bunia Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Jestem długi i szeroki tylko ktoś złośliwie mi ogonek obciął :mad: To moja zabawka,spadaj mała... Wymuszony do zdjęcia uśmiech ;) Quote
bea_m Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 bunia napisał(a):Mędrku pogadaj ze starą może na jakiś czas się wymienimy na pewien czas sam się przekonasz jak trudno tutaj wytrzymać :eviltong: EEEEE gadałem i stwierdziła że mnie tam nie pści. Bunia by sobie pewnie brwi wyskubała jakbym zaczął sie tam panoszyć. Mnie nazywają: Męduś ty debilu, Castro, Pikuś, Gruba doo... (upasłem się sam bo ta wredota w kiecce karmi mnie jak yorka no to sie nauczyłem sępić u innych i kraść co leci i byle komu: np. rzucam sie na torby z zakupami na ulicy :evil_lol:) Nie gadają o grilu ale coś wspominali o pasztetniku i jabłuszku w pysku :roll: aaa i jeszcze pańcia krzyczy że jak jeszcze raz nadepne na innego psa to jeszcze mi coś ciachnie (bo jajka już ciachnęła). Laster nie ma za małych łóżek. Po prosty słabsi lądują na ziemi (raz to nawet nie koniecznie najsłabszy, po prostu pan sie nie zdążył złapać :diabloti:. Ładnie wyszedłeś na tych zdjęciach. Jak zwykle obrzydliwie szczśliwy i piękniusi. A na ostatnim to nawet tak szelmowsko. W sumie to szkoda mi cie trochę bo jednak nie ma to jak jedynak w domu. :razz: Pozdr męda Quote
szajbus Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Plaster ty lepiej czaruj jakis domek a nie wylegujesz sie na buni kanapie nygusie! Quote
bunia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 To znowu ja Laster :loveu: Stara ostatnio się czepia i mówi coś o przesadzie,rozwydrzeniu myciu ścian i praniu pościeli... Chyba przesadza troszkę :roll: Zresztą sami zobaczcie Już późno i z pełnym brzuszkiem sobie drzemię Tak mięciutko na tej podusi Nie ,ja mam dość za co tak w środku nocy po oczach świecą ,trudno z nią wytrzymać w jednym domu NIECH MNIE JUŻ KTOŚ POKOCHA I ZABIERZE NA ZAWSZE Quote
rita60 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Lasterku złazimy z kanapy i szukamy domku....... Quote
ewatonieja Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ja przecieram oczy ze zdumienia takie pies nadal bez ds :shake: Quote
bunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Laster czyni ogromne postępy wychowawcze. Mianowicie nadal śpi i rozpycha sie w łóżku,nadal chce zjeść ogrodzenie widząc za nim obcego psa ale przestał już atakować moje ptasie przedszkole i od wczoraj zaprzyjaźnia się z kocią niewidzącą jeszcze latoroślą. Jednemu z kociąt wczoraj nawet pewną część ciała wylizał :evil_lol: Wczoraj również zapoznał się z nowym towarzyszem jamnisiem i tylko raz pokazał że on tu rządzi ,a teraz obchodzi go jak jajko widząc ,że staruszek bardzo niedomaga. Normalnie jakby człowiek wcielony w psią skórę taki rozumny z niego czterołap :loveu::loveu::loveu: Quote
bea_m Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Bardzo mądry pies jest to. Aż mnie korci :roll: Lubię takie niepkorne :p Quote
rita60 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 bea_m napisał(a):Bardzo mądry pies jest to. Aż mnie korci :roll: Lubię takie niepkorne :p No i co z tym korceniem;) Quote
bea_m Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 rita60 napisał(a):No i co z tym korceniem;) nie ma sprawy. Mogę go wziąść jak każdy z dogo przyjedzie do mnie z cegłą w kieszeni, gwoździem i szpadlem ;) :razz: Quote
rita60 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 bea_m napisał(a):nie ma sprawy. Mogę go wziąść jak każdy z dogo przyjedzie do mnie z cegłą w kieszeni, gwoździem i szpadlem ;) :razz: Tylko tyle:pdogomaniacy ustawiac sie w kolejce:lol: Quote
bunia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Lasterek nadal szuka domu. Ostatnio pomaga mi w wychowywaniu ślepych jeszcze kociąt :lol: Co prawda nigdy nie zostawiła bym ich pod jego tylko wyłączną opieką choćby dlatego,ze ich nie nakarmi ale masowanie brzuszków i wylizywanie wychodzi mu dużo lepiej ode mnie :cool3: Quote
rita60 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 bunia napisał(a):Lasterek nadal szuka domu. Ostatnio pomaga mi w wychowywaniu ślepych jeszcze kociąt :lol: Co prawda nigdy nie zostawiła bym ich pod jego tylko wyłączną opieką choćby dlatego,ze ich nie nakarmi ale masowanie brzuszków i wylizywanie wychodzi mu dużo lepiej ode mnie :cool3: Kropkowany wolontariusz;)czeka na naprawde kochajacy domek,on na taki zasługuje. Quote
rita60 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Opiekunczy,prawie idealny kropek czeka na ciebie............. Quote
szajbus Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Ile ten cudny kropek ma czekac na dom????????? Quote
Recommended Posts