Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basiu nic sie nie martw z naszej strony tez bedzie wszystko gralo :p
dziekujemy bardzo ladnie a pomoc :loveu:

jutro zadzwonie to ustalimy szczegoly ;)

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam od rotki, jest kochana. Dzisiaj Iwona j wykąpie w szamponie przeciwpchelnym. Bedzie spać w domu. Ona jest według mnie b. zarobaczona, ma wydęty brzuch i ciągle zaropiale oczy. Bardzo dużo ma z rotka a łapiusie śliczne , nie widze aby były jakoś zdeformowane. Yazanaczam , że nie znam sie na tej rasie.

Posted

Jechała samochodem bardzo ładnie, więc podejrzewam, że nie będzie żadnego problemu z jutrzejszym transportem.
Jest kochana, trochę bojaźliwa (z początku), lecz w domu zaufała wszystkim w bardzo szybkim czasie. Na początku miała starcie z jedną, wolno biegającą, dużą suczką, poburczała na nią, a potem wszystko było już dobrze. Mały Bobik i Adelka , którzy mieszkają w domu, byli bardzo niezadowoleni nową , tymczasową lokatorką!
Sunia rzeczywiście ma coś z łapami, ale ja się na tym nie znam.

Gdy pracownik łapał ją w boksie, zrobiła kupę (rozwolnienie) ze strachu i cała się w niej wymazała. Szczęście, że znalazłam w pobliskim lesie kawał szmaty, którą mogłam ją wyczyścić :)

Jest kochana!:)

Posted

ojejku. zawsze macie takie przeboje z tymi zasrancami:)

Wiem ze wiecie, ale pozowole sobie doradzic; nie karmijcie malej za duzo przed wyjazdem. moze cos na ząb, bo na glodnego to dopiero sie haftuje. Ale tak troszenke.

Posted

Charly napisał(a):
ojejku. zawsze macie takie przeboje z tymi zasrancami:)

Wiem ze wiecie, ale pozowole sobie doradzic; nie karmijcie malej za duzo przed wyjazdem. moze cos na ząb, bo na glodnego to dopiero sie haftuje. Ale tak troszenke.

dziekuje bardzo, poprosze na glodnego :razz:
dzis wieczor kolacyjka i wystarczy

Posted

Charly napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

ps. ja tylko zakladam po sobie. kiedy jade na glodnego...to koniec...:evil_lol::evil_lol:

Pamiętam.. :evil_lol:

Posted

Sunia dostała małą kolacje, śniadania nie będzie. Ona chodzi za Iwoną jak cień , pilnuje się, jest spokojna.
Lulka czy wiesz w jakich godzinach będziesz w okolicy Pasłeka ? , jutro będę w Przutulisku, robimy budę. Muszę dzień zaplanować !

Posted

tak jak mowilam bede wyjezdzac z Gdyni kolo poludnia, nie potrafie powiedziec czy przed 12 czy tez po. nie mam pojecia ile zajmie mi dojad do Pasleka :shake: ale bede dzwonic przy wyjezdzie z Gdyni i potem z drogi

Posted

Lulka napisał(a):
tak jak mowilam bede wyjezdzac z Gdyni kolo poludnia, nie potrafie powiedziec czy przed 12 czy tez po. nie mam pojecia ile zajmie mi dojad do Pasleka :shake: ale bede dzwonic przy wyjezdzie z Gdyni i potem z drogi

Życzę powodzenia!

Posted

Charly napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

ps. ja tylko zakladam po sobie. kiedy jade na glodnego...to koniec...:evil_lol::evil_lol:

Ja też pamietam Twą bladość lic w drodze do Krzyczek i woreczek podany, tak na wszelki wypadek przez niezastapionego tate Ryby.

Posted

Anabelka juz w hotelu. Bardzo się bała, ale tylko na początku. Już na dzień dobry leżała na kanapie i wtulała pysia w swoją nową opiekunkę ( zwierzaki w tym hotelu mają namiastkę domu)
Jest Rottkopodobna, nierasowa więc pewnie dlatego wywalona jak śmieć.
Jest śliczna , młodziutka, będzie chyba niska, nieduża, jeszcze ostrożna i przestraszona, ale szybko zauważa, że nic jej nie grozi i już po chwili przytula się do nas, jeszcze niepewnie,ale daje z siebie wszystko.
Dziewczyneczka rozkosznie podaje łapkę . Taka niunia do kochania, po zachowaniu widac ,że już swoje przeżyła.
Szukajmy więc dobrego domu dla niej, pomoc finansowa mile widziana.
Dziękuje za pomoc wszystkim zaangażowanym w jej ratowanie.