narisowa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 z tego, co mi wiadomo jedzie grupa z lublina :) Quote
simbik Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 narisowa napisał(a):z tego, co mi wiadomo jedzie grupa z lublina :) To miło, bo już myślałam, że Polacy w maju w Kiszyniewie nie dopiszą :lol:. Quote
simbik Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 My wróciliśmy baaaardzo zadowoleni i z wieeeelgachnym bagażem wszelakich wrażeń oraz tym razem z niepowtarzalnym :cool3: pucharem Mołdawskim - jak obfocę to wstawię zdjęcie :lol:. Podsumowując weekend mołdawski: MANTEUFEL Saxifraga 2xCACIB, 3xBOB, 4xCAC i Best Male in Molossian Club :lol:. Podsumowując podróż dla zainteresowanych: - przez Rumunię z Łodzi do Kiszyniewa (przejście w Piwnicznej, na Sarospatak na Węgrzech, na Satu Mare na Rumuni i Albita na Mołdawię) - 1500km; 30 godzin jazdy plus godzina na granicy Rumuńsko-Mołdawskiej, gdzie o dziwo mieliśmy problemy z Rumunami, Mołdawianie bardzo sympatyczni. Trasa z bajecznymi widokami gór Rumuńskich, ale dla twardych zawodników i aut :evil_lol: (drogi na ukrainie to autostrady przy tych, przy okazji wstawię fotki, często jedzie się z prędkością 20km/h przez dłuższe odcinki), za to odcinek na koniec 90km od granicy rumuńsko-mołdawskiej do Kiszyniewa suuuper :multi:; świeżo wyremontowana droga, rewelacyjna. - przez Ukrainę z Kiszyniewa do Łodzi (przejście na Brześć...L... dopiszę później nazwę, a potem Medyka do Polski) - 1100km; 20 godzin plus trzy na granicy ukraińsko-polskiej i 1 godzina na mołdawsko-ukraińskiej. Trasa zdecydowanie lepsza, ale dziur również obfitość :evil_lol:. Polaków było sporo :lol: i wielu wróciło równie zadowolonych, ale nie będę lepiej pisać za innych :roll:. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo :calus: Quote
Bardotka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 simbik napisał(a):My wróciliśmy baaaardzo zadowoleni i z wieeeelgachnym bagażem wszelakich wrażeń oraz tym razem z niepowtarzalnym :cool3: pucharem Mołdawskim - jak obfocę to wstawię zdjęcie :lol:. Podsumowując weekend mołdawski: MANTEUFEL Saxifraga 2xCACIB, 3xBOB, 4xCAC i Best Male in Molossian Club :lol:. Podsumowując podróż dla zainteresowanych: - przez Rumunię z Łodzi do Kiszyniewa (przejście w Piwnicznej, na Sarospatak na Węgrzech, na Satu Mare na Rumuni i Albita na Mołdawię) - 1500km; 30 godzin jazdy plus godzina na granicy Rumuńsko-Mołdawskiej, gdzie o dziwo mieliśmy problemy z Rumunami, Mołdawianie bardzo sympatyczni. Trasa z bajecznymi widokami gór Rumuńskich, ale dla twardych zawodników i aut :evil_lol: (drogi na ukrainie to autostrady przy tych, przy okazji wstawię fotki, często jedzie się z prędkością 20km/h przez dłuższe odcinki), za to odcinek na koniec 90km od granicy rumuńsko-mołdawskiej do Kiszyniewa suuuper :multi:; świeżo wyremontowana droga, rewelacyjna. - przez Ukrainę z Kiszyniewa do Łodzi (przejście na Brześć...L... dopiszę później nazwę, a potem Medyka do Polski) - 1100km; 20 godzin plus trzy na granicy ukraińsko-polskiej i 1 godzina na mołdawsko-ukraińskiej. Trasa zdecydowanie lepsza, ale dziur również obfitość :evil_lol:. Polaków było sporo :lol: i wielu wróciło równie zadowolonych, ale nie będę lepiej pisać za innych :roll:. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo :calus: GRATKI wielgachne :laola::cunao: Wymiziaj faflastego od cioci :Cool!: Quote
narisowa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 GRATULACJE!!! czyżby wazon ręcznie malowany jako puchar dawali? Quote
olaglowka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Simbik Gratulacje!! Czy mogla bym się uśmiechnąc o stawke pudli toy i miniaturowych /wszystkie kolory/??Pzdr Ola Quote
simbik Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Bardotka napisał(a):GRATKI wielgachne :laola::cunao: Wymiziaj faflastego od cioci :Cool!: narisowa napisał(a):GRATULACJE!!! czyżby wazon ręcznie malowany jako puchar dawali? Dziękuję za gratulacje :lol:, a wazonik może i ręcznie malowany :roll:,ale chyba nie o takim malowaniu myślałaś:evil_lol: Quote
