Rybc!a Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Suka, ok. 5-6 miesięcy, mix rottweilera, przyjazna wobec ludzi i psów, od kilku tygodni przebywa w elbląskim schronisku, zamieszkuje boks ze starszą, schorowaną bokserką (wie o niej AgaiTheta). Bardzo pocieszna, rezolutna i żywiołowa-zachowuje się jak typowy szczeniak. Pilnie szuka domu. Kontakt: Rybc!a email rybcia122@tlen.pl GG 5722414 GSM 691364660 Zaraz napiszę do fundacji Rottka i poinformuję dogomaniaczki zajmujące się tą rasą, proszę o pomoc dla tej młodziutkiej suni. Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Założyłam suni wątek na forum rottków. Biedna mała. :-( Quote
Izabella Hossa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dajcie mi znac proszę, czy mała jest zdrowa, czy jest zaszczepiona...i więcej zdjęc plisss . Czy znalazłby się transport do Warszawy ? Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Więcej zdjęć dopiero w sobotę. Jest zaszczepiona, trzeba ją jednak odrobaczyć i odpchlić.. Quote
Izabella Hossa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Czy ktoś to może zrobic już ? Ja pokryje koszta. Quote
Lulka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 aldonda napisał(a):Dajcie mi znac proszę, czy mała jest zdrowa, czy jest zaszczepiona...i więcej zdjęc plisss . Czy znalazłby się transport do Warszawy ? oj ciotka ciotka chyba wiem co planujesz :eviltong: Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 aldonda napisał(a):Czy ktoś to może zrobic już ? Ja pokryje koszta. Jeśli chodzi o zdjęcia, to możliwe dopiero w sobotę, a jeśli chodzi o odpchlenie i odrobaczenie, to nie za bardzo wiem jak to wykonać, odrobaczenie i tak nie ma sensu, bo psy się od siebie robalami zarażają.. Quote
Izabella Hossa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Jak wyglądają jej łapy , czy są normalnego kształtu, czy tzw. platfuski -powód-niedożywienie. Bo cos tak na zdjęciu wygląda jedna z łap (albo ja juz dramatyzuje za wczasu), bo wtedy to trzeba działac szybciej niż szybko. Quote
Szczurosława Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Śliczna mała.:loveu: Znana jest przeszłość? Quote
Izabella Hossa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Czy ktoś może ją wyadoptowac i przygotowac na 2 maja do transportu. Transport juz mamy. Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Kurczę, kogo nie spytam, to nie może. Szukam dalej. Quote
Izabella Hossa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Proszę Was to jest wielka szansa dla niej. Może jest hotel w okolicy. To tylko na dwa dni, jeśli się uda -wykąpac małą , odpchlic i odrobaczyc, to wszystko. Nikt nie może ? Czyli suka będzie kiblowała w tym cholernym schronisku... Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Hotelu nie ma, jest przytulisko- przepełnione. Quote
basia0607 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rybciu ! Ja nie powiedzialam , że u mnie jest przepelnienie ! Nie masz odwagi spytać mnie o Psi Raj ? Quote
Charly Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 tutaj jest sunia calujaca boksie:) nie widac tego, ale ona ja caly czas lizala po uszku. kochana jest Quote
Charly Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 aldonda napisał(a):Jak wyglądają jej łapy , czy są normalnego kształtu, czy tzw. platfuski -powód-niedożywienie. Bo cos tak na zdjęciu wygląda jedna z łap (albo ja juz dramatyzuje za wczasu), bo wtedy to trzeba działac szybciej niż szybko. Lapy rzeczywiscie troche dziwnie wygladaly. Ale ja sie nie znam. Myslalam najpierw ze takie ma olbrzymie jakies. Teraz na zdjeciu dopiero widze, ze jednak dziwnie stoi. Wczoraj robiac to zdjecie nie zwrocilam na to uwagi Quote
Rybc!a Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 basia0607 napisał(a):Rybciu ! Ja nie powiedzialam , że u mnie jest przepelnienie ! Nie masz odwagi spytać mnie o Psi Raj ? Pytałam Cię zaledwie kilka dni temu, odnośnie Dabi, twierdziłaś , że masz przepełnienie, dzisiaj na GG też wysłałam Ci prośbę o pomoc, powiedziałaś, że masz 4 psy i nie możesz pomóc. Więc? :roll: Quote
majqa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Rybc!a napisał(a):(...) dzisiaj na GG też wysłałam Ci prośbę o pomoc, powiedziałaś, że masz 4 psy i nie możesz pomóc. Więc? :roll: Przyłączam się do "więc", bo jestem trochę zdumiona postem Rybc!i. Quote
basia0607 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wyjasniam , że odmowilam przyjęcia Dabi , ponieważ mam w przytulisku przepelnienie, Mialam juz od Rybci 2 psy schroniskowe. Jednemu sama znalazlam dom bo jakoś zainteresowanie Ani nim zmalalo, natomiast pieniadze, ktore pozostaly w jego skarpecie kazala przelać na wskazane przez siebie konta- zwrot kosztow transportu innego psa. Nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak brak lojalnosci i krętactwo. Rybciu, caly czas Ci powtarzam , zgoda buduje , niezgoda rujnuje ! Jestem za stara wyga na takie numery ! Rotkę mogę przyjąć na ten czas do nas ! pies tu nic nie zawinil. Quote
majqa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dziękuję Basiu za rozjaśnienie - wyjaśnienie! Quote
Rybc!a Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 basia0607 napisał(a):Wyjasniam , że odmowilam przyjęcia Dabi , ponieważ mam w przytulisku przepelnienie, Mialam juz od Rybci 2 psy schroniskowe. Jednemu sama znalazlam dom bo jakoś zainteresowanie Ani nim zmalalo, natomiast pieniadze, ktore pozostaly w jego skarpecie kazala przelać na wskazane przez siebie konta- zwrot kosztow transportu innego psa. No proszę, zainteresowanie Pazurka u mnie zmalało, tak? Bardzo ciekawe, kto robił ogłoszenia i ciągle dowiadywał się o psa. :roll: A w przelaniu pieniędzy nic złego nie widzę- zaistniała potrzeba pomocy- więc POPROSIŁAM cię, byś przelała pieniądze które zostały PO MOIM PSIE, na konto osoby zadłużonej. :roll: EOT jak dla mnie. Jak weźmiemy sukę, to na kogo potem spiszę umowę adopcyjną? Muszę się z psów "rozliczać". Quote
gops Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 piekna suczka , mamy nadzieje ze uda sie znalezc domek..ja niestety niemoge jej wziasc na te dwa dni ...gdyby nie rodzice to nie bylo by problemu wkoncu to tylko 2 dni :roll: Quote
Recommended Posts