Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bunia napisał(a):
Mędrku pogadaj ze starą może na jakiś czas się wymienimy na pewien czas sam się przekonasz jak trudno tutaj wytrzymać :eviltong:

EEEEE gadałem i stwierdziła że mnie tam nie pści. Bunia by sobie pewnie brwi wyskubała jakbym zaczął sie tam panoszyć.
Mnie nazywają: Męduś ty debilu, Castro, Pikuś, Gruba doo... (upasłem się sam bo ta wredota w kiecce karmi mnie jak yorka no to sie nauczyłem sępić u innych i kraść co leci i byle komu: np. rzucam sie na torby z zakupami na ulicy :evil_lol:)
Nie gadają o grilu ale coś wspominali o pasztetniku i jabłuszku w pysku :roll:
aaa i jeszcze pańcia krzyczy że jak jeszcze raz nadepne na innego psa to jeszcze mi coś ciachnie (bo jajka już ciachnęła).

Laster nie ma za małych łóżek. Po prosty słabsi lądują na ziemi (raz to nawet nie koniecznie najsłabszy, po prostu pan sie nie zdążył złapać :diabloti:.

Ładnie wyszedłeś na tych zdjęciach. Jak zwykle obrzydliwie szczśliwy i piękniusi. A na ostatnim to nawet tak szelmowsko. W sumie to szkoda mi cie trochę bo jednak nie ma to jak jedynak w domu. :razz:

Pozdr męda

Posted

To znowu ja Laster :loveu:

Stara ostatnio się czepia i mówi coś o przesadzie,rozwydrzeniu myciu ścian i praniu pościeli...
Chyba przesadza troszkę :roll:
Zresztą sami zobaczcie

Już późno i z pełnym brzuszkiem sobie drzemię

Tak mięciutko na tej podusi

Nie ,ja mam dość za co tak w środku nocy po oczach świecą ,trudno z nią wytrzymać w jednym domu

NIECH MNIE JUŻ KTOŚ POKOCHA I ZABIERZE NA ZAWSZE

Posted

Laster czyni ogromne postępy wychowawcze.
Mianowicie nadal śpi i rozpycha sie w łóżku,nadal chce zjeść ogrodzenie widząc za nim obcego psa ale przestał już atakować moje ptasie przedszkole i od wczoraj zaprzyjaźnia się z kocią niewidzącą jeszcze latoroślą.
Jednemu z kociąt wczoraj nawet pewną część ciała wylizał :evil_lol:

Wczoraj również zapoznał się z nowym towarzyszem jamnisiem i tylko raz pokazał że on tu rządzi ,a teraz obchodzi go jak jajko widząc ,że staruszek bardzo niedomaga.

Normalnie jakby człowiek wcielony w psią skórę taki rozumny z niego czterołap :loveu::loveu::loveu:

Posted

rita60 napisał(a):
No i co z tym korceniem;)

nie ma sprawy. Mogę go wziąść jak każdy z dogo przyjedzie do mnie z cegłą w kieszeni, gwoździem i szpadlem ;) :razz:

Posted

bea_m napisał(a):
nie ma sprawy. Mogę go wziąść jak każdy z dogo przyjedzie do mnie z cegłą w kieszeni, gwoździem i szpadlem ;) :razz:

Tylko tyle:pdogomaniacy ustawiac sie w kolejce:lol:

Posted

Lasterek nadal szuka domu.

Ostatnio pomaga mi w wychowywaniu ślepych jeszcze kociąt :lol:
Co prawda nigdy nie zostawiła bym ich pod jego tylko wyłączną opieką choćby dlatego,ze ich nie nakarmi ale masowanie brzuszków i wylizywanie wychodzi mu dużo lepiej ode mnie :cool3:

Posted

bunia napisał(a):
Lasterek nadal szuka domu.

Ostatnio pomaga mi w wychowywaniu ślepych jeszcze kociąt :lol:
Co prawda nigdy nie zostawiła bym ich pod jego tylko wyłączną opieką choćby dlatego,ze ich nie nakarmi ale masowanie brzuszków i wylizywanie wychodzi mu dużo lepiej ode mnie :cool3:

Kropkowany wolontariusz;)czeka na naprawde kochajacy domek,on na taki zasługuje.