Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domu szukam mu intensywnie tzn. na tyle na ile mogę :cool3:
Ogłaszam go w wielu miejscach, ma swoje plakaty w Łagiewnikach, Prokocimiu i Bieżanowie, był w Kundlu, ma kilku portalach jest. Znajomych pytam ...

jak to mogę przyjść do schroniska i wziąć psa na spacer ????? :crazyeye::crazyeye:
nie jestem wolontariuszką, bo nie mam 16 lat :mad: a skoro wolontariuszką nie jestem to chyba psa nie mogę wziąć. tak mi się przynajmniej zdaje. :roll:

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ank@2 napisał(a):
Domu szukam mu intensywnie tzn. na tyle na ile mogę :cool3:
Ogłaszam go w wielu miejscach, ma swoje plakaty w Łagiewnikach, Prokocimiu i Bieżanowie, był w Kundlu, ma kilku portalach jest. Znajomych pytam ...

jak to mogę przyjść do schroniska i wziąć psa na spacer ????? :crazyeye::crazyeye:
nie jestem wolontariuszką, bo nie mam 16 lat :mad: a skoro wolontariuszką nie jestem to chyba psa nie mogę wziąć. tak mi się przynajmniej zdaje. :roll:

Dokładnie tak ale nie wiedziłam,że masz tak mało lat .ale na to tez jest rada mozesz przyjśc w niedzile jak bede ja i ja ci go wyprowadze ale ja z nim nie moge spacerowac bo mam staruszki do wyprowadzenia wiec wezme go na swoja odpowiedzialnosc.

Posted

Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani, która poznała Gaworka w ogłoszeniu. Piesek ma na imię Dragon i został WYRZUCONY z domu z powodu "agresji" w stosunku do członków rodziny. Jutro porozmawiać z 'właścicielami' czy to na pewno ten pies.

Posted

Dzisiaj odnalazłam 'właścicieli' Gaworka. Drzwi do mieszkania otworzył mi 6-7 letni chłopiec- kiedy pokazałam mu zdjęcia pieska stwierdził, że NIE PAMIĘTA czy taki pies mieszkał u niego w domu ( przez 3 tyg. zdążył zapomnieć :crazyeye:). Zawołał babcię, ta też strasznie długo "zastanawiała się" i "przypominała " sobie czy pies u niej mieszkał. W końcu się przyznała.
:mad::mad: Piesek rzekomo uciekł dziewczynce na spacerze. Rozmawiałam z 'właścicielką' stwierdziła, że bardzo dobrze że pies uciekł, bo pozbyła się kłopotu. Gaworek był znajdą, oczywiście nie miał żadnych szczepień itp. Podobno był agresywny, pogryzł kilku członków rodziny, ma też niszczyć w domu podczas nieobecności człowieka ( z tego co wiem, piesek tylko piszczy zostawiony sam w pokoju).

Posted

wzięłam dzisiaj Gaworka na spacerek :lol:
oczywiście zostałam wylizana od góry do dołu, było mizianko, pobawiliśmy się chwilkę piłeczką. Szkoda, że taki fajny piesek marnuje się w schronisku.

Posted

Ank@2 napisał(a):
Dzisiaj odnalazłam 'właścicieli' Gaworka. Drzwi do mieszkania otworzył mi 6-7 letni chłopiec- kiedy pokazałam mu zdjęcia pieska stwierdził, że NIE PAMIĘTA czy taki pies mieszkał u niego w domu ( przez 3 tyg. zdążył zapomnieć :crazyeye:). Zawołał babcię, ta też strasznie długo "zastanawiała się" i "przypominała " sobie czy pies u niej mieszkał. W końcu się przyznała.
:mad::mad: Piesek rzekomo uciekł dziewczynce na spacerze. Rozmawiałam z 'właścicielką' stwierdziła, że bardzo dobrze że pies uciekł, bo pozbyła się kłopotu. Gaworek był znajdą, oczywiście nie miał żadnych szczepień itp. Podobno był agresywny, pogryzł kilku członków rodziny, ma też niszczyć w domu podczas nieobecności człowieka ( z tego co wiem, piesek tylko piszczy zostawiony sam w pokoju).

Ci ludzie to jakas porazka:angryy:

Posted

Ank@2 napisał(a):
wzięłam dzisiaj Gaworka na spacerek :lol:
oczywiście zostałam wylizana od góry do dołu, było mizianko, pobawiliśmy się chwilkę piłeczką. Szkoda, że taki fajny piesek marnuje się w schronisku.

Faktycznie Gaworek to jeszcze dziecko ,jest bardzo fajny ale takich fajnych piesków w schronisku jest wiele i cięzko w sród takiej gromady zwierzat wybrac i zauważyc Gaworka.
Ludzie wola pieski z dt lub hoteli bo mozemy o nich powiedziec wiecej informacji niz w schronisku sa w stanie powiedziec o psie. jezeli ty go nie pokażesz ludzia i nie zareklamujesz to pracownika nie zalezy żeby pokazc włanie jego , co ludzi wobiora tego wydadza.

Posted

Wiem, wiem....
Bardzo żałuję , że nie mam tych 16 lat. A może by go w Kundlu zaprezentować? Zdaję sobie sprawę, że jest wiele innych piesków które szukają domu i do programu trafiają te najbardziej potrzebujące, ale może znajdzie się miejsce dla Gaworka do jednego programu. To na pewno zwiększy jego szanse na adopcje.

Posted

Ank@2 napisał(a):
Wiem, wiem....
Bardzo żałuję , że nie mam tych 16 lat. A może by go w Kundlu zaprezentować? Zdaję sobie sprawę, że jest wiele innych piesków które szukają domu i do programu trafiają te najbardziej potrzebujące, ale może znajdzie się miejsce dla Gaworka do jednego programu. To na pewno zwiększy jego szanse na adopcje.

Niestety pierwszenstwo maja psy z harbutowic ,a ja z Aga G mamy po jednym miejscu i do kundla musimy brać te ktore juz bardzo długo szukaja domow i sa oplacane w hotelach .
Gaworek jest mlody i ma jednak sznse isc do domku ze schroniska ,a nasze bidy sa psamy przewaznie zabranymi ze zlych warunkach i po przejasciach wiec nie mozemy zabierac im szansy.