Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

25.04 złapałam ślicznego pieska na łąkach w Nowym Bieżanowie ( Kraków)

GAWOR- piesek 1,5 roczny. Mimo tak młodego wieku, wiele w życiu przeszedł. Został znaleziony jako kilkumiesięczne szczenię na ulicy. Miał przez chwilę dom i znowu trafił na ulicę. Obecnie przebywa w hotelu przy ul. Łużyckiej 111. Gaworek jest psią przylepą. Jest ufny, przyjazny i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Wykastrowany i zaszczepiony. tel 600854133 annab3@op.pl

27.05 Dzisiaj zawiozłam pieska do schroniska. W czasie jazdy samochodem na początku wykazywał duże zaciekawienie wszystkim - obstawiam,że pierwszy raz znalazł się w aucie. Wylizał moją mamę. Potem chwilkę się wiercił i zasnął na moich kolanach :loveu: Tak dojechaliśmy do schroniska. Na miejscu wylizał Panią , która nas przyjmowała ... Został przechrzczony z Brutuska na Gawora.

Okazało się , że piesek uciekł małej dziewczynce na spacerze,
"ale dobrze, że uciekł - pozbyliśmy się kłopotu"

Wystrzelić takich ludzi w kosmos :mad::mad:

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gwarantuję wylizanie twarzy :loveu::loveu:
U pierwszej opiekunki ( na jedną noc) zachowywał się źle, wył całą noc, ale był zamknięty sam w pokoju- pewnie dlatego. Po za tym Pani była cała wylizana. ;)
Następną noc spędził u innych ludzi. Tam zachowywał się wzorowo. Spał smacznie, nie szczekał, prosił o spacerek i oczywiści umył wszystkim twarze. :razz:

Czy kundel będzie w ten czwartek ?

Posted

Wejdź w Panel Użytkownika i Podpis, a następnie kliknij na znaczek w parwym, górnym roku ( takie dwa A ) i zamiast adresu strony, który tam się wyświetla, wpisz adres do wątku Gawora :p