Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Aldonda, czy dostałaś PW ode mnie? Proszę, odpisz-to ważne. Muszę się z psów "rozliczać". :) Quote
Izabella Hossa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tak , zaraz odpisze. ...a co z Boksią, z która była mała w boksie. Czy ktoś się nią interesuje ? Quote
Charly Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Boksia interesuje sie dziewczyny od bokserow. Wiecej wie Rybcia na temat boksi albo Basia. Quote
Lulka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 tak sobie grzecznie jechalam a tu mnie juz dorwala ciocia Iza :P a tu juz dotarlam do hoteliku zwiedzam dalej a tu juz wypoczywam po trudach ostatnich dni Quote
basia0607 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Aga od bokserów wie o suni. Myśli jak jej pomóc , wiem , że teraz mają boksie w bardzo zlym stanie. Myslimy obie o suni. Nie mam dla niej boksu ani budy. Quote
Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Pomyliłaś wątki, Baśka, to wątek rottweilerki. Acha- i nie myślicie o bokserce jako jedyne, nie musisz w taki sposób tego podkreślać.. Wolałabym też, żeby bokserka trafiła do domu, a nie do budy i na łańcuch.. Quote
basia0607 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 aldonda napisał(a):Tak , zaraz odpisze. ...a co z Boksią, z która była mała w boksie. Czy ktoś się nią interesuje ? Wiem czyj to watek !!! odpowiadam Lulce. Myślimy o boksi ! Nikt nie chce zabrać boksi do budy na łańcuch, nie bój żaby Rybo ! Quote
Charly Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 O jej o jeje. Ale powazna pieska na zdjeciach. nie widzialam jej takiej. Taka przymilalska slodziutka byla w schronisku. A tu jaka powazna pannica:lol: Quote
Lulka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dzieki Basiu raz jeszcze za przywiezienie suni :loveu: kochani kto moze pomoc w ogloszeniach? jesli ma ktos cosik to mze jakis bazarek na hotelik suni? :modla: Quote
Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 basia0607 napisał(a):Nie mam dla niej boksu ani budy. Basiu, przecież sama napisałaś: boks albo buda. A to jest podwórko. :roll: Poproszę kilka osób o ogłoszenia, sama muszę zająć się wątkami. Quote
Rybc!a Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Lulka, podaj dane do kogoś, kto zajmie się teraz adopcją małej. Quote
Izabella Hossa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 W ogłoszeniach podaje mój numer tel 503 082 952 Quote
Lulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 czy mała była gdzies ogłaszana? ma allegro? jesli są jakies ogłoszenia to podajcie prosze tu linki do nich. Quote
Lulka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to se sama podniose czy moze ktos pomoc w ogłoszeniach??? Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Lulka napisał(a):to se sama podniose czy moze ktos pomoc w ogłoszeniach??? no to ja ci pomogę:evil_lol: napisz cokolwiek,kontakt do kogo to zrobię allegro;) następna dzidzia:-( Quote
Lulka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 pozycze se troche opisu :eviltong: Sunia, ok. 5-6 miesięcy, mix rottweilera, przyjazna wobec ludzi i psów. Bardzo pocieszna, rezolutna i żywiołowa-zachowuje się jak typowy szczeniak. Odrobaczona i zaszczepiona, zdrowa. Pilnie szuka dobrego domu. Kontakt: 503-082-952 dopisz tez prosze ze zostanie wydana tylko na umowe adopcyjną fundacji, na warunku sterylizacji. dzieki wielkie :loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 opis maciupeńki...ale może bedzie dobry;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=359798186 Quote
Lulka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nio maciupenki, bo nie wiem co wiecej napisac :shake: a historii suni nie znam niestety i nikt nie odwiedza juz watku, wiec pewnie sie nic wiecej nie dowiemy :cool1: Quote
Agata69 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Znam rodzinę która oddłuższego zcasu deklaruje chęć adopcji suki rotweilera. Nie wiem czy to nie ściema, ale warto spróbować. Mam w związku z tym pytania: gdzie jest sunia czy ona jest tylko w typie rotka czy zdrowa czy mielibyście ew. transport Rodzina mieszka we Włocławku, w domu, maja już psa, chcieliby suczkę, dom jeszcze nie sprawdzony, ale nic nie stoi na przeszkodzie. Przynajmniej zapytam. Quote
Recommended Posts