Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Suka, ok. 5-6 miesięcy, mix rottweilera, przyjazna wobec ludzi i psów,
od kilku tygodni przebywa w elbląskim schronisku, zamieszkuje boks ze starszą, schorowaną bokserką (wie o niej AgaiTheta). Bardzo pocieszna, rezolutna i żywiołowa-zachowuje się jak typowy szczeniak. Pilnie szuka domu. Kontakt:
Rybc!a
email rybcia122@tlen.pl
GG 5722414
GSM 691364660

Zaraz napiszę do fundacji Rottka i poinformuję dogomaniaczki zajmujące się tą rasą, proszę o pomoc dla tej młodziutkiej suni.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aldonda napisał(a):
Dajcie mi znac proszę, czy mała jest zdrowa, czy jest zaszczepiona...i więcej zdjęc plisss .
Czy znalazłby się transport do Warszawy ?

oj ciotka ciotka chyba wiem co planujesz :eviltong:

Posted

aldonda napisał(a):
Czy ktoś to może zrobic już ? Ja pokryje koszta.

Jeśli chodzi o zdjęcia, to możliwe dopiero w sobotę, a jeśli chodzi o odpchlenie i odrobaczenie, to nie za bardzo wiem jak to wykonać, odrobaczenie i tak nie ma sensu, bo psy się od siebie robalami zarażają..

Posted

Jak wyglądają jej łapy , czy są normalnego kształtu, czy tzw. platfuski -powód-niedożywienie. Bo cos tak na zdjęciu wygląda jedna z łap (albo ja juz dramatyzuje za wczasu), bo wtedy to trzeba działac szybciej niż szybko.

Posted

Proszę Was to jest wielka szansa dla niej. Może jest hotel w okolicy. To tylko na dwa dni, jeśli się uda -wykąpac małą , odpchlic i odrobaczyc, to wszystko.
Nikt nie może ? Czyli suka będzie kiblowała w tym cholernym schronisku...

Posted

aldonda napisał(a):
Jak wyglądają jej łapy , czy są normalnego kształtu, czy tzw. platfuski -powód-niedożywienie. Bo cos tak na zdjęciu wygląda jedna z łap (albo ja juz dramatyzuje za wczasu), bo wtedy to trzeba działac szybciej niż szybko.

Lapy rzeczywiscie troche dziwnie wygladaly. Ale ja sie nie znam. Myslalam najpierw ze takie ma olbrzymie jakies. Teraz na zdjeciu dopiero widze, ze jednak dziwnie stoi. Wczoraj robiac to zdjecie nie zwrocilam na to uwagi

Posted

basia0607 napisał(a):
Rybciu ! Ja nie powiedzialam , że u mnie jest przepelnienie ! Nie masz odwagi spytać mnie o Psi Raj ?

Pytałam Cię zaledwie kilka dni temu, odnośnie Dabi, twierdziłaś , że masz przepełnienie, dzisiaj na GG też wysłałam Ci prośbę o pomoc, powiedziałaś, że masz 4 psy i nie możesz pomóc. Więc? :roll:

Posted

Rybc!a napisał(a):
(...) dzisiaj na GG też wysłałam Ci prośbę o pomoc, powiedziałaś, że masz 4 psy i nie możesz pomóc. Więc? :roll:

Przyłączam się do "więc", bo jestem trochę zdumiona postem Rybc!i.

Posted

Wyjasniam , że odmowilam przyjęcia Dabi , ponieważ mam w przytulisku przepelnienie, Mialam juz od Rybci 2 psy schroniskowe. Jednemu sama znalazlam dom bo jakoś zainteresowanie Ani nim zmalalo, natomiast pieniadze, ktore pozostaly w jego skarpecie kazala przelać na wskazane przez siebie konta- zwrot kosztow transportu innego psa.

Nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak brak lojalnosci i krętactwo.
Rybciu, caly czas Ci powtarzam , zgoda buduje , niezgoda rujnuje !
Jestem za stara wyga na takie numery !
Rotkę mogę przyjąć na ten czas do nas ! pies tu nic nie zawinil.

Posted

basia0607 napisał(a):
Wyjasniam , że odmowilam przyjęcia Dabi , ponieważ mam w przytulisku przepelnienie, Mialam juz od Rybci 2 psy schroniskowe. Jednemu sama znalazlam dom bo jakoś zainteresowanie Ani nim zmalalo, natomiast pieniadze, ktore pozostaly w jego skarpecie kazala przelać na wskazane przez siebie konta- zwrot kosztow transportu innego psa.

No proszę, zainteresowanie Pazurka u mnie zmalało, tak?
Bardzo ciekawe, kto robił ogłoszenia i ciągle dowiadywał się o psa. :roll:
A w przelaniu pieniędzy nic złego nie widzę- zaistniała potrzeba pomocy- więc POPROSIŁAM cię, byś przelała pieniądze które zostały PO MOIM PSIE, na konto osoby zadłużonej. :roll:

EOT jak dla mnie.

Jak weźmiemy sukę, to na kogo potem spiszę umowę adopcyjną? Muszę się z psów "rozliczać".

Posted

piekna suczka , mamy nadzieje ze uda sie znalezc domek..ja niestety niemoge jej wziasc na te dwa dni ...gdyby nie rodzice to nie bylo by problemu wkoncu to tylko 2 dni :roll: