szajbus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wczoraj dostałam z ogłoszeń e- maila w sprawie Lastera . Prosiłam by ta osoba skontaktowała sie telefonicznie z bunia. Czy dzwoniła?????????? Quote
Reno2001 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ja juz czekam na nastepnego grilla i...porządki ogrodowe rzecz jasna :eviltong:. Quote
bunia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nikt jeszcze nie dzwonił :shake: Reno2001 magnolia ma mały odrost od korzenia :lol: Masz gdzie posadzić? Jak trochę naśmiecimy,to urządzimy kolejnego grilla ;) Quote
Reno2001 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 bunia napisał(a):... Reno2001 magnolia ma mały odrost od korzenia :lol: Masz gdzie posadzić? Jak trochę naśmiecimy,to urządzimy kolejnego grilla ;) Pewnie, że mam gdzie posadzić. Co do śmiecenia...chyba nie wzięliście się za wysypywanie ich z tych niebieskich worków??? :cool3: Quote
szajbus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Laster gdzie te twoje fluidy przyciagajace ludzi? Quote
rita60 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Lasterek wieczorny spacerek dla zdrowotnosci....... Quote
bunia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Serdeczne pozdrowienia od.... Jak myślicie do kogo te krągłości należą? Quote
rita60 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='bunia']Serdeczne pozdrowienia od.... Jak myślicie do kogo te krągłości należą? CHYBA SIE NIE DOMYSLAM:evil_lol:BUNIA NIE BIERZ GO NA GRILLA,TO RYZYKOWNE:loveu::eviltong: Quote
szajbus Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No proszę, a ja myślałam, ze moja Balbi na najokrąglejsze zadki świata. Laster, marsz do domu!!!!!!!!!!!!! Quote
ewatonieja Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 no ręką w kropki przypomina Lastera, ciekawe ile rąk potrzeba by przedstawić tłuścutki lasterowy tyłek?:lol: Quote
szajbus Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Oj sporo!!!!!!!!! Lasterku gdzie ten wymarzony domeczek? Quote
bunia Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Plaster nadal cierpliwie czeka na ten jedyny ,wymarzony domek :roll: Quote
ewatonieja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 gdzie sa kropkomaniacy? gdzie ten dom! :placz: Laster czeka na właściwego człowieka Quote
bea_m Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 ewatonieja napisał(a):gdzie sa kropkomaniacy? gdzie ten dom! :placz: Laster czeka na właściwego człowieka Są ale zakropkowani. Potrzeba świeżej krwi :cool3: Laster nie wygłupiaj się nooo.... Quote
ewatonieja Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 i jeszcze te wakacje :shake: Lasterku masz wielkiego farta,żes trafił na BUnię Quote
szajbus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Oj mial, to prawda. A teraz wskakuj na szczyt kolejki po domek Quote
lewkonia Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Domek musi się znaleźć, bo zaczniemy Bunię posądzać, że chce sobie zrobić z dalmaśków futro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tyle ich przecież ma, że to chyba rekord Polski.:eviltong: Laster ma prawo być tym jedynym i wyjątkowym... choć wszyscy podopieczni Buni są przez nią traktowani wyjątkowo, to domek baaardzo jest dla Lastera potrzebny. Quote
bea_m Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 lewkonia napisał(a):Domek musi się znaleźć, bo zaczniemy Bunię posądzać, że chce sobie zrobić z dalmaśków futro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tyle ich przecież ma, że to chyba rekord Polski.:eviltong: . Futro powiadasz? No ja juz bym z Lastera dawno zrobła kapcie za te zasiedzenie :evil_lol: [SIZE=2]lewkonia napisał(a):Laster ma prawo być tym jedynym i wyjątkowym... choć wszyscy podopieczni Buni są przez nią traktowani wyjątkowo, to domek baaardzo jest dla Lastera potrzebny. I to jak najszybciej. Bunia ma za dobrze. Tyle wspaniałych psów!!! Quote
Recommended Posts