Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

napisalam do Hali sms-a - nie odpowiada. dzwoniłam. nie odbiera. dopóki nie potwierdzi ze napewno jedzie, nie mogę dogrywać przyjazdu świnki do Warszawy ani dt na tydzień w Wawie.

Posted

a o której by jej swinke trzeba by było podrzucić i gdzie? i którego dnia dokładnie? czy ona ma inny nr tel czy po prostu nie odbiera?

EDIT:
ela nie dostała miejscówki i myśli ze straszny ścisk bedzie ( powrót z długiego weekendu) - w zwiazku z czym boi się wziąć świnkę.
Szukajmy innych mozliwości transportu

Posted

śpicie już? z miau :

Lidka

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 19:28 Temat postu: <SPAN class=postbody>Jutro - niedziela jade ok trzeciej po poludniu z KAtowic do Warszawy (pociagiem ale juz tak wozilam koty)
Wracam w srode po poludniu z Warszawy do Katowic, tez pociagiem.
tel 607 988 365

Posted

Miejmy nadzieję, że asta17 się pojawi tutaj.. Napisałam do niej na gg, ale też jej nie ma..
Za 20 min. wychodzę do pracy, gdzie niestety nie będę miała dostępu do kompa :shake:

Posted

nasza bebebe kochana zaofiarowała się ze weźmie od asty swinke i przetrzyma ją do czasu kiedy ela następnym razem będzie jechać tj do 25 maja i wtedy mogłabys odebrać ją, jak bedziesz 3 czerwca. a kto wie, może wczesniej znajdzie sie transport bezpośredni do Poznania? ;)

Posted

Bardzo przepraszam za nieobecność :(, ale to nie moja wina, bo dogo raz mi działa a raz nie ;/ Przekonałam jakoś mamę i świnka może zostac u mnie do tego 25 maja. :) Mogł ktos wczoraj do mnie zadzwonić, ale trudno, co się odwlecze to nie uciecze ;) POzdrawiam:)