Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zostawiłam Krysię, jednak jak zwykle przy oddawaniu szczeniaczków nie obyło się bez wątpliwości.
Nie jest to domek, który dla niej wymarzyłam :roll: ale takie rzadko się znajdują... Miał być ogródek i towarzystwo drugiego psa. Jest mieszkanie w bloku, ale spore.

Najważniejsze, że Krysia będzie tam miała mnóstwo miłości i troski. Pani z powodów zdrowotnych niemal cały czas jest w domu, więc Krysia nie będzie zostawać sama.
Pani obiecała dużo z nią spacerować i spędzać czasu na zewnątrz, oraz znaleźć psich przyjaciół.
Pani rozpłakała się niemal z radości, bo o takim piesku marzyła, a wszyscy uśmialiśmy się aż do bólu brzucha, jak pan miział Krysię po brzuszku całował, klęcząc na podłodze a ona leżała na wersalce. Tak jej się to spodobało, że wylizała pana po całej twarzy a potem zakopała się kocyk który dostała. Istne szaleństwo :lol:
Pożyczyli mi państwo film "Maska 2" :evil_lol: no i z Hanek wybieramy się tam na wizytkę poadopcyjną.

No i mamy dostawać fotki na meila.

A ja postanowiłam: już nigdy szczeniąt na DT. Zawsze moim pierwszym odruchem jest zabrać malucha i wybiec, bo każdy dom niedobry :roll: Nerwicy się można nabawić...

Posted

A tutaj fotki Krysi jak była jeszcze u mnie i jak spędzała czas w weekendy :cool3:

z koleżanką :p

wyzebrala od jakichs ludzi skrzydelko z grilla :roll: tzn nie doczekalo sie grilla

Posted

śpi pijana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jedziemy na zakupy do tesco

POMNIK WIELKIEGO PSA (wszyscy moi znajomi musieli polubić psy ;) )

Posted

no weronika ma racje, ulkaa, nie rozpaczaj. Bedziesz mogla ją odwiedzac, mysle ze to wspanialy domek dla Krysi. Wiesz, ze jesli byloby cos nie tak to zawsze mozesz ją odebrac..;)

Na zdjeciach ona jest przecudna. Byla na zakupach? :evil_lol:
A jakie gryzonie tez bylo na zakupach? domyślam sie, ze chomik albo myszka :diabloti:

Posted

[quote name='IKA & SONIA']Śliczna mało powiedziane. Jest boska :loveu: gdyby była u mnie byłby również problem z oddaniem jej komuś innemu :cool3:

Malo powiedziane!

Jest przeee...przeeeeeeeepiekna :loveu:

Posted

Weronika13 napisał(a):
Hi hi :D Już wiem czemu Ulaa stwierdziła, że żadnych szczeniąt na tymczasie u niej nie będzie !! :cool3: No bo któż oddał by taką Krysię, no któż ??? :)

zła i niedobra Ula :diabloti: żartuje ; )

nie robi jej się francuski chód przypadkiem, czy jak to się nazywa...? nie wykrzywiają jej się przednie łapki jak u jamników? bo wydaje się, że łokcie ma trochę krzywe.. I bardziej ona jak Parson wygląda, bo ma łapki dłuższe, ale nikt nie zaprzeczy że jest śliczna :loveu: uszko jej śmiesznie stoi : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
zła i niedobra Ula :diabloti: żartuje ; )

nie robi jej się francuski chód przypadkiem, czy jak to się nazywa...? nie wykrzywiają jej się przednie łapki jak u jamników? bo wydaje się, że łokcie ma trochę krzywe.. I bardziej ona jak Parson wygląda, bo ma łapki dłuższe, ale nikt nie zaprzeczy że jest śliczna :loveu: uszko jej śmiesznie stoi : P

nie ma francuza,tylko guzy nadgarstkowe jej się rozrosły :roll:
(z drugiej strony, ciekawe, jak z fotek na leżąco stwierdzić jakie ma łokcie - naucz mnie :cool3:)

tęsknie za nią.