Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobija mnie ta awaria dogo ;/ No transport jest przewidziany na 25 maja. Ja dowoże ją do Katowić, a córka Bebebe1 do Warszawy, gdzie spedzi tydzień, czekając na Dragoniastą:) Wiec myślę, że wszystko jest juz zaplanowane:)

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie nie da rady. tz po tym jak ostatni świnkowy tymczas został na zawsze ( jako 4 sztuka) twierdzi ze hotel juz nie ma wolnych miejsc. wtedy, jak była ta akcja, to ja bym zalatwiala tymczas u kogo innego. prosiłam go - ale juz wtedy sie nie zgodził.
elurin nie wezmie - bo ma chlopakow, seledynek - nie moze, kalcia - ma 4 tymczasy, moze apsa by wzięła? ona dzis wraca znad morza. napisz jej pw - daj link do wątku itd

Posted

509 450 480 podaję jeszcze raz:) Musze wam powiedzieć, że swiniora rośnie:) Taka gruuba sie robi;) bo wczesniej była drobniejsza, ale to normalne staje sie powoli dorosłym świniakiem:)

Posted

Asta17 napisał(a):
509 450 480 podaję jeszcze raz:) Musze wam powiedzieć, że swiniora rośnie:) Taka gruuba sie robi;) bo wczesniej była drobniejsza, ale to normalne staje sie powoli dorosłym świniakiem:)

1. chodziło mi o tel dragoniastej, twój juz zanotowałam
2. gruba :crazyeye: wiecie co to moze oznaczać. czy istnieje możliwość ciąży?

Posted

Nie, na pewno nie jest w ciązy. Tylko jak ją wziełam była troche wychudzona i drobna, bo bardzo młodziutka jest. A teraz dobrze dostaje jeść i widać efekty :P

Posted

Ta czarnulka najpierw pojedzie do Warszawy, gdzie spędzi tydzień u Apsy, a później ze Swarzędza przyjdzie po nią jej nowa właścicielka Dragoniasta:)

Posted

A może ktoś chce też adoptować królika? Też został przyniesiony do schroniska, bo podobno ktoś podrzucił go na ogródek. Nie jest duży, taki beżowo-biały.

Posted

1. ela jedzie w poniedzialek - bedzie kolo poludnia w wawie, prosila zeby astka skontaktowala sie z bebebe w celu przekazania swinki
2. napisalam o tym astce, podalam nr tel do bebebe
3. przypomnialam apsie, że to JUŻ. Przyjęła do wiadomości. Potwierdziła możliwość przetrzymania świnki.

Posted

aaa jak już tu jesteś - mógłbys ją w poniedziałek odebrać i przynieść mi do księgarenki? może posiedziałaby do wieczora a potem zawiozłabym ja do apsy? dawno nie miałam żadnych swinek w księgarni. to co? mam dla niej przynieść duzy kontenerek żeby jej wygodnie było?

Posted

pucka69 napisał(a):
aaa jak już tu jesteś - mógłbys ją w poniedziałek odebrać i przynieść mi do księgarenki? może posiedziałaby do wieczora a potem zawiozłabym ja do apsy? dawno nie miałam żadnych swinek w księgarni. to co? mam dla niej przynieść duzy kontenerek żeby jej wygodnie było?

Mógłbyś :lol: