UeMka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Asta jakby coś się działo albo minęły by dwa tygodnie i nie znajdziemy nikogo z DS to moge Prosidełko zabrac na tymczas, ale tylko na tymczas bo mam tchórzofretkę a to raczej nie za dobry duecik. Quote
pucka69 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ale cuuuudo. ale mam 4 wlasne i na bank TZ nie zgodzi się na piatą. Quote
dragoniasta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jest PIĘKNA! I mówicie, że samiczka? A moja Afra taka sama.. :cool3: Tylko odległość.... Quote
dragoniasta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Powiem tak - przed momentem gadałam z Halą o jej tymczasowiczce NiewiadomoCzyCiężarnejMai.. Chciałabym ją zobaczyć, ale Hala mówi, że Maja to sama musi być, bo agresor.. Jeżeli tak jest faktycznie i Maja nie może mieszkać z innymi świnkami, to wzięłabym czarnulkę, bo podoba mi się strasznie :oops: Quote
Asta17 Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 NO to jest jakaś nadzieja:) Sorry, że pytam, ale gdzie jest Swarzędz? Quote
dragoniasta Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Swarzędz jest koło Poznania. Kawał drogi od Was :shake: ... Quote
Mona4 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Syn szuka gryzonia do adopcji,dla swojej dziewczyny,kturej niedawno padl ulubieniec.Chcielismy adoptowac myszoskoczka z Wroclawia ale nic z tego niewyszlo. Jezeli swinka jest jescze aktualna,to Syn chetnie ja wezmnie,mozliwe umowienie sie i sprawdzenie warunkow gdzie swinka mialaby mieszkac.jest to BYTOM-KARB Quote
dragoniasta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Bytom to dużo bliżej, chyba nie mam szans na świnkę :-( Quote
egradska Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 widzę, ze 2 potencjalne domki są;) A to się Asta ucieszy;) Quote
invictus hilaritas Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 dragoniasta napisał(a):Bytom to dużo bliżej, chyba nie mam szans na świnkę :-( nie wazna jest odleglosc a dom i rodzina ;) wazne jest by swinka miala towarzysza , warunki jakie dane osoby moga zapewnic swince :) Quote
Asta17 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 NO bardzo sie ciesze...no i fajnie, że tak blisko. Tylko czy ta dziewczyna na pewno chce świnkę? Nie chciałabym, żeby poźniej Chrumcia okazała sie niechcianym "prezentem". Quote
Mona4 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 To pelnoletnia odpowiedzialana dziewczyna,nie dziecko.jak by doszlo do adopcji to osobiscie by ponia podjechala,chyba ze chcesz sama doniej podjechac i sprawdzic. komu ja dasz to tylko twoja decyzja!!!!!! niebedzie ta to kupi albo adoptuje inego gryzonia.Nic na siłe Quote
Asta17 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Jeśli widziała świnkę i przypadła jej do gustu to nie mam nic przeciwko. Wrecz przeciwnie bardzo sie cieszę. Tylko musiałaby mieć klatkę, bo ta, w której ją trzymam jest pożyczona ze schroniska i musze ją oddać. Bardzo byłoby mi tez na reke, gdyby sama po nią podjechała, chyba, że nie będzie mogła to ja ją zawiozę. Może za jakiś czas tylko sprawdziłabym jak sie zaadoptowała w nowych warunkach moja podopieczna. Quote
Asta17 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Mogłabym prosić o jakiś kontakt do tej dziewczyny? Quote
Mona4 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Z Naszej strony dom nieaktualny. świnka zostala kupiona Quote
dorcia44 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 jak nie znajdziecie ds..to moge dać dt..ale w Warszawie. Quote
dragoniasta Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 invictus hilaritas napisał(a):nie wazna jest odleglosc a dom i rodzina ;) wazne jest by swinka miala towarzysza , warunki jakie dane osoby moga zapewnic swince :) To też prawda :) Moja Afra trafiła do mnie przypadkiem, gdy pośredniczyłam w adopcji świnek dla mojej kuzynki (która w końcu zrezygnowała :mad:). Zobaczyłam ją na zdjęciu wraz ze świnkami, które kuzynka miała wziąć i tak mnie urzekła, że nie moglam przestać o niej myśleć i adoptowałam :lol: Przyjechała z Gorzowa Wlkp. Wiecie jak to jest.. czasem jest coś takiego w zwierzątku, że urzeknie nas z miejsca. Podobnie mam z Chrumcią :oops: Tylko przeraża mnie odległość.. Afry mi żal, bo jak tylko mnie usłyszy w domu to kwiczy w niebogłosy, żeby się nią zająć.. A jak wychodzę, to jest sama. Towarzyszka by jej się przydała. Quote
egradska Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 w takim razie na transportowy trzeba by zajrzeć, może ktos w najblizszym czasie udaje sie w strone Swarzedza, pasazerka malutka, wiec nieklopotliwa Quote
Asta17 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Kto mogłby coś tam szepnąc na transportowym? Bardzo proszę, a czasu coraz mniej :( Quote
egradska Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&highlight=w%C4%85tek+transportowy Quote
dragoniasta Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Słuchajcie, 12-13 maja będzie w Warszawie Hala - więc może jedzie ktoś od Was do Warszawy? Quote
pucka69 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 z katowic do warszawy 4 maja jedzie ela, córka bebebe. moze wziać świnkę. a my przez tydzień jakoś ją przewowamy w wawie. jesli nic bezpośrednio sie nie znajdzie - rzecz jasna ;) Quote
Asta17 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Przepraszam za moja nieobecność:(, ale dogo mi nie działało. Zgadzam się na każda opcję pod warunkiem, że świniorek bedzie sie miał dobrze:) Quote
dragoniasta Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No to super :multi: Afra przeszła pomyślnie spotkanie z drugą świnką (aktualnie u mnie goszczą do jutra 4 Hali prosiaki) - powąchała i tylko chciala się przytulać.. widać, że jej tego brakuje. Będzie u mnie miala dobrze, naprawdę :) pucka69 bardzo dziękuję :lol: Muszę jeszcze tylko Halę uświadomić, że oprócz 2 szczurków, będzie wiozła też świnkę :cool3: Quote
Recommended Posts