bea_m Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 [quote name='Tuśka']Buniu! Czy mała ma swój wątek? Pozdrawiam :multi: Ma tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110960 podziwiajcie i ogłaszajcie:) Quote
Tuśka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A malutka jest teraz parę dni u mnie :multi: Jest ciekawska, odważna i baaaaaaaaaaardzo kochana. Lasterku buziaki od ciotki :loveu: Quote
bea_m Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 No to fajnie. Laster pewnie nie jest zadowolony. Tak sie nią fajnie opiekował. Quote
bunia Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Gdyby nie Tuśka małą poddała bym hibernacji ;) Po prostu zaniemogłam na amen. Tuśka błagam wytrzymaj jeszcze jeden dzień z małą piranią:modla: Ja nadrobię porządki i ciut odeśpię. Jutro po pracy odbiorę smrodka i znów oddam kropkom do zabawy :cool3: Dzisiaj były dwa telefony w sprawie Lasterka. Jedna Pani z Warszawy chciał do swojej suczki i koniecznie niekastrowanego . Druga Pani z Łodzi w zeszłym roku przygarnęła dalmatka i już u niej został,a ponieważ zaszczepił w niej miłość do tej rasy postanowiła również na własną rękę szukać mu dobrego domu :evil_lol: Quote
Tuśka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Spoko Buniu. Mam tylko cichą nadzieję że może zajrzysz do moich sąsiadów jutro przy okazji i przegląd zrobisz szczeniakom i mamie :diabloti: Pozdrawiam Quote
bunia Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Tuśka napisał(a):Spoko Buniu. Mam tylko cichą nadzieję że może zajrzysz do moich sąsiadów jutro przy okazji i przegląd zrobisz szczeniakom i mamie :diabloti: Pozdrawiam Tuśka dzisiaj ni jak nie będę mogła obejrzeć maluchów :shake: Mam dwie Zośki w rodzinie. Tak jak obiecałam podjadę specjalnie w sobotę po pracy :lol: Co do Lasterka Plasterka,to radości wczoraj końca nie było. Pańcia naprawiona i można było ją bez końca do rzucania zabawek i smyrania po brzuszku wykorzystywać :evil_lol: Dzisiaj cisza telefoniczna :shake: Later dostaje już zadek jak się patrzy i sam reguluje wielkość posiłków. Chyba zmniejszę już jego racje pokarmowe gdyż obawiam się,że zacznie tuszą Lusię Klusię gonić;) Quote
bea_m Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Buniu ale nie zapominaj że Lusia klusia dopiero została zachciana gdy jej się zadek zapasł. Może to jest sposób ;) Quote
Tuśka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Malusia Lolusia już zabrana.Trochę mi smutno... Sama będę spać... Hiena z niej straszna jest ale co tam, taka kochana była że wszystko bym jej wybaczyła ;) Buniu najdroższa! Miałabym prośbę olbrzymią. Czy jak już będziesz u mnie w sobotę to prócz przeglądu szczeniąt i ich mamci z mojej ulicy mogłabym Cię jeszcze poprosić o obejrzenie jeszcze jednej suńki na sąsiedniej ulicy (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10150136#post10150136)? Ona też czeka na wydanie i nie wiemy czy ciężarna czy nie. Tylko zerknąć czy przypadkiem nie jest w zaawansowanej (bo wtedy na gwałt Ci ją zawiozę do lecznicy na sterylkę :diabloti:) A jak jeszcze nie jest to już Ci dam święty spokój :loveu: Bo by było o niebo łatwiej niż ją zawozić na drugi koniec miasta. Szczególnie że nie mam czym, chyba teleportacja mi zostanie. Pozdrawiam i przepraszam że tak wykorzystuję... Quote
szajbus Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 I biegniemy na nocny spacerek na pierwszą stronkę! Quote
bunia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Podjadę i obejrzę :evil_lol: Laster jest bardzo szczęśliwy,że pańcię mu naprawili :evil_lol: Nareszcie moze ponownie wykorzystywać ją do rzucania zabawek,wylizywać po twarzy i wymuszać wieczorne ,niekończące sie smyranko brzuszkowe :eviltong: Tak prezentował się wczoraj na Limbowej rogówce Gruby Plaster Rozanielony Plaster Gdzie ten domek wymarzony? Nikt nie dzwoni,a Lasterek korzonki zapuszcza.... Quote
szajbus Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Pokochaj ta wyrośniętą biało-czarną biedroneczke! Quote
bea_m Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 szajbus napisał(a):Pokochaj ta wyrośniętą biało-czarną biedroneczke! Bunia już kocha tą biedroneczkę, ja też ... no ale domku jak nie było tak nie ma :roll: Quote
szajbus Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dobra ciotki, ale to hasło jest zarezerwowane dla przyszłego domku! Domku, pokaz się! Quote
bea_m Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Domku kochaj i bierz :mad: Taki wspanialy pies! Szkoda że rasa mało modna. Bunia może jako yorka go przedstawimy na ogłoszniach? I to w kropki!!!! Quote
bunia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 bea_m napisał(a):Domku kochaj i bierz :mad: Taki wspanialy pies! Szkoda że rasa mało modna. Bunia może jako yorka go przedstawimy na ogłoszniach? I to w kropki!!!! Plaster a'la york :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Plaster chyba mnie pokochał :-( Najwyższa pora znaleźć mu nowy dom. On biedaczek nie rozumie ,że jest u mnie tylko tymczasowo :shake: Tuli sie do mnie ,całuje mnie ,normalnie się facet otworzył. Śpi wtulony całym ciałkiem jak długi ze mną . Domaga się smyrania po brzuszku. Przynosi mi i oddaje swoje zabawki jest bardzo posłuszny. Zmienił się. Myśli,że chyba już z nami zostanie. Ja się załamię :placz::placz::placz: Quote
bea_m Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 O w morde. To nie dobrze. Bunia pogadaj z nim i wytłumacz całą sytuację. On Cię zrozumie. Quote
szajbus Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kropek nadal bez swojego jedynego człowieka. POMOCY! Quote
bea_m Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ucho wędzone na kocyku fuuuujjjj :roll: kocyk później oczywiście :evil_lol: Quote
Recommended Posts