dzikus Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Haniu, a ten domek , który miał wziąść Jorgusię? znaleźli juz jakies lokum? Quote
Buffy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 dzikus napisał(a):Haniu, a ten domek , który miał wziąść Jorgusię? znaleźli juz jakies lokum? I owszem. Ale Jorgusia skazana jest na Schron. :( Quote
Buffy Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 dzikus napisał(a):Czyli jednak jej nie wezmą? :roll: Niestety. :( Nie chcę tu pisać, z jakiej przyczyny, bo nie wypada. Ale od jakiegoś czasu czułam, że nic z tego nie będzie. Szkoda tylko, że zrobili tej biednej kocie nadzieję. :( Quote
Buffy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzisiaj Jorgusia pokazała jaka jest przekochana. Mrucząca, tuląca się i udeptująca. Miziankom mogłoby nie być końca, a wyczesywaniu nie miała nic przeciwko. :) Tak sobie odpoczywam. A tak jestem zadowolona, że ktoś się mną interesuje. Quote
dzikus Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 eh... zostawię to bez komentarza...:shake: Jorgusiu, hopsaj na górę... niech ktoś się w końcu w tobie zakocha ... Quote
dzikus Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Hopsaj Jorgusiu. Pilnie poszukiwany domek. Quote
Buffy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='dzikus']Haniu, jak Jorgusia? Smutna i zrezygnowana. W sobotę przyszła się tylko przywitać. Quote
Isabel Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Biedna Jorgusia, tęskni z swoim człowiekiem... Quote
Buffy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Oto wyjątkowa Kotka. Przemiła, garnąca sie do człowieka. Wtulająca się, jakby już nigdy nie chciała go opuścić. Spokojna na rękach - zaraz zaczyna ugniatać i pięknie mruczeć. Chociaż ... kiedy ma dość mizianek, daje o tym znać cichutkim pomrukiem. Quote
Recommended Posts