Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asta jakby coś się działo albo minęły by dwa tygodnie i nie znajdziemy nikogo z DS to moge Prosidełko zabrac na tymczas, ale tylko na tymczas bo mam tchórzofretkę a to raczej nie za dobry duecik.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tak - przed momentem gadałam z Halą o jej tymczasowiczce NiewiadomoCzyCiężarnejMai.. Chciałabym ją zobaczyć, ale Hala mówi, że Maja to sama musi być, bo agresor.. Jeżeli tak jest faktycznie i Maja nie może mieszkać z innymi świnkami, to wzięłabym czarnulkę, bo podoba mi się strasznie :oops:

Posted

Syn szuka gryzonia do adopcji,dla swojej dziewczyny,kturej niedawno padl ulubieniec.Chcielismy adoptowac myszoskoczka z Wroclawia ale nic z tego niewyszlo.

Jezeli swinka jest jescze aktualna,to Syn chetnie ja wezmnie,mozliwe umowienie sie i sprawdzenie warunkow gdzie swinka mialaby mieszkac.jest to BYTOM-KARB

Posted

NO bardzo sie ciesze...no i fajnie, że tak blisko. Tylko czy ta dziewczyna na pewno chce świnkę? Nie chciałabym, żeby poźniej Chrumcia okazała sie niechcianym "prezentem".

Posted

To pelnoletnia odpowiedzialana dziewczyna,nie dziecko.jak by doszlo do adopcji to osobiscie by ponia podjechala,chyba ze chcesz sama doniej podjechac i sprawdzic.

komu ja dasz to tylko twoja decyzja!!!!!! niebedzie ta to kupi albo adoptuje inego gryzonia.Nic na siłe

Posted

Jeśli widziała świnkę i przypadła jej do gustu to nie mam nic przeciwko. Wrecz przeciwnie bardzo sie cieszę. Tylko musiałaby mieć klatkę, bo ta, w której ją trzymam jest pożyczona ze schroniska i musze ją oddać. Bardzo byłoby mi tez na reke, gdyby sama po nią podjechała, chyba, że nie będzie mogła to ja ją zawiozę. Może za jakiś czas tylko sprawdziłabym jak sie zaadoptowała w nowych warunkach moja podopieczna.

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
nie wazna jest odleglosc a dom i rodzina ;) wazne jest by swinka miala towarzysza , warunki jakie dane osoby moga zapewnic swince :)

To też prawda :)

Moja Afra trafiła do mnie przypadkiem, gdy pośredniczyłam w adopcji świnek dla mojej kuzynki (która w końcu zrezygnowała :mad:). Zobaczyłam ją na zdjęciu wraz ze świnkami, które kuzynka miała wziąć i tak mnie urzekła, że nie moglam przestać o niej myśleć i adoptowałam :lol: Przyjechała z Gorzowa Wlkp. Wiecie jak to jest.. czasem jest coś takiego w zwierzątku, że urzeknie nas z miejsca. Podobnie mam z Chrumcią :oops: Tylko przeraża mnie odległość..

Afry mi żal, bo jak tylko mnie usłyszy w domu to kwiczy w niebogłosy, żeby się nią zająć.. A jak wychodzę, to jest sama. Towarzyszka by jej się przydała.

Posted

z katowic do warszawy 4 maja jedzie ela, córka bebebe. moze wziać świnkę. a my przez tydzień jakoś ją przewowamy w wawie. jesli nic bezpośrednio sie nie znajdzie - rzecz jasna ;)

Posted

Przepraszam za moja nieobecność:(, ale dogo mi nie działało. Zgadzam się na każda opcję pod warunkiem, że świniorek bedzie sie miał dobrze:)

Posted

No to super :multi: Afra przeszła pomyślnie spotkanie z drugą świnką (aktualnie u mnie goszczą do jutra 4 Hali prosiaki) - powąchała i tylko chciala się przytulać.. widać, że jej tego brakuje. Będzie u mnie miala dobrze, naprawdę :)

pucka69 bardzo dziękuję :lol: Muszę jeszcze tylko Halę uświadomić, że oprócz 2 szczurków, będzie wiozła też świnkę :cool3: