Ulaa Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Krysia pojechała do swojego domku w Częstochowie. Ma tam olbrzymi ogród, koleżankę sznaucerkę, fajną rodzinkę i teraz jestem absolutnie spokojna o jej los :) Dostaniemy fotki, a ciotkę Floridę poprosimy także o odwiedziny :) Domek po Krysi chętnie przygarnie innego pieska. Quote
Ada-jeje Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Teraz jestes nareszcie spokojna o los Krysi, udalo sie :multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ada-jeje napisał(a):Teraz jestes nareszcie spokojna o los Krysi, udalo sie :multi::multi::multi: No fakt, a tak się Ulaa obawiała ! :) :multi: Quote
IKA & SONIA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 To rodzina z Jaworzna rozmyśliła się?? Super, że Krysia ma swój ogródek:multi:, będzie szalała w nim do woli:eviltong: Quote
Ada-jeje Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 To nie rodzina sie rozmyslila oddac Krysie to jest Ulki sprawka, z rodzina jednak jest sprawa do powaznego omowienia jesli chca nastepnego zwierzaka, Krysia zrzygala nam dzisiaj dosc dokladnie auto bo niestety mimo pouczen jakie otrzymali od Uli co do zywienia malej nie dotrzymali obietnicy, i tak cale sniadanie znalazlo sie w aucie a skladalo sie na to bialy ser, jakies resztki chyba ogorka papryki no i w miseczce stalo mleko do picia a nie woda. Na takim zarelku zaden pies nie pociagnie dlugo bez chorob jelitowych. Quote
IKA & SONIA Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jejku :shake: mleko, papryka i ogórek, niedobrze. Koniecznie muszą być pouczeni :mad: Quote
Weronikaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ojejku, przecież to najbardziej szkodliwe dla psa żarełko, może się zalec w żołądku przecież ! :mad: Quote
Ada-jeje Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ulka przypomnialam sobie o Sarce, moze wlasnie ona nadawala by sie w zamian za Krysie? Quote
Ulaa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 nie mogę doczekac się fotek i wieści, chyba nie wytrzymam i pierwsza napiszę meila :lol: a o Sarce już rozmawiałyśmy :p Quote
Ada-jeje Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ulka zrobisz jak zechcesz jesli chodzi o szczeniaka z lecznicy i dasz do Jaworzna sunie ktora uwazasz, tylko jak pomysle czym Krysia byla karmiona to jestem przerazona jak tak samo postapia ze szczeniakiem, ona tego nie przezyje. :-( :shake: Quote
Ulaa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 w schronie też nie przeżyje :-( może chociaż DT na tydzień? Quote
Weronikaa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [SIZE=2]http://dogomania.pl/forum/showthread...5#post10278725 Zapraszam !!! Quote
Weronikaa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A co tam u Krystyny słychać ??????? :evil_lol: Quote
Ulaa Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Dzwoniłam do Krysi. Pani jest nią zachwycona :multi: i chyba Krysia też :evil_lol: całymi dniami biega po ogródzie i demoluje - czyli robi to, co kocha najbardziej. Szaleje z drugą sunią (sznaucerka średnia), momentalnie ustawiła ją po kątach. Dostała swoje łożeczko, ale służy jej do znoszenia zabawek, których ma całe tony: piszczaki, kości, sznury, pluszaki. A śpi w łóżku z panią oczywiście. Pani nie może nadziwić się jej inteligencji! Raz poszła do sąsiadki, a Krysia nie wiadomo jak wyszła i poleciała za nią! Krysia chyba strasznie pokochała panią, bo już nastęnego dnia po przywiezieniu nie dała się zostawić i strasznie pani pilnuje :) Chyba domyślam się czemu :lol:: mają dość podobne charaktery@ Przebojowe, wesołe, otwarte, wiedzące czego chcą. Rodzina oszalała na jej punkcie i ma mnóstwo radości z wybryków Krysi. Dzisiaj pierwszy raz została sama (tzn z drugą sunią) od 8 do 17 i zniszczyła jakiś afrykański kosz ozdobny :evil_lol: Biega po stołach, szafkach i parapetach. Pani śmiała się opowiadając o tym i mówi, że tego w ich życiu brakowało - własnie takiego pieska chcieli. Jedyne co jest niefajne, to że sika w nocy, ale pani ma nadzieję, że do jesieni się oduczy. Nieśmiało spytałam, czy robi kupę na łóżko :oops: ale na szczęście nie, ani raz się jej żadna kupa w domu nie zdarzyła! Krysia poczuła się panią domu :multi: Jest kochana i ma wspaniałe, ciekawe, wesołe życie :loveu: W dodatku takie, jak dla niej wymarzyłam :multi: To cud :loveu: Pani oczywiście zaprasza w odwiedziny, a za kilka dni przyśle fotki. Quote
Ada-jeje Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Czyli wilk syty i owca cala, a ci z Jaworzna tez dostana sunie taka jak tam pasuje. Quote
IKA & SONIA Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Świetnie!!!! Jak miło czyta się takie wieści:multi: :multi::multi::multi:Kochana Krystynka ma wspaniały domek:lol:Czekamy na fotki oczywiście! Quote
Weronikaa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 IKA & SONIA napisał(a):Świetnie!!!! Jak miło czyta się takie wieści:multi: :multi::multi::multi:Kochana Krystynka ma wspaniały domek:lol:Czekamy na fotki oczywiście! Tak !! :multi::multi::multi: Juupiii !! Krysia ma naprawdę wspaniały domek ! :loveu::loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ulka czy nie zamierzasz poproscic kogos o wizyte poadopcyjna u Krysi. :crazyeye: Quote
Ulaa Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Zamierzam - razem z Beethovenem, bo to mniej więcej jedna okolica. Na razie jednak trochę nie mam czasu tego załatwiać. Quote
Recommended Posts