j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kurde, powiedzcież, co jest nie tak z Kiką? to jest po prostu NIEMOŻLIWE i zupełnie NIEPRAWDOPODOBNE, że nikt nie wziął takiego psiaka. nie mieści mi się to w głowie i nigdy nie zmieści i zaraz trafi mnie po prostu szlag Quote
Rybka_39 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Kikusię o 1 wyróżniłam....utrzyma sie przynajmniej na 1 stronie....dałam taki niespotykany tytuł..może przyciągnie czyjeś oko:-( Ja czasem mam dość...jak robie te ogłoszenia i nikt się nie odzywa- ale będę robić do skutku....bo jestem uparta:roll: Quote
Tigraa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Napiszcie w pigułce najważniejsze wiadomości o niej i jakiś kontakt telefoniczny i wyślijcie na pw do gallegro. Zrobimy jej ładne Allegro, Tomek ma w tym duże doświadczenie i bardzo dobrą rękę do adopcji. Już wielu takim bidkom znalazł domki. To czekamy. Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dacie radę coś napisać? ja wiem tylko, że Kika jest malutka, w średnim wieku, wysterylizowana i że nie wiedzieć czemu siedzi w schronisku w Sochaczewie dziękujemy bardzo za chęć pomocy, mi już osobiście ręce opadają Quote
luka1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 a co mozna o takim schroniskowym psie powiedzieć? Spokojna mila psina, doskonale reagująca na inne psy i koty. Dlaczego w schronisku? bo takie starsze nie mają wiekszej szansy na adopcje. Nawet 80 letnia kobieta chce szczeniaka aby "go sobie wychować". Na co - pytam, na astronautę, bo sama tez niedługo do nieba poleci. Nie, nie umie być grzeczna gdy głupota ludzka przerasta ich wymiary, i zastanawiam sie jak tacy do tego wieku dozyli. Dzis w schronisku było zamiesznie. Jedne psy odchodziły inne przeprowadzałysmy do "lepszych" boksów, a jeszcze inne dostapiły łaski i mogły sobie pobiegać. Może dlatego oberwało sie Kikuni od wsół lokatora. Ranaka malisieńka ale krwi sporo. Kika tym sie nie przejęła za to Zyta - owszem :lol: dostała po uchu ale za to miała okazję pobiegać sobie po placu. Quote
madcat1981 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ojej ale wygladało na zdjęciu nieciekawie:crazyeye: Mała, musisz szybko znaleźć domek bo uszka szkoda! Quote
luka1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 troche na smyczy ale sobie pobiegała. Quote
Tigraa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Dziewczyny niech któraś z Was wysle na pw do gallegro następujące info -ile sunia ma lat? -czy jest sterylizowana? -jak dogaduje sie z psami? -od kiedy jest w schronisku? -czy umie chodzić na smyczy? -czy jest zdrowa? -na kogo podać kontakt w ogłoszeniach? -napiszcie też na których stronach są zdjęcia, żeby nie szukać. Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ania-tygrysiczka napisał(a):Dziewczyny niech któraś z Was wysle na pw do gallegro następujące info -ile sunia ma lat? -od kiedy jest w schronisku? -czy umie chodzić na smyczy? . ja już pisałam, odnosnie wszystkich pytan poza cytowanymi wyzej, gdyby ktos uzupelnil byloby super Quote
luka1 Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 w schronisku jest od 01.09.2005 dziś z nią byłam na syczy na spacerku i ok, chodzi ile lat? sporo ale kto to wie. i z oczkami zaczyna sie robić żle Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 oj Kika :placz: a ja myślałam, że to od kwietnia tego roku :placz: ponad 3 lata, tragedia Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 3 lata bez swojego człowieka:-(...bez swojego domu....matko:placz: Wysłałyście to PW? Quote
Tigraa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Gallegro już powiadomiony. Allegro będzie dla sunieczki. Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Teraz tylko trzeba mieć nadzieje...:roll: Quote
luka1 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 przed chwila rozmawiałam z pania, która ma przyjechać do schroniska i być może adoptuje KIKĘ Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 luka1 napisał(a):przed chwila rozmawiałam z pania, która ma przyjechać do schroniska i być może adoptuje KIKĘ Luka a kiedy Pani ma przyjechać ? Może w takim razie niech Tomek się wstrzyma z allegro dla Kiki ? :roll: Quote
luka1 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 No oczywiście - nie narazie nie robi allegro ( zresztą jedne allegro cały czas trzymam) . Pani jest z Żyrardowa więc moze nawet dzis przyjechac bo pytała do której czynne schronisko. Pytała czy mogę psa do niej dowieżć ale odmówiłam - nie jest tak daleko a w wozeniu mamy doswiadczenie raczej nie bardzo miłe- Poza Doska oczywiscie :lol: Quote
Ziutka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 luka1 napisał(a): a w wozeniu mamy doswiadczenie raczej nie bardzo miłe Dokładnie...więc niech Pani sama przyjedzie jeśli jej zależy ;) Quote
Rybka_39 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 O matko to ja zaciskam kciuki!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Luka jakby sie udało to wal:multi: Może to będzie dla niej szansa:loveu: Quote
Recommended Posts