Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata69 napisał(a):
Znam rodzinę która oddłuższego zcasu deklaruje chęć adopcji suki rotweilera. Nie wiem czy to nie ściema, ale warto spróbować.
Mam w związku z tym pytania:
gdzie jest sunia
czy ona jest tylko w typie rotka
czy zdrowa
czy mielibyście ew. transport

Rodzina mieszka we Włocławku, w domu, maja już psa, chcieliby suczkę, dom jeszcze nie sprawdzony, ale nic nie stoi na przeszkodzie. Przynajmniej zapytam.

juz pisze:
jest zdrowa, jest w Warszawie, transport zawsze mozna dograc, co to znaczy: "czy ona jest tylko w typie rotka"?

jesli o to chodzi czy jest mixem, to tak, wiec trzeba sie z tym liczyc ze wyrosnie niewiadomo co ;)

a moje pytanka są takie :eviltong::
czy maja dzieci? czy pies do domu/budy?
czy maja psa kastrowanego? jakiego psa mają? czy maja doswiadczenie z rottkami?

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulka napisał(a):
juz pisze:
jest zdrowa, jest w Warszawie, transport zawsze mozna dograc, co to znaczy: "czy ona jest tylko w typie rotka"?

jesli o to chodzi czy jest mixem, to tak, wiec trzeba sie z tym liczyc ze wyrosnie niewiadomo co ;)

a moje pytanka są takie :eviltong::
czy maja dzieci? czy pies do domu/budy?
czy maja psa kastrowanego? jakiego psa mają? czy maja doswiadczenie z rottkami?

Słuchaj, ja ich na oczy nie widziałam. Nr tel dostałam od znajomego weta. Odszedł im pies i szukali psu pozostałemu towarzyszki. Ostatnio oferowałam im moją podopieczną onkę ale stwierdzili że chca rotka. Jeśli chcesz mogę zadzwonić i spytać, za odpowiedź nie gwarantuję.
Pies ma duży teren do biegania z tego co mówił wet, ludzi ponoć OK. Myślę, że psy są na zewnątrz.

Posted

Warto popytać, chociaż ja widzę malutką w domku, a nie w budzie.. :)
Jej historia nie jest znana- została znaleziona na ulicy.. Jestem pewna, że ktoś ją po prostu wyrzucił, a ona czekała.. :(

Posted

Agatko jak mozesz dopytaj prosze o szczegoly, malej szukamy domku domowego :eviltong:

ale moze chcieliby doroslego psa podwórzowego, to cos poszukamy ;)

Posted

Lulka napisał(a):
Agatko jak mozesz dopytaj prosze o szczegoly, malej szukamy domku domowego :eviltong:

ale moze chcieliby doroslego psa podwórzowego, to cos poszukamy ;)

OK, zadzwonię i zapytam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

O rany, myślałam,że lulka juz napisała ........ sunia już śpi we własnym łóżeczku. Domek i ludzie cudo:multi: :multi:Mam obiecane zdjęcia , jak tylko otrzymam to zaraz się pochwalę.Państwo mówią,że jest niezwykle zabawowa i przytulaśna. Nie ma już śladu po zalęknionej Anabelci, już w hoteliku fikała koziołki i była uśmiechnięta, ale teraz to pełnia szczęścia.

Ps. Jakie są losy Bokserki, która była z Anabelką w boksie ?