Jump to content
Dogomania

3-4.05.2008 2xCACIB + CAC Kishinev / Mołdawia

Recommended Posts

Posted

narisowa napisał(a):
z tego, co mi wiadomo jedzie grupa z lublina :)

To miło, bo już myślałam, że Polacy w maju w Kiszyniewie nie dopiszą :lol:.

• 2 weeks later...
Posted

My wróciliśmy baaaardzo zadowoleni i z wieeeelgachnym bagażem wszelakich wrażeń oraz tym razem z niepowtarzalnym :cool3: pucharem Mołdawskim - jak obfocę to wstawię zdjęcie :lol:.
Podsumowując weekend mołdawski:
MANTEUFEL Saxifraga
2xCACIB, 3xBOB, 4xCAC i Best Male in Molossian Club :lol:.

Podsumowując podróż dla zainteresowanych:
- przez Rumunię z Łodzi do Kiszyniewa (przejście w Piwnicznej, na Sarospatak na Węgrzech, na Satu Mare na Rumuni i Albita na Mołdawię) - 1500km; 30 godzin jazdy plus godzina na granicy Rumuńsko-Mołdawskiej, gdzie o dziwo mieliśmy problemy z Rumunami, Mołdawianie bardzo sympatyczni. Trasa z bajecznymi widokami gór Rumuńskich, ale dla twardych zawodników i aut :evil_lol: (drogi na ukrainie to autostrady przy tych, przy okazji wstawię fotki, często jedzie się z prędkością 20km/h przez dłuższe odcinki), za to odcinek na koniec 90km od granicy rumuńsko-mołdawskiej do Kiszyniewa suuuper :multi:; świeżo wyremontowana droga, rewelacyjna.
- przez Ukrainę z Kiszyniewa do Łodzi (przejście na Brześć...L... dopiszę później nazwę, a potem Medyka do Polski) - 1100km; 20 godzin plus trzy na granicy ukraińsko-polskiej i 1 godzina na mołdawsko-ukraińskiej. Trasa zdecydowanie lepsza, ale dziur również obfitość :evil_lol:.

Polaków było sporo :lol: i wielu wróciło równie zadowolonych, ale nie będę lepiej pisać za innych :roll:. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo :calus:

Posted

simbik napisał(a):
My wróciliśmy baaaardzo zadowoleni i z wieeeelgachnym bagażem wszelakich wrażeń oraz tym razem z niepowtarzalnym :cool3: pucharem Mołdawskim - jak obfocę to wstawię zdjęcie :lol:.
Podsumowując weekend mołdawski:
MANTEUFEL Saxifraga
2xCACIB, 3xBOB, 4xCAC i Best Male in Molossian Club :lol:.

Podsumowując podróż dla zainteresowanych:
- przez Rumunię z Łodzi do Kiszyniewa (przejście w Piwnicznej, na Sarospatak na Węgrzech, na Satu Mare na Rumuni i Albita na Mołdawię) - 1500km; 30 godzin jazdy plus godzina na granicy Rumuńsko-Mołdawskiej, gdzie o dziwo mieliśmy problemy z Rumunami, Mołdawianie bardzo sympatyczni. Trasa z bajecznymi widokami gór Rumuńskich, ale dla twardych zawodników i aut :evil_lol: (drogi na ukrainie to autostrady przy tych, przy okazji wstawię fotki, często jedzie się z prędkością 20km/h przez dłuższe odcinki), za to odcinek na koniec 90km od granicy rumuńsko-mołdawskiej do Kiszyniewa suuuper :multi:; świeżo wyremontowana droga, rewelacyjna.
- przez Ukrainę z Kiszyniewa do Łodzi (przejście na Brześć...L... dopiszę później nazwę, a potem Medyka do Polski) - 1100km; 20 godzin plus trzy na granicy ukraińsko-polskiej i 1 godzina na mołdawsko-ukraińskiej. Trasa zdecydowanie lepsza, ale dziur również obfitość :evil_lol:.

Polaków było sporo :lol: i wielu wróciło równie zadowolonych, ale nie będę lepiej pisać za innych :roll:. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo :calus:

GRATKI wielgachne :laola::cunao:
Wymiziaj faflastego od cioci :Cool!:

Posted

Bardotka napisał(a):
GRATKI wielgachne :laola::cunao:
Wymiziaj faflastego od cioci :Cool!:

narisowa napisał(a):
GRATULACJE!!!
czyżby wazon ręcznie malowany jako puchar dawali?

