Lulka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Agata69 napisał(a):Znam rodzinę która oddłuższego zcasu deklaruje chęć adopcji suki rotweilera. Nie wiem czy to nie ściema, ale warto spróbować. Mam w związku z tym pytania: gdzie jest sunia czy ona jest tylko w typie rotka czy zdrowa czy mielibyście ew. transport Rodzina mieszka we Włocławku, w domu, maja już psa, chcieliby suczkę, dom jeszcze nie sprawdzony, ale nic nie stoi na przeszkodzie. Przynajmniej zapytam. juz pisze: jest zdrowa, jest w Warszawie, transport zawsze mozna dograc, co to znaczy: "czy ona jest tylko w typie rotka"? jesli o to chodzi czy jest mixem, to tak, wiec trzeba sie z tym liczyc ze wyrosnie niewiadomo co ;) a moje pytanka są takie :eviltong:: czy maja dzieci? czy pies do domu/budy? czy maja psa kastrowanego? jakiego psa mają? czy maja doswiadczenie z rottkami? Quote
Agata69 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Lulka napisał(a):juz pisze: jest zdrowa, jest w Warszawie, transport zawsze mozna dograc, co to znaczy: "czy ona jest tylko w typie rotka"? jesli o to chodzi czy jest mixem, to tak, wiec trzeba sie z tym liczyc ze wyrosnie niewiadomo co ;) a moje pytanka są takie :eviltong:: czy maja dzieci? czy pies do domu/budy? czy maja psa kastrowanego? jakiego psa mają? czy maja doswiadczenie z rottkami? Słuchaj, ja ich na oczy nie widziałam. Nr tel dostałam od znajomego weta. Odszedł im pies i szukali psu pozostałemu towarzyszki. Ostatnio oferowałam im moją podopieczną onkę ale stwierdzili że chca rotka. Jeśli chcesz mogę zadzwonić i spytać, za odpowiedź nie gwarantuję. Pies ma duży teren do biegania z tego co mówił wet, ludzi ponoć OK. Myślę, że psy są na zewnątrz. Quote
Rybc!a Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Warto popytać, chociaż ja widzę malutką w domku, a nie w budzie.. :) Jej historia nie jest znana- została znaleziona na ulicy.. Jestem pewna, że ktoś ją po prostu wyrzucił, a ona czekała.. :( Quote
Lulka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Agatko jak mozesz dopytaj prosze o szczegoly, malej szukamy domku domowego :eviltong: ale moze chcieliby doroslego psa podwórzowego, to cos poszukamy ;) Quote
Agata69 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Lulka napisał(a):Agatko jak mozesz dopytaj prosze o szczegoly, malej szukamy domku domowego :eviltong: ale moze chcieliby doroslego psa podwórzowego, to cos poszukamy ;) OK, zadzwonię i zapytam. Quote
Rybc!a Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Agata69 napisał(a):OK, zadzwonię i zapytam. Dziękujemy! :) Quote
Rybc!a Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 I co z Rottką? Jest szansa na więcej zdjęć? Jaki jest jej stan zdrowia? Czy ludzie dzwonią, pytają o nią? Quote
Lulka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 zdrowa, ma sie dobrze ;) nikt chyba nie dzwoni, a sunia ma ogloszenia w ogole? Quote
andzia69 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ma allegro......:-(ja ja wytawiam, ale nie wiem czy gdzies indziej ją ktoś ogłasza:shake: Quote
Lulka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 w porzadku, zdjec nie ma na razie, z braku czasu :shake: Quote
Lulka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ech pojechalam do hoteliku bez aparatu :mad: ale mam dwie fotki z komorki ;) sunia ma kumpelke sznaucerke do zabaw Quote
Rybc!a Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Coś mi się zdaje, że panna urosła. Ona ma jakieś ogłoszenia? Quote
andzia69 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 a ja myślałam, że sunia juz w nowym domku...gdzies chyba na rottkach coś takiego wyczytałam:oops: Quote
Lulka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jeszcze nie, ale cos sie szykuje wiec trzymac kciuki ;) Quote
Rybc!a Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Trzymamy, trzymamy i czekamy na szersze info! Quote
Izabella Hossa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 O rany, myślałam,że lulka juz napisała ........ sunia już śpi we własnym łóżeczku. Domek i ludzie cudo:multi: :multi:Mam obiecane zdjęcia , jak tylko otrzymam to zaraz się pochwalę.Państwo mówią,że jest niezwykle zabawowa i przytulaśna. Nie ma już śladu po zalęknionej Anabelci, już w hoteliku fikała koziołki i była uśmiechnięta, ale teraz to pełnia szczęścia. Ps. Jakie są losy Bokserki, która była z Anabelką w boksie ? Quote
Lulka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 nie chcialam odbierac Ci przyjemnosci :eviltong: w koncu to Ty sunke ze schronu wyratowalas:multi::loveu: Quote
Charly Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 :multi::multi:to ta psinka z Elblaga jest? ale wyrosla:crazyeye: Hurra:multi::multi: Quote
Izabella Hossa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 lulka proszę Cię nie zawstydzaj mnie,wiemy jak było, ja ją uratowałam, ale Twoimi rękoma :lol: Quote
Recommended Posts