dzikus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jorgusia to przemiła, około 2-letnia koteczka. Do Schroniska w Opolu trafiła pod koniec stycznia tego roku. Koteczka przez dłuższy czas „walczyła” z przeziębieniem i była odizolowana od innych kotów. Jest bardzo pro-ludzka, uwielbia, kiedy blisko niej jest człowiek. Wystarczy lekkie głaskanie, a kota zaczyna przepięknie mruczeć i natychmiast udeptuje. Będzie wymarzonym towarzyszem dla każdego, kto chce miec w domu pieszczocha :) Jednakże Jorgusia musiałaby być jedynaczką – nie przepada za kocim i psim towarzystwem. Koteczka jest zaszczepiona i wysterylizowana. Czy znajdzie sie dla niej domek? Bardzo o to proszę. Quote
Buffy Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Od siebie dodam, że Jorgusia jest bardzo grzeczną koteczką i bardzo tęskni za człowiekiem. Czy znajdzie się ktoś, kto podaruje jej dom? Quote
dzikus Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Podniosę Jorgusię, może dzis będzie szczęśliwy dla Niej dzionek i znajdzie domek :) Quote
dzikus Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Jorgusia czeka na domek.. Czy ktoś, kto chce miła udeptująca mruczankę, odpowie na nasz apel? Bardzo proszę ... Quote
dzikus Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Hopsaj do góry Jorgusiu .. Może dziś ktos cię wypatrzy. Quote
Isabel Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja zaglądam, ale poza podniesieniem pomóc nie mogę... Quote
dzikus Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Isabel napisał(a):Ja zaglądam, ale poza podniesieniem pomóc nie mogę... Dziękuję Isabel za podniesienie :) Zdaję sobie sprawę, że większość osób na forum zakocona na tyle, na ile może. Quote
dzikus Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Isabel, dziękuje za pamięć o naszej Jorgusi:loveu: Mnie odcieli od internetu i dopiero dzis odzyskałam połączenie ze światem ;) Jorgusia nadal szuka domku ..... Quote
irysek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 i ja podniose, sliczne imie Jorgusia, na serio. hopsaj na pierwsze miejsce po dom. Quote
dzikus Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Dziękuję Irysku :) moze dzis komuś skradnie serduszko nasza Jorgusia? Quote
dzikus Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Hopsaj kotuniu na górę... może dzis ktoś się w tobie zakocha ? :modla: Quote
Buffy Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jorgusia ciągle czeka na domek. Nawet ogłoszenia niewiele dały. :( Quote
dzikus Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Haniu, ja nie tracę nadziei. Domek znajdzie się na pewno. Quote
irysek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 pannica o slicznym imieniu jest juz gdzies oglaszana, w jakiejs gazecie albo na necie? Quote
Buffy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jorgusia już dawno ma porobione ogłoszenia. Mam parę takich stron, gdzie ogłaszam nasze schroniskowce. I były nawet telefony w jej sprawie, ale potencjalne domy już później się nie odezwały. Quote
Recommended Posts