziców wiec ma przykazane zrobić jakieś zdjęcia :) Quote
Ank@ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 jakie dobre wieści z nowego domku. :multi::multi: z pewnością będę czekała na fotki. Quote
Ploter Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Rozmawiałam z Pańcia Gaworka. Wszystko w jak najlepszym porządku- Gaworek wesoły, radosny, szaleje z dziećmi. Czasem tak się rozbawi, że go muszą pacyfikować. Śpi na fotelu, ładnie wraca na spacerach. Nie lubi lub boi się płaczących lub krzyczących dzieci. Ale nie jest wystraszony ani agresywny tylko tak jakby chciał być rozjemcą. To samo jak Pani bierze wnuka na kolana - zazdrośnik jeden. Jedynym problemem są biegunki :( i to tak, że budzi Panią w nocy. Jako, ze dostaje i kasze i makaron i Orijen to kazałam Pani odstawić na razie gotowane. Może jest wrażliwy na jakiś rodzaj jedzenia. Jak się nie poprawi mają iść do weta. Wiecie coś więcej o żołądku Gaworka? :) Quote
Ploter Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Nowe wieści z Gaworkowego domu :) Ma się dobrze, był leczony z powodu biegunki, dostał serię zastrzyków ale wszystko w jak najlepszym już porządku. Zaanektował sobie fotel wyrzucając z niego Pana i tam śpi, do łóżka ma zakaz wchodzenia i grzecznie śpi na fotelu. Z dziećmi się super bawi. Przyczepił się jak rzep do swojej Pani i nie odstępuje jej na krok. Zostawili go raz samego w przedpokoju to otworzył sobie drzwi do pokoju i zdemolował kwiatki :) (a że on potrafi skakać po wszystkim to ja wiem :evil_lol:) Jak Pani Maria wyjdzie na chwilę to jęczy za nią, choć reszta rodziny z nim siedzi. Trochę muszą nad nim popracować bo się śmieją, że gorzej niż z dzieckiem. Niedługo koleżanka jedzie do rodziców to porobi jakieś fotki :) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Super wieści i czekamy z niecierpilowścia na foty. Beata:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 To sie Gaworek zakochał w panci:loveu::loveu: Szkoda ,że Ania nie ma dostepu do komputera bo jak by przeczytała to by sie napewno ucieszyła z takich wiesci.To za jej sprawa przedewszystkim gaworek został uratowany bo wyciagneła go ze schronsiak. Oczywiscie nie ujmujac zasług Agnieszce.:lol: Quote
Ploter Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ania miała pierwsze, główne zasługi :) zapomniałam napisać, że Gaworek dostał od dzieci nowy przydomek - Kubica bo tak śmiga na spacerach :p Quote
Ploter Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 nowe foty Gaworka :multi: aż mi się łezka zakręciła :) Quote
Ploter Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 wygląda na szczęśliwego :) wszystko u niego w jak najlepszym porządku okazało się, że uwielbia wodę i urządza sobie kąpiele w rzece. Na stromym brzegu znalazł sobie nawet zjeżdżalnię i zjeżdża na błocie prosto do wody i straszą radość mu to sprawia :loveu: Quote
Rybka_39 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Dawno mnie tutaj nie było! A tutaj takie superowe wieści!;) Quote
Ank@ Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 jeszcze chwila i sie poryczę ze szczęścia. Świetne wieści :multi::multi: Oby więcej takich domków i takich ludzi. Quote
Ank@ Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 ale tu cicho. są jeszcze jakieś wieści od Gawusia ? :lol: Quote
Ank@ Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Dzisiaj pisałam do pani dzięki której znalazłam 'właścicieli' Gaworka. Bardzo cieszy się że Gawuś ma wspaniały dom. Ponieważ nie ma internetu chciałabym pokazać tej pani zadowolonego Gaworka na zdjęciach z domu. Dlatego proszę o nowe zdjęcia !!!! Pokaże wszystkie od razu. Pani cały czas kibicowała nam w szukaniu domu, sama pytała znajomych. W najbliższym czasie mamy się spotkać. Ta pani obecnie zakłada stowarzyszenie przeciw przemocy wobec ludzi i zwierząt. Quote
Ank@ Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Skleciłam marny list do właścicieli Gaworka. Wysłałam umowy i spytałam o Gaworka. Mam nadzieję, że u niego wszystko dobrze :cool3: Quote
Mona_S10 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oj coś tu cicho :-( Halooo jak tam Gawuś ? :-) Quote
Ank@ Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dostałam umowy od właścicieli Gaworka, ale ani słowa nie napisali co z nim. :shake: Quote
Ank@ Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 śliczne :loveu: Trochę Gaworek przytył (chyba). Quote
Recommended Posts