Foksia i Dżekuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Ploter']zgadza się, jest u nas dwie godziny a już łazi za mną jak kot - zadomowił sie na kanapie, szaleje z Ploterem. powrót do hoteliku byłby koszmarem!! SZUKAMY DOMKU!!!! Gaworek jest przemiły, zobaczę jak ze szczekaniem i zostawianiem A póki co jest tak: Ploter jeżeli mąz sie nie przekonał do Gaworka to trudno szukamy mu domu i gaworek jedzie w czwartek do kundla ,ale widzac zdjecia serce sie kraje ,ze jednak nie moze zostac u ciebie , a jak by zostal u ciebie to jeszcze inny piesek mogłby znalesc domek bo wtedy do kundla mogłby pojechac biedny Murzynek ,ktory nie dośc ze nigdy nie mial domku ,bo byl na łancuchu przy chlewie ,to teraz juz prawie rok siedzi w hotelu. Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Szukamy szukamy, dziś od rana wojna :( więc niczym w wierszu o Pawle i Gawle - Gawor na górze a Ploter na dole :) Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 wojna męża i żony czy Plotera i Gawora ?? jak robimy w czwartek z Kundlem - Agnieszko czy chciałabyś zaprezentować Gawora w tv ? tak sobie myślę,że Gawor może w czwartek zwariować, widząc mnie ( trochę się przywiązał) i Ciebie ( też się przywiązał/przywiąże). Nie będzie wiedział do kogo iść, kogo wypatrywać ....:shake: Ja bym mu się już najchętniej nie pokazywała, żeby nie wywoływać niepotrzebnego zdenerwowania. On nie rozumie, że nie zostanie ze mną :-( Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wojna Plotera z Gaworkiem - dziś chłopcy udają, że się nie widzą, a jak się widzą to warczą. Doszło do jednego dużego i kilku małych spięć. Wszystkie ze strony Plotera, który jest po prostu zazdrosny. Nie wiem gdzie będę we czwartek bo czeka mnie wyjazd do Lublina, nie wiem jeszcze kiedy. Tak samo ze mną nie zostanie jak i z Tobą wiec jak dla mnie obojętne kto go będzie prezentował. Ja tylko mam nadzieję, że po programie znajdzie się domek bo nie sądzę, żeby mąż się zgodził na jego dłuższy pobyt a nie zniosę myśli, że musiałabym go zawieźć do hoteliku :-( Poruszyłam niebo i ziemię ze swojej strony, żeby mu znaleźć domek- może przyniesie to jakiś efekt. Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 nikt tu nie zagląda po za kilkoma osobami.:mad: Czy nikt nie chce wspaniałego pieska ???? Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 bardzo bym prosiła o nowe wieści z DT odnośnie zostawania samemu w domu itp. Robię nowe ogłoszenia i potrzebuję info- w hotelu nie dało się tego sprawdzić Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 W zasadzie zostaje sam bez problemu. Troszkę na początku poszczekuje ale to dosłownie kilka minut, potem grzecznie leży. W nocy też został (zamknęliśmy drzwi do sypialni i spał do rana cichutko) Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 to świetnie. :loveu: Zapomniałabym o jeszcze jednej, ważnej sprawie. Gawuś musi dostać tabletkę na odrobaczanie ( którą mam). Trzeba mu ją podać na dniach. Jak się umówimy z tą tabletką? Do hotelu podrzucić ? Ja będę dzisiaj w hotelu ok 17 :cool3: Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 chyba, że tak ... :lol: Gawor waży 10,5 kg Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ok, dam mu, a ile razu dziennie Gawor je? dałam mu rano to skubnął trochę, drugi raz dam mu po spacerze. Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 meldujemy się po spacerku :) Gaworek jest bardzo grzeczny. trzymałam go najpierw na lince i ćwiczyłam "do mnie" oczywiście ze smakowitą nagrodą w ręce. Przychodził za każdym razem więc zaryzykowałam spuszczenie z linki. Pięknie się trzymał, nie odbiegał, wracał na każde zawołanie. Biegał za Ploterem jak taki młodszy brat za starszym doświadczonym. Niestety wytarzał mi się w jakimś syfie śmierdzącym więc powtórzyliśmy dziś kąpiel. nie był nią zachwycony ale poddał się torturom. Zjadł i teraz szaleje na kanapie :) zachowuje się jak kot- wskakuje z podłogi na stół :) i ma taki zadziorny terierowy charakterek :) właśnie bawili się chwile ładnie ale znów koniec przyjaźni :/ Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 na pierwszym spacerku się wytarzał ,na stół wskakuje :evil_lol: a ja mówiłam, że to z Tarotem będzie mnóstwo pracy :eviltong: może w ciągu miesiąca coś zdziałacie :lol: Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Gaworek to maksymalny przytuliński :) cały czas wymusza pieszczoty. I widać, ze się już zrelaksował bo śpi kołami do góry :) Halooo to pies ideał!! Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 pomijamy te małe wybryki :eviltong: TO PIES IDEAŁ !!!! LUDZISKA ZOBACZCIE GO !!! POKOCHAJCIE !!!!! Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale jakie wybryki? że sie wytarzał? a który pies sie choć raz nie wytarzał? bez przesady. A na stół wskoczył raz :) Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Do kiedy Gaworek zostaje u Was , bo już się trochę gubię ? Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Od męża mam zgodę do programu :( - potem zobaczymy. ale nawet gdyby się zgodził na dłużej to deadline to 22 lipca. Czy on był zakrapiany na kleszcze? Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 niewesoło z DT. Niby ma wszystko u Was, miłość, miskę i ciepło, ale jak się za bardzo przywiąże , a 22 07 będzie musiał wrócić do hotelu :placz::placz: ja sobie tego nie wyobrażam , z drugiej strony powrót do hotelu już w czwartek nie jest dobry ... Może ktoś podpowie, co jest 'mniejszym złem' dla Gaworka ??? jeśli chodzi o kleszcze i pchły, to zaaplikowano mu w schronisko Frontline i coś o nazwie Prastel (chyba tak jest napisane, nie umiem się doczytać)- nie wiem na co to :oops: Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nie martwmy sie na zapas! maile o Gaworku poszły do kilkuset osób więc może się uda :) polecam go też wszystkim klientom :) Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 o kurcze, bardzo dziękuję za ogłaszanie Gaworka. Ja powiesiłam mnóstwo plakatów , ale dzwonił do mnie tylko jeden wariat wykrzykując, że to jego pies i że mam mu go zwrócić. Miał numer zastrzeżony :shake: Tylko jeden telefon na ponad 200 plakatów :placz::placz: PS. mam skłonności do histeryzowania :oops: Quote
Jagienka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Ank@2'] jeśli chodzi o kleszcze i pchły, to zaaplikowano mu w schronisko Frontline i coś o nazwie Prastel (chyba tak jest napisane, nie umiem się doczytać)- nie wiem na co to :oops: Może Pratel, w schronie tym odrobaczają, z pasożytów wewnętrznych. Quote
Ploter Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Pewnie tak, a możesz mi spisać daty kiedy to było robione?? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Aniu 40 zł co zostalo z tych 80 zł u pana macka ,przeznaczam na Bernardynke ,ktora przywozi Asia z ostrowca Czy nie masz nic przeciwko? Quote
Recommended Posts