bunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 bea_m napisał(a):Buniu miałaś kontakt z domkiem Lastera? Oczywiście :evil_lol: Laster śpi z Pańciem w łóżku. Nie zjadł kotów. Zaprzyjaźnił się z sunią rezydentką . Podobno zchowuje się jak prawdziwy "gentelmen" Myślę,że spokojnie można zmienić tytuł :loveu::loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 bunia napisał(a):Oczywiście :evil_lol: Laster śpi z Pańciem w łóżku. Nie zjadł kotów. Zaprzyjaźnił się z sunią rezydentką . Podobno zchowuje się jak prawdziwy "gentelmen" Myślę,że spokojnie można zmienić tytuł :loveu::loveu::loveu: No to wieeeelka ulga!!!!!!! Quote
bunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ewatonieja napisał(a):gratuluje udanej adopcji!:Rose: Po 6 miesiącach poszukiwań można mówić o udanej. Poczekamy kilka miesięcy i będzie czego gratulować ;) Quote
Anusia&Saba Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 O ale fajnie! :bigcool::bigcool::bigcool: Są jakieś fotki z nowego domu? :cool3: Quote
lewkonia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Czy Laster już wykopał swojego Pana z łóżka i rządzi? Quote
bea_m Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Na łaciate wejdź to zobaczysz. Tam sa zdjęcia z nowego domu :cool3: Quote
bonsai_88 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Może jakiś link do łaciatego? Bo nie znam, a tez chętnie bym obejrzała zdjęcia ;) Quote
bea_m Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='bonsai_88']Może jakiś link do łaciatego? Bo nie znam, a tez chętnie bym obejrzała zdjęcia ;)[/quote] [URL="http://www.dalmatynczyki**********"]www.dalmatynczyki**********[/URL] jak dogo wykropkuje to podaje po ludzu www kropka dalmatynczyki kropka fora kropka pl iiiii w galeri poszykaj lastera :cool3: Quote
bonsai_88 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ha... widziałam Lasterka :loveu:... i koty co to ich nie widać :evil_lol: Quote
Recommended Posts