bea_m Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ciotki aż wstyd się przyznać ale ani ja ani moje dziecie nie oglądało tych filmów :oops:. Chyba muszę obejrzeć coby to wszystko zrozumieć :roll: Quote
rita60 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 bea_m napisał(a):Ciotki aż wstyd się przyznać ale ani ja ani moje dziecie nie oglądało tych filmów :oops:. Chyba muszę obejrzeć coby to wszystko zrozumieć :roll: Nie ogladałas:crazyeye::cool3::evil_lol:ja zaczynałam od wersji animowanej:lol: Quote
szajbus Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Swego czasu byla moda na film, na bogato ilustrowane książki itd. Wystarczyło pare miesięcy aby na ulicach pojawily sie kropki- zachcianki dzieci i co tu mówic , doroslych tez! Quote
rita60 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 szajbus napisał(a):Swego czasu byla moda na film, na bogato ilustrowane książki itd. Wystarczyło pare miesięcy aby na ulicach pojawily sie kropki- zachcianki dzieci i co tu mówic , doroslych tez! szajbus to generalnie dotyczy wszystkich ras,wystarczy słodka reklama np z labradorem i mamy potencjalnych mieszkancow schronow:roll: Quote
bunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Kochani kto odkarmi tego Dalmatka??????? Pilnie pomoc potrzebna. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121177 Quote
bunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 On jest chudszy o Lasterka :-( Napisałam już do PROZAK o ładniejsze zdjęcia. Trzeba będzie ogłaszać biedaka gdzie się da. Quote
bea_m Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Trudno będzie. Wszyscy zakropkowani co propki w nosie. Może Danka coś wymyśli? Quote
rita60 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Lasterek na pierwsza i wez ze soba ta chudzine:-( Quote
bea_m Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Bunia a można jakoś mu ciku zbrobić i krewke do badania zapodac coby była jasoność jak z nim postępować w dt? Quote
bunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Rozmawiałam z PROZAK. Pongo miał tylko przeziębiony pęcherz i jest po wizycie u weta. Po zaaplikowaniu leków jest juz dobrze. Teraz tylko podtuczyć biedaka bo zima idzie. Poza tym ,to bardzo fajny i super wychowany pies. Zero agresji do ludzi i zwierząt. Dzisiaj prosimy o kciuki za Ponga. Ma odwiedziny przed adopcyjne. Może jemu uda się szybko domek znaleźć :thumbs::thumbs::thumbs: Ja trzymam. Quote
bunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Chuderlak grzeje dupkę w ciepłym domku :loveu: Lasterek nadal domku poszukuje :roll: Quote
bea_m Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Znowu Lasterkowi sie nie udało. Chłopak ma szalone szczęście ;( Quote
szajbus Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 A sio pechu jeden!!!!!!! Nie będziesz dłużej pzresladował naszego Plasterka. Domku, on czeka na ciebie! Quote
rita60 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 bea_m napisał(a):Znowu Lasterkowi sie nie udało. Chłopak ma szalone szczęście ;( Dobrze.ze chociaz jemu sie udało.Plasterku tyle czekasz,ale jesli znajdzie sie domek,to na pewno bedzie to ten wymarzony. Quote
bunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Słuchajcie jeżeli ktoś w niedzielę między 13 a 15 puści kciuki za Lasterkowy domek,to będzie miał ze mną doczynienia :diabloti: A ja potrafię różne rzeczy robić.... Np.wykastrować TZ :eviltong: Tak więc wszystkie ciotki pod groźbą mocno zaciskają jutro kciuki. Z góry dziękuję :loveu: Quote
Reno2001 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Kciuki zacisnę, ale wieczorem :oops:...Może byc??? Będą mi dziś niestety potrzebne w pogoni za lisem :cool3:. Hubertus, Hubertus, Hubertus. Quote
bunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Reno2001']Kciuki zacisnę, ale wieczorem :oops:...Może byc??? Będą mi dziś niestety potrzebne w pogoni za lisem :cool3:. Hubertus, Hubertus, Hubertus. Reno2001 kciuki pomogły :lol: Plastuś już w nowym domku :roll: A u mnie tak jakoś pusto i smutno... Dostałam smsa,że wszystko oki i Lasterek zaprzyjaźnia się już z z domownikami. W sumie byliśmy razem pół roku i teraz naprawdę trudno było się rozstać:-( Quote
Reno2001 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Wiem, ze jest Ci teraz smutno, ale ja baaaardzo sie cieszę!!! :multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ja tez:multi::multi::multi:,badz szczesliwy słodki kropku:multi::multi::multi: Quote
szajbus Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Uffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doczekał się!!!!!!!!! Samego szczęścia Plasterku!!!!!!!! Quote
bea_m Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Buniu nie smuć się. Nie on pierwszy.... . Teraz jest wreszcie w TYM domu. Karol pewnie odetchnął wreszcie ;) Quote
bunia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='bea_m']Buniu nie smuć się. Nie on pierwszy.... . Teraz jest wreszcie w TYM domu. Karol pewnie odetchnął wreszcie ;) Karolek już dawno śpi,a jeszcze nie mogę zasnąć :shake: Karolcio wyluzowany na maksa ;) Quote
bea_m Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Buniu miałaś kontakt z domkiem Lastera? Quote
Recommended Posts