Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
Pani rozmyśliła się. Stwierdziła, że mąż się nie zgadza i nie chce absolutnie wziąć teraz pieska, a one z córką obie płaczą, bo tak im się Krysia podoba.
Dziwnym trafem stało się to zaraz po tym, jak napisałam pani smsa z info o kosztach dowozu.
Czyli Krysia śliczna, ale za darmo.

Odpisałam im, że w przypadku takiego pieska jak Krysia, to ich wielka strata.

Paranoja normalnie.

Jak już takie problemy są z potencjalnym domkiem teraz, to co by było gdyby Krysia trafiła do nich i wówczas by się rozmyślili:shake:. Lepiej poczekać, aż znajdzie się ten jedyny najwspanalszy domek dla Krysi.

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisala do mnie pani z trojmiasta, bardzo zainteresowana Krysią, zapropnowalam jej inna suczke (bardzo podobna do Krysi) w typie jacka russela terriera i powiedziala ze juz dzis zadzwoni do schroniska jesli tam nadal bedzie to pojedzie po nią ;)

Posted

dogomanianki , zobaczylam takiego samego pieska za kratami w schronisku wrzesinskim ,moze da sie go z tego obrzydliwego schroniska uratowac ?:-(
Watek zalozony przez Weronia.
Jezeli beda zglaszali sie ludzie ,to moze na to konto znajdzie piesek ze schroniska.na zdjeciu siedzi on w bardzo przepelnionym boksie Znam to schronisko i wiem jak tam jest:placz::placz:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Krysia nie ma jeszcze wątku na russellowym forum? mogłabym założyć.

Na russelkowym jak najbardziej :cool2: Tam raczej nie ma przypadkowych osób posługujących się textami:
- "bo właśnie małego białego dziecko chciało"
- "pracujemy, 8-10 godzin w tygodniu, ale za to w weekendy wyjeżdżamy na działke"
- "nie, nie mieliśmy nigdy psa, dlatego chcemy małego"
- "szukamy czegoś do bloku".

xxxx52 napisał(a):
dogomanianki , zobaczylam takiego samego pieska za kratami w schronisku wrzesinskim ,moze da sie go z tego obrzydliwego schroniska uratowac ?:-(
Watek zalozony przez Weronia.
Jezeli beda zglaszali sie ludzie ,to moze na to konto znajdzie piesek ze schroniska.na zdjeciu siedzi on w bardzo przepelnionym boksie Znam to schronisko i wiem jak tam jest:placz::placz:

Przekazać Ci namiary na chętne domki? mam zapisane 2, bo ludzie o to prosili. 97% telefonów to jakieś nieporozumienia.

Posted

Ulka jest domek w Chrzanowie na malego pieska, moge ci podac namiary na domek i mozesz jeszcze dzis sie umowic i podjac decyzje czy to ten domek dla Krysi lub dla Rudej od p. Kasi.

Posted

Krysia jest "małym pieskiem" tylko z wyglądu i w tym jest problem :razz: Też miałam dzisiaj wizytę, bo ludzie się uparli i dopiero jak na własne oczy zobaczyli, uwierzyli jaki ona ma charakter :roll:

Posted

Pani z Gdyni chciała Krysie, ale za daleko mieszka, zaproponowalam jej suczke w typie jacka russela terriera ktora jest w schronie w Gdyni, pani od razu pojechala i okazalo sie ze ta suczka byla tam w schronie z corka (6-7 tyg) i to coreczka musiala najpierw pojsc do nowego domku pozniej mama, wiec Pani zaadoptowala szczeniaka :loveu: Dzięki Krysi :loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
To cudowna wiadomosc ze dzieki Krysi jedeno szczenie wydostalo sie z schroniska. :loveu::multi:

Bardzo bardzo !! Życzymy szczęścia temu maluchowi wyciągniętemu ze schronu !!!! :multi: :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ulka w Jaworzne domek czeka na Krysie, daj znac czy jedziemy razem czy tez jedziesz sama bo ja o 14.00 jade po Rudaske, i jesli to ja mam z toba jechac zawiezc Krysie to na 14.00 musimy byc spowrotem.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka w Jaworzne domek czeka na Krysie, daj znac czy jedziemy razem czy tez jedziesz sama bo ja o 14.00 jade po Rudaske, i jesli to ja mam z toba jechac zawiezc Krysie to na 14.00 musimy byc spowrotem.

Krysie zawiozę z mamą, ona też chce widziec warunki.
"Kibicom" na razie nie zdradzimy szczegółów ;)

A dzięki Krysi domek znajdzie też może mama szczeniaczka ze schronu :)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka pani z Jaworzna znow dzwonila i nie moze sie doczekac, wyslij jej prosze smsa o ktorej bedziesz , bardzo o to prosila.

A czemu nie dzwoni do mnie :crazyeye:

Posted

Już miałyśmy jechać, ale mama otwrzyła bramkę, a ja nie wiedząc o tym, drzwi i Krówek uciekł. Goniłyśmy go po całym osiedlu. bo gdzieś się skrył. Mama się już na maxa wkurzyła i jak znalazłam Krówka, to już jej nie było, pojechała pewnie go szukać albo ma dość już i teraz nic nie wiem.

z państwem jestem w kontakcie. Nie "nie odbierałam" tylko raz nie odebrałam, bo nie zdążyłam dolecieć do telefonu.