Dziękuję za gratulacje :lol:, a wazonik może i ręcznie malowany :roll:,ale chyba nie o takim malowaniu myślałaś:evil_lol:

Posted

olaglowka napisał(a):
Simbik Gratulacje!!
Czy mogla bym się uśmiechnąc o stawke pudli toy i miniaturowych /wszystkie kolory/??Pzdr Ola

CANICHE MINIATURE (TOY) -białe
SUKI
Kl.championów
GENTLY BORN ZHAR PTITSA

CANICHE MINIATURE (TOY) -apricot
PSY
Kl.pośrednia
FABIANO KARMAZYNOWY BŁĘKIT

CANICHE MINIATURE (TOY) -szare
SUKI
Kl.championów
GENTLY BORN GAMMI - na krajówkę nie zgłoszona

CANICHE MINIATURE (TOY) -czarny
PSY
Kl.championów
ABLE WILLIAMVELVET GARDEN
GENTLY BORN ZEN APELDORN ELIT - na krajówkę nie zgłoszony
SUKI
Kl.pośrednia
ELEGANT STAIL SHARMEL - na krajówkę nie zgłoszona

CANICHE NAIN -białe
SUKI
Kl.championów
MISS STYLE - na krajówkę nie zgłoszona

CANICHE NAIN -czarny
PSY
Kl.pośrednia
GRIMM YAKOB - na krajówkę nie zgłoszony
Kl.otwarta
CAREWICZ ROSJI CZARNA FUGA
SUKI
Kl.championów
ELEGANT STAIL LATOYA LUCHSHE - na krajówkę nie zgłoszona
POWER OF LOVE LINDEZA

Posted

efra-husky napisał(a):
Simbik OGROMNIASTE GRATULACJE :multi: :klacz: Piękny wynik :razz:

Czy mogła bym prosić o stawkę Siberian Husky? :p

Już podaję :cool3:

SIBERIAN HUSKY
PSY
Kl.szczeniąt
WHITE FANG - zgłoszony tylko na klub V grupy
Kl.championów
EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON
SUKI
Kl.młodzieży
EBONYSHADOW'S HUSQVARNA
Kl.pośrednia
ORINOCO HYDRARGIUM
Kl.championów
NEW WOLFPOIT OF SILVERLIGHT - nie była zgłoszona na krajówkę i klub V grupy

Posted

efra-husky napisał(a):
Wilekie dzięki za staweczkę :buzi:

Przegapiłam jeszcze psiaki z korekty :oops:

na CACIBach były jeszcze:
PSY
Kl.młodzieży
ENISEY S OSTROVA OTRADY - ten był również na krajówce
Kl.otwarta
SASQUEHANNA ROSSA

Posted

Jesli jeszcze kiedyś ktoś będzie się wybierał, to polecam tanie noclegi u fajnych ludzi http://domasha.net/index.html . Przyjęły mnie z 2 mastifami!! 10 eur od osoby i po 5 za mastifa!
Matka Nataszy strzyże i czesze psy.jak nam psina zachorowała , to o 12 w nocy biegałyśmy do apteki...

Posted

simbik napisał(a):
Już podaję :cool3:

SIBERIAN HUSKY
PSY
Kl.szczeniąt
WHITE FANG - zgłoszony tylko na klub V grupy
Kl.championów
EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON
SUKI
Kl.młodzieży
EBONYSHADOW'S HUSQVARNA
Kl.pośrednia
ORINOCO HYDRARGIUM
Kl.championów
NEW WOLFPOIT OF SILVERLIGHT - nie była zgłoszona na krajówkę i klub V grupy

Nie nawidze ich!!! Dzwoniłam, wysłałam 1000 maili i nikt łaskawie nie napisał że mi w końcu przyjeli psy :angryy::angryy::angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Simbik no co ja widze!!! To Igor szybko zmiękł :evil_lol: :eviltong: A tak sie zarzekał... :eviltong: i widze ze szybciej dojechaliscie jak poprzednio... 30h to lepiej jak 36 :) Jednak niezapomniane wystawki sa na Mołdawii ;) Golenie golasow w aucie na granicy... :P Miło było :)

Oczywiscie gratuluje sukcesow... niedawno Toffi konczyl tam Mł.Ch.Mol a juz chyba ma dorosłego? :klacz:

Napisz mi plis grzywki... ;)