Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bunia napisał(a):
Plaster ma ponownie dwóch obserwatorów na allegro.
Jednak nikt nie dzwoni :shake:

Jacyś nieśmiali ci ludzie :cool3: Za to ja miałm dwa telefony w sprawie dalmasiów. Oba do odstrzału :diabloti:
1. na podwórko
2. z klejnotami musi być :razz:

Posted

Laster?

Teraz już normalnie nazywam go Plaster.

Początkowo imię pasowało do jego tuszy ,teraz zaś jest tak całuśny i przylepny jak plaster miodu :loveu:

Plaster ma jednak pewną poważną wadę :oops:
Nienawidzi,nie znosi,nie cierpi psów przechodzących koło naszego płotu.
Wczoraj nie mogąc zamordować takiego bernardynka ,który przechadzał się po naszej ulicy z wielkim zapałem gryzł i szarpał siatkę :crazyeye:

Siatka wytrzymała,mordka Plastra trochę porysowana :roll:

Zaraz po przegonieniu wroga całował mnie po twarzy i ganiał po ogrodzie jak szczeniaczek z moimi psami.

Tak Plaster sępi o ciasteczka zamknięte w wiszącej szafce

O może coś mi spadło?

Tutaj szaleństwo z Limbą -Bimbą :loveu:

Posted

Ach,ten Plaster....

Muszę umyć pańci rączki

Teraz smyranko i spanko :loveu:

Nikt nie dzwoni :shake:

Mam nadzieję,że plaster nie wystąpi o zameldowanie w domu z powodu zasiedzenia :oops:

Posted

Cześć Laster to ja Mędrek (też dalmat).
Wiesz co! To co na tym wątku widzę to się w głowie nie mieści! Jesteś w dziale 'pies w potrzebie' i co? Laster Plaster jak cud miód i orzeszki. Na wszystkich zdjęciach zadowolony z życia, szczęśliwy i jak zdrowo wyglądasz! A w dodatku moja pańcia gadała przez telefon z Bunią no iiiiii..... jak tak dalej pojdzie to ja będę szukał domu bo ta wredna końcówka mojej smyczy mówi że Ty masz wspaniały charakter, jestes baaardzo w typie rasy i właściciel będzie z Ciebie dumny no i że..... taki pies to skarb. A ja co? Braki mam jakieś? No nie to żebym sie ustprawiedliwiał ale juz od jakiegoś czasu nie demoluję mieszkania (bo nie mam już co). No ale ty tego nie robisz bo jestes ponadto!!! Przytulaśny jak Plaster jesteś - ja to tez potrafię. Na spacerach się rzucam na inne psy bo nie ma to tamto coby mi ktoś na osiedlu podskoczył. Pani mówi że mi kaptur do obroży doszyje bo tatoo mam juz w postaci wiolokropków. Ty też podobny w tym temacie jestes do mnie. No ale po coś pani daje te jedzenie no nie? Co nam w kropki będą dmuchać!!! Ludzie muszą zrozumieć że my to nie pluszaki! Jak zęby pokazujemy to tylko dlatego że coś nam sie nie podoba. A co mam naszczekać babie? I tak nie zrozumie po psiowemu. To taki język ciala jest przecież.

Dam Ci radę!! Walnij smutasa do obiektywu. Skłam że jesteś u Buni nieszczęśliwy. Może ktoś sie na to nabierze!!! A jak juz się na to złapią to już po ptokach. Zakochają się na amen i już wybaczą wszystko to co zrobisz. No prawie wszystko. Pamiętaj - nie szczaj na łóżko.
pozdr męda

Posted

Cześć Mędrku ,to ja Laster.
Prawdę pisząc,to wcale mi się u tej buni nie podoba.
Nie dość ,że mnie przezywają Plaster ,to ciągle jeszcze coś o grillu gadają szczególnie jak obsikuję jakieś kwiatki albo psa przez płot obszczekuję :razz:
Poza tym upaśli mnie kluskami z mięsem,a ciasteczek żałują :angryy:
No i najgorsze w tym wszystkim jest ,to że mają za małe łóżko i ni jak się w nocy w poprzek zmieścić nie mogę.
Mędrku pogadaj ze starą może na jakiś czas się wymienimy na pewien czas sam się przekonasz jak trudno tutaj wytrzymać :eviltong:
Zraz fotki wstawię tylko stara mnie teraz od kompa odpycha..