Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja jade 175 i wysiadam na Zwirki i Wigury. Tam na mapce ktora podałam masz napisane ulice ktore ida obok. Czyli Żwirki i Wigury, przystanek Rakowiec, Racławicka, przystanek Miłobędzka. Trzeba kombinowac z dojazdem, na pewno trzeba bedzie podejsc troche.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pierwszy raz mialam okazje byc na takich zawodach i robia ogromne wrazenie ;) super :p !!!
sama mialam zapisac sie z sunia na agility ale niestety okazalo sie ze ma dysplazje :-(

gratuluje wszytskim zawodnikom i organizatorom :klacz:
fantastyczna zabawa, no i wreszcie mialam okazje popatrzec sobie na piekne border collie, moja wielka milosc :loveu: (i marzenie w troche dalszej przyszlosci)

Posted

Pieknie dziekuje za zawody, nawet mile sie zaskoczylam torkami :lol:
Negrze i Francowi gratuluje przejscia do A2 :multi:
Tradycyjnie kilka fotek, reszta jak tylko pokonam folder "Kozienice" :roll:

Posted

Dziękujemy również za zawody, choć pogoda pod koniec trochę się popsuła :sad: Miejsce baaardzo fajne! :) My z Nutką możemy się pochwalić: I w Agility open, 2 w jumpingu, 1 w łącznej i 2 w SA1 z wpisem! :) I bardzo ładnie się uśmiecham do wszystkich fotografów :loveu:

Posted

ja mam pare fotek, ale raczej sa z daleka i z ludzmi, ze tak powiem, wiec nie wiem, czy wrzucac bo moze ktos by sobie tego nie zyczyl :confused:

Posted

no tu:

Wiem są tragiczne ale to moje pierwsze kroki w ruchu z tym aparatem :roll:
A jak ktoś by chciał to moge orginała w pełnych rozmiarach wysłać to wtedy można sobie przerabiać do woli bo ja niestety nie umiem:roll::oops:

Posted

Witam wszystkich. Zawody mogę uznać za udane gdyby nie nasz pierwszy dis. (Junka nie chciała wejść do rękawa) nie mam jej tego za złe bo wiedziałam, że tak będzie ;) W drugim przebiegu miałyśmy odmowe właśnie na rękawie ale za drugim razem weszła i skończyło się bez disa :multi: nawet na palisadke mi weszła jestem z niej bardzo dumna :lol: no i miałyśmy czwarte miejsce :) Torki były baaaardzo łatwe (gdyby nie rękaw były by suuuuper) :nonono2::watpliwy:

Dziękuje organizatorom za udane zawody :) Zdjęcia się zgrywają, jak je obrobie to wrzuce :)