simbik Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 olaglowka napisał(a):Simbik Gratulacje!! Czy mogla bym się uśmiechnąc o stawke pudli toy i miniaturowych /wszystkie kolory/??Pzdr Ola CANICHE MINIATURE (TOY) -białe SUKI Kl.championów GENTLY BORN ZHAR PTITSA CANICHE MINIATURE (TOY) -apricot PSY Kl.pośrednia FABIANO KARMAZYNOWY BŁĘKIT CANICHE MINIATURE (TOY) -szare SUKI Kl.championów GENTLY BORN GAMMI - na krajówkę nie zgłoszona CANICHE MINIATURE (TOY) -czarny PSY Kl.championów ABLE WILLIAMVELVET GARDEN GENTLY BORN ZEN APELDORN ELIT - na krajówkę nie zgłoszony SUKI Kl.pośrednia ELEGANT STAIL SHARMEL - na krajówkę nie zgłoszona CANICHE NAIN -białe SUKI Kl.championów MISS STYLE - na krajówkę nie zgłoszona CANICHE NAIN -czarny PSY Kl.pośrednia GRIMM YAKOB - na krajówkę nie zgłoszony Kl.otwarta CAREWICZ ROSJI CZARNA FUGA SUKI Kl.championów ELEGANT STAIL LATOYA LUCHSHE - na krajówkę nie zgłoszona POWER OF LOVE LINDEZA Quote
efra-husky Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Simbik OGROMNIASTE GRATULACJE :multi: :klacz: Piękny wynik :razz: Czy mogła bym prosić o stawkę Siberian Husky? :p Quote
simbik Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 efra-husky napisał(a):Simbik OGROMNIASTE GRATULACJE :multi: :klacz: Piękny wynik :razz: Czy mogła bym prosić o stawkę Siberian Husky? :p Już podaję :cool3: SIBERIAN HUSKY PSY Kl.szczeniąt WHITE FANG - zgłoszony tylko na klub V grupy Kl.championów EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON SUKI Kl.młodzieży EBONYSHADOW'S HUSQVARNA Kl.pośrednia ORINOCO HYDRARGIUM Kl.championów NEW WOLFPOIT OF SILVERLIGHT - nie była zgłoszona na krajówkę i klub V grupy Quote
simbik Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 efra-husky napisał(a):Wilekie dzięki za staweczkę :buzi: Przegapiłam jeszcze psiaki z korekty :oops: na CACIBach były jeszcze: PSY Kl.młodzieży ENISEY S OSTROVA OTRADY - ten był również na krajówce Kl.otwarta SASQUEHANNA ROSSA Quote
baba Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jesli jeszcze kiedyś ktoś będzie się wybierał, to polecam tanie noclegi u fajnych ludzi http://domasha.net/index.html . Przyjęły mnie z 2 mastifami!! 10 eur od osoby i po 5 za mastifa! Matka Nataszy strzyże i czesze psy.jak nam psina zachorowała , to o 12 w nocy biegałyśmy do apteki... Quote
Gosia & c.o. Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 simbik napisał(a):Już podaję :cool3: SIBERIAN HUSKY PSY Kl.szczeniąt WHITE FANG - zgłoszony tylko na klub V grupy Kl.championów EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON SUKI Kl.młodzieży EBONYSHADOW'S HUSQVARNA Kl.pośrednia ORINOCO HYDRARGIUM Kl.championów NEW WOLFPOIT OF SILVERLIGHT - nie była zgłoszona na krajówkę i klub V grupy Nie nawidze ich!!! Dzwoniłam, wysłałam 1000 maili i nikt łaskawie nie napisał że mi w końcu przyjeli psy :angryy::angryy::angryy: Quote
Violonczela Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Pewnie już żyjecie następnymi wystawami, a ja jeszcze mam coś dla tych co byli i dla tych co kiedyś tam pojadą :) http://picasaweb.google.pl/Violetta90/MOLDAVA Quote
maga18 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Simbik no co ja widze!!! To Igor szybko zmiękł :evil_lol: :eviltong: A tak sie zarzekał... :eviltong: i widze ze szybciej dojechaliscie jak poprzednio... 30h to lepiej jak 36 :) Jednak niezapomniane wystawki sa na Mołdawii ;) Golenie golasow w aucie na granicy... :P Miło było :) Oczywiscie gratuluje sukcesow... niedawno Toffi konczyl tam Mł.Ch.Mol a juz chyba ma dorosłego? :klacz: Napisz mi plis grzywki... ;) Quote
AiK Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Violonczela']Pewnie już żyjecie następnymi wystawami, a ja jeszcze mam coś dla tych co byli i dla tych co kiedyś tam pojadą :) http://picasaweb.google.pl/Violetta90/MOLDAVA fajne fotki:loveu: dzięki szkoda tylko że zadna grzywka sie nie załapała Quote
Recommended Posts