bunia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Laster ma prawo być tym jedynym i wyjątkowym... choć wszyscy podopieczni Buni są przez nią traktowani wyjątkowo, to domek baaardzo jest dla Lastera potrzebny. Domku znajdź się :placz: Fakt,że każdy jest traktowany wyjątkowo ale nie każdy śpi ze mną w łóżku :shake: Futra nie będzie :eviltong: Za to zimą będziemy na allegro wystawiać ciepłe kapcie w kropki :cool3: Quote
rita60 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Lasterek podnos ta słodziutka,tłusciutka doopke i ruszaj w poszukiwaniu domku. buniu czy przyjmujesz zamowienia na rozmiary tych kapci w kropki:evil_lol: Quote
bunia Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 rita60 napisał(a):Lasterek podnos ta słodziutka,tłusciutka doopke i ruszaj w poszukiwaniu domku. buniu czy przyjmujesz zamowienia na rozmiary tych kapci w kropki:evil_lol: Oczywiście,że tak :evil_lol: A jesteś zainteresowana ??? Quote
rita60 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 bunia napisał(a):Oczywiście,że tak :evil_lol: A jesteś zainteresowana ??? I owszem:lol:ale rozmiar podam ci na PW:oops::evil_lol: Quote
szajbus Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nadal cisza w sprawie kropka? Nikt nie dzwoni? To po licha przysyłali te e-maile????????? jestem zła!!!!!!!!!!!!!! Quote
bunia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Zobaczcie jak Lasterkowe dzieci urosły :-o Dzisiaj Małgosia ,znaczy córeczka poszła do nowego domku :multi: To się biedny Plastuś zdziwi,jak zobaczy wieczorem,że mu jedno dziecko zniknęło ;) Wczoraj jeszcze w komplecie Lasterek z Małgosią I z Jasiem Quote
szajbus Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nie moge!!!!!!!!!!!! Normalnie nie mogę!!!!!!!!!!! Te fotki są powalające. Ze smiechu mnie normalnie brzuch boli. Laster SUPER PIES czeka na dom!!!!!!! Domki, gdzie jesteście???????? Quote
bea_m Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 :crazyeye: nie mogę się nadziwić. Przecież o pies gończy i takie kotki powinien zakopwać w ogródku. Szok i cudo. Quote
ewatonieja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Laster pies na medal wciąz szuka domu,dlaczego tak długo?:-( Quote
bunia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ewatonieja napisał(a):Laster pies na medal wciąz szuka domu,dlaczego tak długo?:-( Pewno dlatego,że nie toleruje innych samców :-( Strasznie ciągnie na smyczy w czasie spacerów :-( Nikt,kto ma dom z ogrodem nie pozwoli mu spać na salonach :-( Nikt tak naprawdę go nie zna,a on to takie wielkie serce na dłoni tylko z narowami. No cóż,to pies po przejściach . Nadal czekamy na ten jeden jedyny wymarzony dom dla Lasterka. Quote
szajbus Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Domku, otocz go miłością i zabierz do siebie! On tak na to liczy! Quote
bea_m Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 bunia napisał(a):Pewno dlatego,że nie toleruje innych samców :-( Strasznie ciągnie na smyczy w czasie spacerów :-( . Buniu to niczego nie przekreśna. Mój tez taki jest a mieszkamy w bloku. Czasami mi się portki na tyłku palą jak jade po trawie w pogoni za innym samcem no ale..... milość wszystko wybaczy :loveu: bunia napisał(a):Nikt,kto ma dom z ogrodem nie pozwoli mu spać na salonach :-( . Czemu nie? Przeciez to tylko pies na salony :cool3: bunia napisał(a):Nikt tak naprawdę go nie zna,a on to takie wielkie serce na dłoni tylko z narowami.. Ale jak pozna to się zakocha. To normalny pies z charakterem. Kilka sztuczek i "narowy" będą niezauważalne. bunia napisał(a):No cóż,to pies po przejściach . . Ludzie też sa po przejściach i maja domy. bunia napisał(a):Nadal czekamy na ten jeden jedyny wymarzony dom dla Lasterka. Buniu znajdzie się. Będzie dobrze. Teraz po prostu zastuj jest i tyle. Quote
bunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Czekamy dalej na domek. Plaster plackiem leży przed burzą Okazało sie,że Lasterek boi się burzy:evil_lol: Uspokoił się dopiero jak wzięłam go pod kołdrę ;) Quote
szajbus Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 To i tak nieźle. Moja Balbina znalazła sobie nowy azyl- wannę. Lasterku gdzie ten wymarzony domeczek? Quote
rita60 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='bunia']Pewno dlatego,że nie toleruje innych samców :-( Strasznie ciągnie na smyczy w czasie spacerów :-( Nikt,kto ma dom z ogrodem nie pozwoli mu spać na salonach :-( Nikt tak naprawdę go nie zna,a on to takie wielkie serce na dłoni tylko z narowami. No cóż,to pies po przejściach . Nadal czekamy na ten jeden jedyny wymarzony dom dla Lasterka. buniu nikt nie jest doskonały:roll:ale to pies o wielkim sercu i napewno ktos pokocha go,takim jakim jest. Quote
Reno2001 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Mam pytanie, czy Ciotka Bunia juz uporała się z tymi niebieskimi workami z ogrodu? I kiedy ciag dalszy ogrodowych porzadków??? Quote
bunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Póki co ubyła dopiero połowa :roll: Od 26 lipca mam urlop. ZNIKNĄ WSZYSTKIE :mad::mad::mad: Quote
Reno2001 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ej, no to muszą wszystkie zniknąc co byśmy miały miejsce na kolejne ...:evil_lol: Quote
lewkonia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Buniu - nie jest łatwo o domki dla twoich milusińskich. Ale może choć jeden wielbiciel kropeczek pojawi się u ciebie? Quote
lewkonia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Laster baardzo potrzebuje stałego domku. Jak każdy dalmatyńczyk, pragnie pokochać tego swojego jedynego właściciela na zawsze. Quote
Recommended Posts