Lemoniada Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tosiu, podeślij mi prosze numer konta na PW. Nie mogę odnaleźć wątku suni Kropki. Quote
_Tosia_ Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 rozmawiałam z jednym panem zainteresowanym Alaską. poki co, nie odezwał się więcej.. Quote
_Tosia_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 mam dwie zainteresowane osoby adopcją Alaski. zdecydowanie opowiadam się za panią spod Piotrkowa. Alaska na pewno znajdzie dom!! trzymajcie kciuki Quote
Lemoniada Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Też jestem za panią spod Piotrkowa:lol: A ta druga osoba to kto? Może innego pieska zaadoptuje? Na przykład Baszkina? Quote
_Tosia_ Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Lemoniada napisał(a):Też jestem za panią spod Piotrkowa:lol: A ta druga osoba to kto? Może innego pieska zaadoptuje? Na przykład Baszkina? druga osoba to pan z Mielca. byłam gotowa zawieźć mu tam Alaskę, ale nie pochwaliłam się tym od razu, bo mialam jakieś takie niejasne przeczucie.. dzisiaj pan do mnie znów zadzwonił i zaczął opowiadac,ze mu taki pies bardzo potrzebny, ze ma chorą zonę. mówię, że pies pojedzie po sterylizacji. zamikł. i chyba był pijany, bo mu mowilam o tym wczoraj, a on był dzis ta wiadomością zaskoczony. na dodatek bluzgnął mi prosto w ucho, cyt.: 'k***a, kobita 46 lat a taka chora' hmmmmmmm no tak grzyba dostanie a nie psa co ja się nasłucham i naczytam dzięki temu, że namiary w ogłoszeniach są na mnie...:roll: nie narzekam absolutnie, takie tylko mam przemyslenia ideowe :cool1: Quote
Lemoniada Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 _Tosia_ napisał(a): i zaczął opowiadac,ze mu taki pies bardzo potrzebny, ze ma chorą zonę. :-? Nie wiedziałam, że pies jest zbawiennym lekiem na wszystkie choroby. Grzyba też bym mu nie dała. Quote
szajbus Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A ja tam by, grzyba dała. A bo to mało sromotników w lasach? Quote
_Tosia_ Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 szajbus napisał(a):A ja tam by, grzyba dała. A bo to mało sromotników w lasach? Lemoniada napisał(a):Ten argument trafił mi do przekonania:lol: heh, mnie też :cool3: Alaska ma umówioną sterylkę na 22 lipca, jak tylko dr Magda wróci z urlopu. rozmawiałam dzis z panią, która chce zaadoptować Alaskę - bardzo miła i do rzeczy osoba. już nie mogą się doczekać z córką az sunia do nich przyjedzie Quote
Lemoniada Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Uuuu, to sobie jeszcze poczekają:roll: Do 22 lipca daleko, chyba bym jajo zniosła przez ten czas. Quote
_Tosia_ Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 najważniejsze, ze chcą czekać i nie rozmysliły się :loveu: Quote
Recommended Posts