Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rybcia dzis bedzie w schronisku.

Dla mnie jest złoty, bo sie złoto w słoncu mieni;):multi:

Z tym wiekiem to wiem jak to jest. Moj piesek jest oceniany na miedzy 3 a 11. Wzielam jako "kilkunastoletniego" staruszka. Ostatecznie stanelo na "moze jednak 5 lub 8":lol:

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja czytalam z miesiac temu na elblag.pl ze komus uciekl wlasnie taki starszy spanielek...moze to ten? ale teraz patrzalam przejzalam wszystko i nie moge juz znalezc tego ogloszenia...widocznie juz je zdjeli kurcze...bylo w tym ogloszeniu ze zaginol starszy spaniel ze tesknia :roll:

moze zajza do schroniska jeszcze..a moze juz nie szukaja..

Posted

kurcze moze to rzeczywiscie ten. On co prawda wyglada bardzo ladnie wypielegnowany jest. ale mogl go ktos przyjac z ulicy, a potem moze uciekl jeszcze raz albo go ktos wywalil. A ci co szukali w schronie szukali miesiac temu ale nie teraz.

nie znam sie na tym elblag.pl, ale wejde tam zaraz. czy mozna dawac tam ogloszenia? Trzeba by go oglosci ze jest w schronie spanielek.

Posted

Charly napisał(a):
Nie zrobisz Rybcia. On bedzie juz w izo.

tu to mialo byc.

Ja nie uwazam, ze "trudno". Bede go ogloszac i prosze Was o pomoc
Jesli ktos go szukal to trzeba odnalesc wlasciciela.

Posted

gops napisał(a):
ja czytalam z miesiac temu na elblag.pl ze komus uciekl wlasnie taki starszy spanielek...moze to ten? ale teraz patrzalam przejzalam wszystko i nie moge juz znalezc tego ogloszenia...widocznie juz je zdjeli kurcze...bylo w tym ogloszeniu ze zaginol starszy spaniel ze tesknia :roll:

moze zajza do schroniska jeszcze..a moze juz nie szukaja..

O kurczę, no patrz!
Trudno..

Ja dzisiaj zrobię nowe zdjęcia i zajżę w zęby kawalerowi Maksiowi, może uda mi się choć na oko ocenić ile ma mniej więcej lat.

Posted

Charly napisał(a):
tu to mialo byc.

Ja nie uwazam, ze "trudno". Bede go ogloszac i prosze Was o pomoc
Jesli ktos go szukal to trzeba odnalesc wlasciciela.

to wszystko tu mialo byc. przekrecaja sie posty jak nie wiem

W zabki nie zagladniesz bo Maks jest na izo najprawdopodobniej juz. Juz czwartek mial isc.

Posted

niema juz tego ogloszenia juz przeszukalam bylo w ogloszenia->fauna i flora ... da sie napisac ogloszenie za darmo mozna by napisac ze psiak siedzi w schronie moze akurat zajza :roll:

Posted

ja napisze. tylko nie wiem za bardzo gdzie tam wejsc. jeszcze nigdy na tej stronie nie bylam. Podasz prosze linka gdzie moge go oglosic? bo na razie chodze po tej stronie jak slepiec..

bardzo dziekuje za ta wiadomosc. Byloby cudownie jesliby da sie odnalesc bylych wlascicieli. Jezeli bedziecie go gdziekolwiek oglaszac, prosze podajcie moj kontakt:

785-132-983
alexariel@wp.pl
gg: 8820431

Posted

juz znalazlam. dzieki;)

ogloszenie dodalam. zostanie sprawdzone i sie ukaze. Gdzie jeszcze mozna go oglosic w Elblagu? w dzienniku Elblaskim? oglosze go tam tez

Posted

to bylo jednak miesiac temu wiec moze stracili juz nadzieje..moze maja drugiego :roll: bo nie widzialam zadnych innnych ogloszen tzn ani na sklepach czy slupach nic..

Posted

Jak zwykle niejasna sytuacja- specjalność naszego schroniska.
Było 3 pracowników. Pytam pierwszego, o spaniela. Mówi " Ja nie wiem, nic nie widziałem, mnie przedwczoraj nie było, idź spytaj się drugiego pana". Więc idę do drugiego. Pytam . On mi na to: " Przedwczoraj żeśmy go wypuścili żeby się przewietrzył ale on chory i na kwarantannie ". Idę do trzeciego, mówi " A jego to już nie ma, zabrali ".

I komu wierzyć?

Posted

Byl tam razem z małym czarnym potrąconym przez auto. oboje mieli isc na izolatke. jesli czarnego tez nie ma, to na pewno sa na izolatce.

Pojde w przyszlym tygodniu i porozmiawiam z tymi pracownikami, z ktorymi rozmawialam na jego temat.

Posted

Tak, byłam przy tym niebieskim, żadnego pieska tam nie było, boks był otworzony.
Jeden z pracowników mówił, że one poszły się tylko "powietrzyć", natomiast drugi, że spaniela już nie ma , bo go zabrali, więc mimo najszczerszych chęci-niczego się nie dowiedziałam!

Posted

acha. Dowcipnisie.
Oba byly chore. Ten czarny bardziej niz spaniel.

Stalam przy tym kojcu z jednym z nowych pracownikow. Byl troszke bezradny. Akurat kierowniczka i inni pracownicy wyjezdzali autem gdzies. Otworzyli drzwi i powiedzieli ze te dwa psy na izololatke ida.

Posted

To dobrze. Tak dlugo jak spaniel jest na izolatce, nikt go nie widzi, wiec nie wezmie, a moze w tym czasie zglosi sie wlasciciel, jesli psa chce i przeczyta ogloszenia, albo tu sie cos dla niego znajdzie...:roll: