xxxx52 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 sa "robale"ktorych nie dojrzy sie okiem sa giardien.ja podaje tylko panacuor,jest to lek na wszystkie parazyty,te co widac ,i te co nie widac. Quote
Ulaa Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 nowa zabawka :multi: co tu jeszcze zbroic? teraz chce tą zabawkę! Quote
Unbelievable Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ona ma umaszczenie głowy prawie jak Milka( http://www.jackrussellterrierklub.fora.pl/galeria,14/galeria-ziomali,176-75.html) śliczna suńka :loveu: co z domem? Quote
Ulaa Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Jeszcze nie. Jutro wychodzi ogłoszenie w gazecie poszukującego byłego właściciela. no baw się ze mną no baaaaw sie proooosze...... nie bawisz sie to ide se Quote
Ulaa Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Rodzice dziewczynki nie zgodzili się. SZUKAMY DOMU Jeśli nadal ktoś czyta wątek - proszę o kontakt! :) Quote
Ada-jeje Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Po co mam zagladac jak ja prawie co dzien na zywo widze.:evil_lol: Owszem czekam kiedy do adopcji pojdzie. Quote
Ulaa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Krysia pociesza Abrunię Jaki to szpan mieć taaaką wieeelką koleżankę! która w dodatku ma posłuch w stadzie! Sonia także jej imponuje, natomiast "mięczak" Megi wogóle nie robi na niej wrażenia :evil_lol: Quote
zinara Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ulaa napisał(a):Krysia pociesza Abrunię świetnie razem wyglądają:lol: Quote
Ulaa Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 A jednak była zarobaczona. Zrobiła kupę u siostry w pokoju, dzisiaj została odkryta. Glisty były już oczywiście zaschnięte, ale było ich całe kłębowisko! Mama kupiła dzisiaj Krysi czerwone szeleczki :loveu: W nagrodę, że Krysia tak cudnie i długo bawiła się z Sonią - czego nie udało się do tej pory praktycznie żadnemu psu! Sonia jest raczej nietowarzyska, a z maluchem dzisiaj bawiła się jakby sama była szczeniakiem :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ulaa napisał(a):A jednak była zarobaczona. Zrobiła kupę u siostry w pokoju, dzisiaj została odkryta. Glisty były już oczywiście zaschnięte, ale było ich całe kłębowisko! Mama kupiła dzisiaj Krysi czerwone szeleczki :loveu: W nagrodę, że Krysia tak cudnie i długo bawiła się z Sonią - czego nie udało się do tej pory praktycznie żadnemu psu! Sonia jest raczej nietowarzyska, a z maluchem dzisiaj bawiła się jakby sama była szczeniakiem :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Jakie koleżanki :loveu: :D jeju, kochana psineczka, mądra i śliczna ! :p Quote
Weronikaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ulaa napisał(a):Wszyscy u mnie dosłownie oszaleli na punkcie Krysi!!! Ona jest wyjątkowa. W tym stadzie psów, jakie przewija się przez nasz dom, wyróżnia się jej osobowość, wie czego chce i nic ją nie wzrusza. A przy tym taka słodka i rozkoszna :loveu: Oj oj, uważaj ;) bo jeszcze sobie ją zostawisz na DS a nie na DT :D Quote
Ulaa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Wszyscy u mnie dosłownie oszaleli na punkcie Krysi!!! Ona jest wyjątkowa. W tym stadzie psów, jakie przewija się przez nasz dom, wyróżnia się jej osobowość, wie czego chce i nic ją nie wzrusza. A przy tym taka słodka i rozkoszna :loveu: Quote
dorixx Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 czy ja dobrze widze ona ma taki słodki centkowany brzuszek jak moja Zuza?:loveu: Quote
hanek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Cętkowane brzuszki są super! Krówek Feluś też taki ma! Quote
Ulaa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ha! Mam aż 2 centkowane brzuszki :loveu: których nikt nie odwiedza i nie interesuje się nimi :-( a w dodatku zgubiłam komórke, więc dłuuugo się napatrzę na centeczki. Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ulaa napisał(a):Ha! Mam aż 2 centkowane brzuszki :loveu: których nikt nie odwiedza i nie interesuje się nimi :-( a w dodatku zgubiłam komórke, więc dłuuugo się napatrzę na centeczki. coś czuję, że do suni się mocno przywiążecie :cool3: Quote
Ulaa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tinka, już na to za późno ;) Ona już jest mamy drugą sunią :roll: Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ulaa napisał(a):Tinka, już na to za późno ;) Ona już jest mamy drugą sunią :roll: hyhy, zgadłam :evil_lol::evil_lol: nic dziwnego :loveu: Quote
Ulaa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Pewnego dnia wezmę i Kryśkę zabiję. Ona wystawia na próbę moją miłość do psów! :eviltong: Nawet zmusiła mnie do krzyku parę razy, a więc zaprzepaściła to, czego Sonia uczyła mnie miesiącami - że na psy się nie krzyczy. Ona jakby specjalnie na to czekała i dążyła do tego. Zamieszanie ją nakręca :evil_lol: Krycha nie reaguje na nic, ani na prośby, ani na groźby, jeśli nie ma na to ochoty :roll: Quote
Weronikaa Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ulaa napisał(a):Pewnego dnia wezmę i Kryśkę zabiję. Ona wystawia na próbę moją miłość do psów! :eviltong: Nawet zmusiła mnie do krzyku parę razy, a więc zaprzepaściła to, czego Sonia uczyła mnie miesiącami - że na psy się nie krzyczy. Ona jakby specjalnie na to czekała i dążyła do tego. Zamieszanie ją nakręca :evil_lol: Krycha nie reaguje na nic, ani na prośby, ani na groźby, jeśli nie ma na to ochoty :roll: Hahahaahahah :D widzisz Ulaa ? Krysia to baba z charakterkiem ;) :D Quote
Unbelievable Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ulaa napisał(a):Pewnego dnia wezmę i Kryśkę zabiję. Ona wystawia na próbę moją miłość do psów! :eviltong: Nawet zmusiła mnie do krzyku parę razy, a więc zaprzepaściła to, czego Sonia uczyła mnie miesiącami - że na psy się nie krzyczy. Ona jakby specjalnie na to czekała i dążyła do tego. Zamieszanie ją nakręca :evil_lol: Krycha nie reaguje na nic, ani na prośby, ani na groźby, jeśli nie ma na to ochoty :roll: jakbym o swoim czytała:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyzwyczaj się, jeżeli jeszcze nie zaczęła łapać w zęby co się da i ganiać z tym po mieszkaniu to niedługo zacznie :cool3: moim sukcesem na razie jest to, że pies puszcza jak mu każę :multi::roll: po prawie dwóch latach razem :cool1: Quote
Recommended Posts