pom-pon Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 stereo napisał(a):A może masz czarnego laba? ;) przykro mi ale :shake: Quote
yassue Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dziekuje za wszystkie piekne fotki kropek i czekolada :loveu: :multi: Blusik nie pokazuje zeby cokolwiek ja bolalo (a ona z tych co od razu daja znac ;) ) ale palec wciaz wiekszy od pozostalych i jutro mamy umowionego kolejnego ortopede... :shake: Quote
machoj Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Wszystkie fotki z zawodów świetne :multi: To bardzo miłe, zobaczyć swojego pupila na nich. Dzięki :loveu:Bonnie, tessa, Paskuda Bandzior, ŁukaszK, pom-pon:loveu: za mojego chłopaka. Quote
Ka-Vanga Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='machoj']Wszystkie fotki z zawodów świetne :multi: To bardzo miłe, zobaczyć swojego pupila na nich. Dzięki :loveu:Bonnie, tessa, Paskuda Bandzior, ŁukaszK, pom-pon:loveu: za mojego chłopaka. Pauli raczej nie bylo na tych zawodach ;). Troszke moich wypocin - nie tak superowych jak Lukasza, ale trudno ;): hmmmm, wejsc, czy nie wejsc :hmmmm: no dobra - sprobuje :cool3: dam rade, dam rade juz mi sie odechcialo :evil_lol: ... Quote
Ka-Vanga Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Skakanie temu malcowi podoba sie zdecydowanie bardziej ;) ... Quote
stereo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Świetne :lol: I na pewno masz laba ;) edit: na jakich zasadach można przeklejać twoje fotki? ;) Quote
zakla Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Super Ola, nie czepiaj sie wlasnej tworczosci!:cool3: A my cierpliwie czekamy na moje potwory:evil_lol: edit: to teraz juz na czekolade czekam, dzieki za slodziaka mamuciaka :D Quote
stereo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Wklejaj, wklejaj, bo kilka bardzo ładnych fotek widziałam :eviltong: I jaki piękny lab na strefce Ci wyszedł :loveu::loveu::loveu: Quote
myriad Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Olu i Joasiu, dzieki za fotki mojej Umy. Sa swietne! Lukaszu i Wendko, wasze foty, jak zwyke zreszta, pelen profesjonalizm! Quote
Bzikowa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ola śliczne zdjęcia! Pojaw się w Bydgoszczy :loveu: Fajna sesja papillona ;) A jaki mamut ma szał w oczach :cool3: Quote
machoj Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Pauli raczej nie bylo na tych zawodach ;). Rzeczywiście, już mi się wątki mylą :roll:. Paskuda Bandzior - to z zawodów w Łodzi. Twoje foty Olu są SUPER :cool2: Quote
BBH Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://www.agility.fora.pl/zawody,6/10-05-warszawa,1199.html#48491 Tam na końcu hen daleko gdzieś... ;) Quote
Ka-Vanga Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='stereo']Wklejaj, wklejaj, bo kilka bardzo ładnych fotek widziałam :eviltong: I jaki piękny lab na strefce Ci wyszedł :loveu::loveu::loveu: Haha spryciara :eviltong:. Bzikowa do Bydgoszczy raczej nie jade :/ Ciesze sie, ze sie zdjecia podobaja :loveu:. Nastepna porcja Waztazka latajacy ;) ... Quote
Recommended Posts