Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops napisał(a):
piekna suczka , mamy nadzieje ze uda sie znalezc domek..ja niestety niemoge jej wziasc na te dwa dni ...gdyby nie rodzice to nie bylo by problemu wkoncu to tylko 2 dni :roll:

U mnie ten sam problem!

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cos zle zrozumialam..rotke trzeba przetrzymac do 2 maja tak? bo wtedy po nia ktos przyjedzie? no to zmienia sytuacje bo to bedzie juz okolo 4 dni psa u kogos ;) mialam wtepna rozmowe i rodzice mowia ze nie...no coz mam nadzieje ze uda sie znalezc kogos innego a ja jeszcze bede negocjowac :razz:

Posted

Chyba wyrazilam sie jasno. Na dwa dni można psa umieścić u nas !
G woli wyjasnienia dodam, że w myśl umowy między schroniskiem a moim Stowarzyszeniem moga psa przetrzymac na naszą prosbe przez okres 3 dni. Za psa ktory jest adoptowany przez naszych wolontariuszy /Rybcia jest/ nie bedzie pobierana oplata adopcyjna.
To są jedne z punktów porozumienia o wykonanie świadczeń wolontarystycznych w zakresie adopcji zwierząt ze schroniska dla zwierzat w Elblągu a moim Stowarzyszeniem .

Posted

[quote name='basia0607']Chyba wyrazilam sie jasno. Na dwa dni można psa umieścić u nas !
G woli wyjasnienia dodam, że w myśl umowy między schroniskiem a moim Stowarzyszeniem moga psa przetrzymac na naszą prosbe przez okres 3 dni. Za psa ktory jest adoptowany przez naszych wolontariuszy /Rybcia jest/ nie bedzie pobierana oplata adopcyjna.
To są jedne z punktów porozumienia o wykonanie świadczeń wolontarystycznych w zakresie adopcji zwierząt ze schroniska dla zwierzat w Elblągu a moim Stowarzyszeniem .
Tak, psiaka przetrzymać mogą, ale 1 maja i tak nikt go nie wyda, bo to święto, a w święta nie pracują. A 2 maja można byłoby ją odebrać dopiero po otwarciu, czyli po 12:00, a podejrzwam, że transport byłby szykowany na ranek (?).

Posted

Ja też mam zdjęcia, wyszły bardzo ładnie, niestety fotosik mi totalnie szwankuje. Odmawia współpracy, może mnie nie lubi.
Mam nadzieję, że do jutra pomyśli i zacznie ładować mi te zdjęcia, bo mnie już nerwy ponoszą-mogłabym dzisiejszego wieczora zrobić tyle wątków. A tak? Muszę siedzieć jak stara klępa i podbijać wątki wszystkich moich psiaków!

A co do tych łapek?
Ja się kompletnie nie znam na tych chorobach, ale ona rzeczywiście jakoś tak dziwnie chodzi. No i łapska ma naprawdę ogromne.
Kocha bokserkę jak swoją mamę, liże ją po pysku. Ale boksia się denerwuje.

Posted

bede wyjezdzac z Gdyni pewnie przed poludniem. Skad odebrac psinke? czy jest gdzies na trasie jakis charakterystyczny punkt gdzie mozemy sie spotkac? stacja benzynowa czy cos podobnego.
Przydalby mi sie telefon do Basi0607. Basiu czy macie sedalin albo cos innego uspakajajacego, bede miala w samochodzi dwa moje psy, sunia pojedzie z przodu miedzy nogami pasazera, musze miec jakis srodek na wypadek zamieszania.
czy mam kupic szelki i smycz czy macie cos?

Posted

Jak już powiedzialam sunię moge przetrzymać u mnie ale nikt sie ze mną w jej sprawie nie kontaktowal. Nie wiem kto ją odbiera i kto ją wiezie !
Na wątku cisza ! Myślalam , że szczeniak będzie u kogoś z Elbląga !
Nie lubie takich niejasnych spraw. Ja jej ze schroniska nie moge wziąść poniewaz to jest inne miasto a ja pracuje od 9-16.
Jest na trasie wiele miejsc gdzie sie można umowic aby przejąć psa ale to nie ja go bedę brała i przekazywała więc niech się wypowie osoba , która go będzie ze schroniska brala. moj tel. 505072935

Posted

to ja juz nic nie rozumiem :shake:
ja mam ja zabrac do Warszawy. czyli jednak nie z Elblaga? To kto w takim razie przekaze mi sunie no i gdzie? halo, halo? :roll:

Posted

basia0607 napisał(a):
Jak już powiedzialam sunię moge przetrzymać u mnie ale nikt sie ze mną w jej sprawie nie kontaktowal. Nie wiem kto ją odbiera i kto ją wiezie !
Na wątku cisza ! Myślalam , że szczeniak będzie u kogoś z Elbląga !
Nie lubie takich niejasnych spraw. Ja jej ze schroniska nie moge wziąść poniewaz to jest inne miasto a ja pracuje od 9-16.
Jest na trasie wiele miejsc gdzie sie można umowic aby przejąć psa ale to nie ja go bedę brała i przekazywała więc niech się wypowie osoba , która go będzie ze schroniska brala. moj tel. 505072935

Teraz to już w zupełności namąciłaś, Basiu.
Sunię przywiozę prawdopodobnie ja do CIEBIE, do przytuliska lub domu (jak wybierzesz). Odbierze ją od ciebie LULKA, więc to ty umówisz się z nią na trasie w jakimś miejscu i przekażesz pieska! :roll:

Posted

Nic nie namącilam .Skąd mam widzieć kto ją bierze ze schroniska, to nie moja adopcja i jej nie śłedze. Cisza na watku więc myślalam , że już wszystko zalatwione poza moją osobą. Nikt ze mną się w sprawie suni nie kontaktował !
Iwona wie , że ma przyjąć rotkę do Przytuliska i jak ktos ją przywiezie na pewno przyjmie. W obroze i smycz niestety sunki nie moge zaopatrzyc, ponieważ stoimy marnie finansowo. Sadolin kupię.
Podalam swój telefon , reszte domówimy. 505072935

Posted

Basiu ja dzwoniłam do Ciebie przedwczoraj,ale byłas zajęta, ktoś inny odebrał Twój telefon. Wczoraj niestety miałam zwroty z adopcji ,miałam zamieszanie i nie zadzwoniłam ponownie to fakt.
Rozmawiałam jedynie z Rybc!ą by się upewnić ,że sunia zostanie zabrana ze schroniska.
Lulka mam nadzieję,że porozumiesz się z Basią.
Z góry dziękuje w imieniu suni za pomoc.

Posted

Tak ktoś dzwonil do mnie, telefon odebrala moja córka. Wiozłysmy do Elbląga 2 suki do adopcji a na trasie e-7 byl duży ruch, nie lubie wtedy rozmawić przez telefon. Pasłek leży przy trasie e-7 wiodącej do Warszawy, mam tam taki ulubiony parking przed smażalnią ryb , tam przeważnie przekazuję psy.
Z mojej strony na pewno wszystko bedzie ok, nie denerwujcie się chociaż za dużo tu niedomówień i można się denerwować !