Atkaaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Znalazłam cocker spanielka! Piesek jest bardzo młody,skory do zabawy. Ma na sobie ciemną obróżkę ze znaczkiem że był szczepiony. Chipa nie ma! Adresówki też nie!:angryy: Szukam dla niego DT do czasu znalezienia właściciela. piesek ewidentnie domowy. :loveu::loveu: Pomóżcie znaleźć mu dom:placz: Quote
madziorna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale pięknota... Może się po prostu komuś zgubił?... Quote
BBeta Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pies wygląda na zadbanego. Myśle, że po prostu komuś uciekł. Może zrób ogłoszenia i porozwieszaj je w miejscu znalezienia psa Quote
Moniskaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Śliczny psiak! Wiem że była taka strona z bazą wszystkich zaginionych psow i odnalezionych, moze warto by bylo tak zajżec? Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Też myślę, że się zgubił... przeszliśmy całą okolicę 1 na 10 osób psa kojarzy. Właśnie drukuje ogłoszenia. Jeśli jednak właściciel się nie zgłosi to proszę o pomoc! I dzięki za odzew:) Quote
Magot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Mam nadzieję, że psiak po prostu komuś uciekł i niedługo wróci do wlaściciela!:) Oby ktoś się po niego zgłosił. Quote
Agnieszka Co. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A czy na tym znaczku ze szczepienia nie ma żadnego numeru? U nas w mieście znaczki mają numerki i można sie dowiedzieć w urzędzie kto pod takim numerem szczepił psa. Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Nie... ten znaczek jest obgryziony, widac tylko pare literek które tworzą"szczepien" Quote
Asia & Ginger Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Atkaaaa, psiak na pewno się zgubił, koniecznie rozwieś odłoszenia w okolicy znalezienia psa, w sklepach zoo, w lecznicach wet, na słupach ogłoszeniowych i wszędzie gdzie się da. Poza tym możesz też umieścić ogłoszenie na trójmiejskim portalu ogłoszeniowym. ;) Myślę, że własciciel też szuka pieska. Aha, zadzwoń też do schroniska, powiedz, że znalazłaś takiego psiaka i zostaw swój numer telefonu. :cool3: Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 to wszystko już zrobiłam :D I mam że tak powiem mały ślad właścicieli Quote
madziorna Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Atkaaaa']to wszystko już zrobiłam :D I mam że tak powiem mały ślad właścicieli :multi: No to mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni... Quote
Kora- Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jak Ci mówiłam na gadu, widziałam go dziś koło 10 na witominie w okolicach ul. Narcyzowej. Wydaje mi się, że psiak jest z tamtej okolicy, bo pewnie się czuł. Schronisko zawiadomiłaś? Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Jak ja go widziałam to nie czuł się pewnie,wręcz przeciwnie. Schron zawiadomiony ale.... Hektor(bo tak się zwie) jest już w domku :multi::placz: Całe Witomino było zainteresowane sprawą spaniela :D Aż w końcu jakaś babka do mnie przyszła i mówi, że wie czyj to pies xD Poszukałam nr bloku i zaprowadziłam, właścicielka uszczęśliwiona itp:razz: Ale właściciel:mad: Powiedział, że pies sam by wrócił, odpowiedziałam mu tylko, że może i by wrócił ale poturbowany, pokaleczony i ze złamaną miednicą przez samochód:angryy: Powiedziałam żeby zaopatrzyli psa w adresówkę, chip i poszłam. Kurcze...te spaniele to fajne psy xD:diabloti: Quote
Magot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Super, że Hektor już wrócił do domu:) Atkaaaa napisał(a): Kurcze...te spaniele to fajne psy xD:diabloti: Odkryłaś Amerykę:diabloti: Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 magda_drakkar napisał(a): Odkryłaś Amerykę:diabloti: :evil_lol:oj tam, ja tylko stwierdzam fakt:evil_lol: Kurde! Psy już się pogodziły ja się przywiązałam i nagle bum -mam właścicieli:placz:;) Quote
Magot Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Atkaaaa napisał(a)::evil_lol:oj tam, ja tylko stwierdzam fakt:evil_lol: Kurde! Psy już się pogodziły ja się przywiązałam i nagle bum -mam właścicieli:placz:;) Chciałoby się mieć 2 piesy w domu, co?:loveu: Quote
Atkaaaa Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 magda_drakkar napisał(a):Chciałoby się mieć 2 piesy w domu, co?:loveu: :loveu::loveu::loveu: i to jak:roll: Border Collie Pudel Królewski i żeby nie były same duże to Spaniel :D:diabloti: Quote
Anka_ZG Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Świetnie, że peisek znalazł domek:):loveu::loveu::loveu: A ten właściciel to na prawdę jakiś nieodpowiedzialny... no ale cóz, takich ludzi niestety jest więćej:( Quote
Asia & Ginger Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Atkaaaa napisał(a):Jak ja go widziałam to nie czuł się pewnie,wręcz przeciwnie. Schron zawiadomiony ale.... Hektor(bo tak się zwie) jest już w domku :multi::placz: Całe Witomino było zainteresowane sprawą spaniela :D Aż w końcu jakaś babka do mnie przyszła i mówi, że wie czyj to pies xD Poszukałam nr bloku i zaprowadziłam, właścicielka uszczęśliwiona itp:razz: Ale właściciel:mad: Powiedział, że pies sam by wrócił, odpowiedziałam mu tylko, że może i by wrócił ale poturbowany, pokaleczony i ze złamaną miednicą przez samochód:angryy: Powiedziałam żeby zaopatrzyli psa w adresówkę, chip i poszłam. Kurcze...te spaniele to fajne psy xD:diabloti: Dopiero teraz zauważyłaś, że spanielki są fajniusie? :-o Super, że psinek wrócił do domku :multi:, ale zachowanie właściciela mi się nie podoba. :mad: Quote
BBeta Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Atkaaaa napisał(a):Powiedział, że pies sam by wrócił U nas też niektórzy wyznają tą zasade... Wypuszcze psa, niech się wybiega, a jak mu się znudzi to sam wróci :shake: Quote
Recommended Posts