kika22 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Czy ktoś wie gdzie kupię taki pokrowiec na klatkę dla psa? Pokrowiec powinien być nieprzemakalny, wytrzymały i łatwy w czyszczeniu. Jak narazie udało mi się znaleść tylko jeden. A może ktoś ma i może mi coś polecić? Quote
Chefrenek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='kika22']Czy ktoś wie gdzie kupię taki pokrowiec na klatkę dla psa? Pokrowiec powinien być nieprzemakalny, wytrzymały i łatwy w czyszczeniu. Jak narazie udało mi się znaleść tylko jeden. A może ktoś ma i może mi coś polecić? www.dogclothesavenue.com Z tego co pamiętam fajne pokrowce były w katalogu na wiosnę 2008. Mail meg@dogclothesavenue.com Jest to Polka, która mieszka w USA. Sprzedaje też na allegro. Jak coś Ci się spodoba to napisz do niej to Ci to wystawi. Ja zamawiałam od niej parę rzeczy i wszystko było ok. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Zajrzyj tutaj: KLATKI I TRANSPORT., POKROWCE NA KLATKI. On-line Shop Germapol s.c. IPO-sklep Quote
Recommended Posts