Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam cocker spanielka! Piesek jest bardzo młody,skory do zabawy. Ma na sobie ciemną obróżkę ze znaczkiem że był szczepiony.
Chipa nie ma! Adresówki też nie!:angryy:
Szukam dla niego DT do czasu znalezienia właściciela. piesek ewidentnie domowy.

:loveu::loveu:

Pomóżcie znaleźć mu dom:placz:

Posted

Też myślę, że się zgubił... przeszliśmy całą okolicę 1 na 10 osób psa kojarzy. Właśnie drukuje ogłoszenia. Jeśli jednak właściciel się nie zgłosi to proszę o pomoc!
I dzięki za odzew:)

Posted

Atkaaaa, psiak na pewno się zgubił, koniecznie rozwieś odłoszenia w okolicy znalezienia psa, w sklepach zoo, w lecznicach wet, na słupach ogłoszeniowych i wszędzie gdzie się da. Poza tym możesz też umieścić ogłoszenie na trójmiejskim portalu ogłoszeniowym. ;)
Myślę, że własciciel też szuka pieska.
Aha, zadzwoń też do schroniska, powiedz, że znalazłaś takiego psiaka i zostaw swój numer telefonu. :cool3:

Posted

Jak Ci mówiłam na gadu, widziałam go dziś koło 10 na witominie w okolicach ul. Narcyzowej. Wydaje mi się, że psiak jest z tamtej okolicy, bo pewnie się czuł. Schronisko zawiadomiłaś?

Posted

Jak ja go widziałam to nie czuł się pewnie,wręcz przeciwnie.
Schron zawiadomiony ale....
Hektor(bo tak się zwie) jest już w domku :multi::placz:
Całe Witomino było zainteresowane sprawą spaniela :D Aż w końcu jakaś babka do mnie przyszła i mówi, że wie czyj to pies xD
Poszukałam nr bloku i zaprowadziłam, właścicielka uszczęśliwiona itp:razz: Ale właściciel:mad: Powiedział, że pies sam by wrócił, odpowiedziałam mu tylko, że może i by wrócił ale poturbowany, pokaleczony i ze złamaną miednicą przez samochód:angryy: Powiedziałam żeby zaopatrzyli psa w adresówkę, chip i poszłam.
Kurcze...te spaniele to fajne psy xD:diabloti:

Posted

magda_drakkar napisał(a):

Odkryłaś Amerykę:diabloti:

:evil_lol:oj tam, ja tylko stwierdzam fakt:evil_lol:
Kurde! Psy już się pogodziły ja się przywiązałam i nagle bum
-mam właścicieli:placz:;)

Posted

Atkaaaa napisał(a):
:evil_lol:oj tam, ja tylko stwierdzam fakt:evil_lol:
Kurde! Psy już się pogodziły ja się przywiązałam i nagle bum
-mam właścicieli:placz:;)

Chciałoby się mieć 2 piesy w domu, co?:loveu:

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Chciałoby się mieć 2 piesy w domu, co?:loveu:

:loveu::loveu::loveu:
i to jak:roll:
Border Collie Pudel Królewski i żeby nie były same duże to Spaniel :D:diabloti:

Posted

Świetnie, że peisek znalazł domek:):loveu::loveu::loveu: A ten właściciel to na prawdę jakiś nieodpowiedzialny... no ale cóz, takich ludzi niestety jest więćej:(

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Jak ja go widziałam to nie czuł się pewnie,wręcz przeciwnie.
Schron zawiadomiony ale....
Hektor(bo tak się zwie) jest już w domku :multi::placz:
Całe Witomino było zainteresowane sprawą spaniela :D Aż w końcu jakaś babka do mnie przyszła i mówi, że wie czyj to pies xD
Poszukałam nr bloku i zaprowadziłam, właścicielka uszczęśliwiona itp:razz: Ale właściciel:mad: Powiedział, że pies sam by wrócił, odpowiedziałam mu tylko, że może i by wrócił ale poturbowany, pokaleczony i ze złamaną miednicą przez samochód:angryy: Powiedziałam żeby zaopatrzyli psa w adresówkę, chip i poszłam.
Kurcze...te spaniele to fajne psy xD:diabloti:

Dopiero teraz zauważyłaś, że spanielki są fajniusie? :-o

Super, że psinek wrócił do domku :multi:, ale zachowanie właściciela mi się nie podoba. :mad:

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Powiedział, że pies sam by wrócił

U nas też niektórzy wyznają tą zasade... Wypuszcze psa, niech się wybiega, a jak mu się znudzi to sam wróci :shake: