ewatonieja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Laster juz tak długo czeka na swojego człowieka :-( Quote
bunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wczoraj był jeden telefon w sprawie Lasterka. Pani chciała pieska na podwórko i do zabawy z dziećmi. Zastanawiam się.... :mad: Quote
bea_m Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 A co tu się zastanawiać. Daj :evil_lol::roll: Quote
Ciasteczko08 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ja bym bardzo chciała go do domku. Do ciepłego domku, ale mieszkam w Radomiu i nie wiem czy jest ktoś kto mógłby ten mój domek sprawdzić:(:( Proszę pomóżcie... Quote
bunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ciasteczko 08 masz już trzecie pw ode mnie z moim numerem telefonu. Proszę o jakikolwiek kontakt :lol: Quote
szajbus Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 No, Plaster, zaczynam zaciskac kciukasy w twojej sparwie Quote
rita60 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Lasterku gdzie ten twoj domek:-( /BUNIU slicznie wyszłas na focie w Expressie/ Quote
bea_m Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Małam dzisiaj fajny tel o Lastera. Pani: - dziendobry (cicho tam bo rozmawiam przez telefon - szczebiot dzieciaków w tle) - czy ten pies to dalmatynczyk czy to taki pomieszany? Ja: - papierów nie ma ale wygląda jak dalmatyńczyk Pani: A to ja bym była zainteresowana. Ja. A Pani ma dzieci? Pani: no tak. bo to dla dzieci. Ja: No jak sa dzieci to raczej nie. Pani: A to on gryzie dzieci? Ja: No jeszcze żadnego nie ugryzł no ale czy Pani chce sprawdzić na swoich? Pani: Ale to dalmatynczyk jest? .................... Quote
bunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 rita60 napisał(a):Lasterku gdzie ten twoj domek:-( /BUNIU slicznie wyszłas na focie w Expressie/ rita60 bardzo dziękuję za komplement ale uważam,że Limba-Bimba jest bardziej fotogeniczna ode mnie :lol: Poza tym mam świadków,ze byłam trzeźwa,a na tym zdjęciu tak nie wyglądam :roll: P.S> Mam kolejnego podrzutka w lecznicy :placz: Quote
szajbus Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Fajna rozmowa. Dzieci były po świeżo przeczytanej bajeczce " 101 Dalmatyńczyków", albo po obejrzeniu filmu. Laster , dalej do góry! Quote
bonsai_88 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Laster, cudo najpiękniejsze, skacz do góry Quote
bonsai_88 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Laster... a co ty tutaj jeszcze robisz? Do domku, ale już.... Quote
lewkonia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 "Dla dzieci" to tylko pluszowe dalmatyńczyki się nadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Laster ani nie jest pluszowy, ani nie jest wypchany.:lol: Quote
rita60 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Lasterku gdzie ten twoj domek kropeczku:roll: Quote
bea_m Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 lewkonia napisał(a):"Dla dzieci" to tylko pluszowe dalmatyńczyki się nadają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Laster ani nie jest pluszowy, ani nie jest wypchany.:lol: Cosik w tym jest. Właściwie mój kropek ma moje dziecko do zabawy a nie odwrotnie :evil_lol: Quote
szajbus Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Laster jazda do domu!!!!!!!!!!!!!!! SIO!!!!!!!!!! Quote
lewkonia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Buniu - ja troszkę napiszę na temat: "Dalmatyńczyk i dzieci" Czy wszyscy, którzy oglądali "101 dalmatyńczyków i "102 dalmatyńczyki" nie zauważyli, że właścicielami Ponga i Perdity są dorośli ludzie, którzy poza psem w domu nie mają innych zobowiązań, którzy lubią aktywny wypoczynek (np. długachne spacery po Central Parku). To dobry wzorzec - młody, aktywny, samotny (bo dalmaśki są zaborcze:evil_lol:) singiel lub singielka, którzy mają dużo czasu dla swojego ukochanego psa. W domku jest tylko Pańcia lub Panuś, no i Król Dalmatyńczyk. Czy ja inny film oglądałam???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja dewiantka jestem???? Kto tam widział potulnego dalmatyńczyka??? Chyba nie w scenie jak pies wciąga właściciela do stawu:lol::lol:!!! Skąd ten mit o "zabaweczce dla dziecka":roll::roll::roll:????? A tak na temat, bez offowania - Laster szuka domu. Quote
bunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 lewkonio jak zawsze strzał w dziesiątkę :loveu: Film ten sam tylko każdy widzi,to chce zobaczyć. Czy to są takie wygórowane wymagania ,co do nowego domku? Quote
lewkonia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No to jak? Domki dla kropkowanych jakieś się pojawiły? Quote
bonsai_88 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A czy Lasterek ma jakiś mały banerek? Bo mam miejsce w podpisie ;) Quote
bunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Lasterek nie ma banerka:roll: Może ktoś znajdzie wieczorkiem chwilkę i zrobi Plastusiowi taki maluteńki banerek? Quote
Recommended Posts