Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
dopiero teraz na dogo udalo mi sie wejsc. Szansa na DT?

Ta Pani jest wspaniałą osobą z ogromnym sercem dla zwierząt. Leczyła już kilka psiaków z nużycą. Może to nie domek, ale opieka na pewno będzie znakomita.
Co Wy ma to? :cool3:

Posted

:multi::multi::multi: i grrrrrrrrr:placz:. wczoraj poznaniacy odbierali psiaka z naszego schronu:placz::placz::placz:. Ale co z kasa? Ile ten hotelik bedzie kosztowac?

Asiu jestes czarodziejką:):) HURRA !!!!!!!!!!!!!!!

On marnieje w oczach:(:(

Posted

Charly napisał(a):
:multi::multi::multi: i grrrrrrrrr:placz:. wczoraj poznaniacy odbierali psiaka z naszego schronu:placz::placz::placz:. Ale co z kasa? Ile ten hotelik bedzie kosztowac?

Pani nic nie wspominała o pieniążkach, mówiła tylko żeby go przywieźć i była w szoku, że w schronisku tak go zaniedbali. Myślę jednak, że jeśli tylko damy radę, to możemy wspomóc finansowo leczenie.

Posted

Swietnie. Nie tylko jego tak zaniedbali. Schron na pierwszy rzut oka wyglada naprawde ok. czysto. zarcie jest, woda też. Coz wiecej chciec....
GoniP jej TZ wczoraj odbieral flatowata sunie. Sunia (9 miesiecy) jest odwodniona, maksymalnie wychudzona no i ma nosowke. A spaniel jako "zdrowy" wyszedl juz z izo. No chyba uznali ze zdrowy, bo inaczej bylby tam jeszcze. szkoda gadac.

Posted

transport to moze i tata Rybci by sie dal uprosic. ale to jest 300 km w jedna strone. duzo kasy, ktorej nie mamy. Moze ktos jedzie. Ide na watek transportowy, choc nie wiem nawet gdzie on jest...:oops:

Posted

Psiak na pewno będzie miał wspaniałą opiekę, teraz akurat Pani leczy spanielkę z bardzo poważną chorobą ucha, ropa jej się wylewała z krwią. Sunia już dochodzi do siebie.
Właśnie w jej sprawie dzwoniłam do Pani, wspomniałam jej tylko, że mamy aktualnie 3 spanielki do leczenia. A Pani powiedziała, żeby przywieźć biedaka, ona się nim zajmie. :multi:

Posted

Charly napisał(a):
mam non stop problemy z wejsciem na dogo. jesli bedzie cos waznego, a ja do jutra poludnia sie nie zamelduje, to prosze piszcie na gg albo dzwoncie

tel 785 132 983
email: alexariel@wp.pl
gg: 8820431

Ok, jak coś będzie ważnego, to dam Ci znać. ;)
Chociaż też nie wiem, czy do południa wejdę na dogo. :roll:

Posted

no. zastanawiam sie kto mogłby wziasc tego spanielka na tymczas az do czasu znalezienia transportu. Boje sie ze znowu zniknie gdzies. choc raczej nie trzeba sie obawiac ze go ktos wezmie..tak jak wyglada. porozmawiam z ludzmi w schronie. Moze uda sie zrobic jakas umowe "przedadopcyjna czy cus

w sprawie transportu napisałam do Lovefigaro..ona czesto jezdzi po swiecie;). Tylko nie wiem czy akurat tedy.

Posted

Jak się do 17go nie znajdzie transport to za zwrotem kosztów mogę się pociągiem przejechać, bilet studencki w obie strony i za psa- więc nie będzie tak drogo- na pewno taniej niż autem. Ale szukajcie jeszcze bo do 17 jeszcze duuużo czasu...

Posted

no dzieki. Szukamy. Ale i tak trzeba bedzie zbierac chyba na ten transport.

dzis jest ósmy. 17 za 9 dni. to wcale nie tak długo. oczywiscie szukamy. powiedz ile taki biltet kosztuje tam i z powrotem i za psa. Pies chyba 15 zl bedzie kosztowal

dalam ogloszenia do gazety internetowej poznania i elblaga. gummitree itd. Musi cos sie znalesc. Ja nie jestem w stanie zaplacic wiecej niz 10 zl do transportu. zobaczymy. czytalam na transportach Donvitow jedzie w sobote z Warszawy do Poznania. w takim razie jest jeszcze opcja elblag- warszawa....

napisałam do Itske i zobaczymy...