_beatka_ Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kanzaj będzie dobrze, musi być:mad::cool3: a z oich bazarków wpadnie ok.200zl:multi: Quote
Kanzaj Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 _beatka_ napisał(a):Kanzaj będzie dobrze, musi być:mad::cool3: a z oich bazarków wpadnie ok.200zl:multi: Beatko - dobrze?... bez naszego Maxia?... :shake: :-( :shake:..... To wspaniale, że będą pieniążki dla Sabulowej Trójcy! - Dziękujemy :Rose:!!! Bo widzę, ze wydatki to się dopiero zaczynają... Quote
_beatka_ Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Kanzajku ale mnie nie chodziło o śmierć Maxia...tylko o stawy Sabci...:roll: ja wiem, że po stracie czworonoga nie ma takich słów, które mogą pocieszyć...:-(:-(:-( Quote
Gosiapk Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Jak dobrze bazarki idą. Kanzajku, powiedz wreszcie słówko o tej nowej bidulce, która miała szczeniaczki jednego dnia, a drugiego już nie i ją przygarnęłaś, nic o niej nie wiemy. Czy w długi weekend mozna Was odwiedzić z prezentami dla Sabci? Oczywiście jeśli to za wcześnie po odejściu Maxia to ja poczekam. Quote
Kanzaj Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Beatko - teraz wszystko kojarzy mi się z Maxymilianem... Beatko, Fona - jesteście wielkie! Dziękujemy! Gosiu - przepraszam, że się bezpośrednio nie odezwałam, ale... wiem, że zrozumiesz... W ten weekend zapraszamy serdecznie - niedziela? Szczegóły ustalimy już chyba na priva? Saba jest kochana, ale spacerki są wciąż beeee... Chłopaki to straszne lejki... - wchodzę do nich - nalane "po kolana", no to wycieram, myję podłogę, myję i wycieram ręce, na to jeden już sika.... no to znów wycieram, zmywam podłogę, myję i wycieram ręce..., a w tym momencie - sika drugi urwis! - no i znów myję.... neverendingstory... Quote
malwinka203 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hej mam nadzieje że przelew doszedł i obiecuje że w przyszłym tygodniu też coś podeśle.Pomylaj wszystkie psinki odemnie.Ja mam też trzy psiaki i dwa kotki to wiem jakie są wydatki napewno pomożemy.BUZIACZKI POZDRAWIAM Quote
Kanzaj Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Drogie Cioteczki, czas na rozlicznie, bo Saba chłopaki mają już 5 wpłat ! WPLYWY: 19 - Jagienka (bazarek Beatki) 20 - AgusiaZ (dla Saby) 21 - Irysek (bazarek Beatki) 50 -Malwinka203 (dla Saby) 30 - Carpedijm (dla Saby) 140 - razem :multi:- dziękujemy WYDATKI: 45 - 1-sza wizyta u weta i lek na robale 31 - Hexoderm 19 - lek na stawy 7,50 - odżywka wapniowa 35 - 2-ga wizyta u weta 27 - mleczko dla szczeniakow 5,50 - miska dla malucha 7,50 - odżywka witaminowa 177,5 - razem Quote
Gosiapk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Czy ja coś wygrałam na Sabowych bazarkach? :roll: Quote
Kanzaj Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Gosiapk napisał(a):Czy ja coś wygrałam na Sabowych bazarkach? :roll: Oj, Ciociu Gosiu! Toż to sama musisz własnego biznesiku bazarkowego pilnować:cool3:! Na moim na pewno filmy, a na innych to ja nie wiem:shake:... Quote
Kanzaj Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Sabciowa Trojka mówi wszystkim dobranoc ! Quote
Kanzaj Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Kluski rosną jak na drożdżach! Dziś dostali mielonego kurczaka z ryżem i marchewką, a przy podawaniu miseczek nasze palce były w duuuużym niebezpieczeństwie :diabloti::diabloti:. Jedzą, rozrabiają, sikają i podsypiają, jedzą... itd. Strasznie są ciekawi świata i wszystkich ciotek i wujków. Jutro Saba idzie do weta na kontrolę i pewnie kolejne odrobaczenie Jej i tym razem chłopaków także. Quote
carpedijem Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 mrrrym. ale bym ich ucałowała w pachnące ryjki. chyba mogę liczyć że zrobisz to za mnie? :) Quote
Kanzaj Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 carpedijem napisał(a):mrrrym. ale bym ich ucałowała w pachnące ryjki. chyba mogę liczyć że zrobisz to za mnie? :) Buziaski wycałowane! Dziś Saba była u weta - stawy wciąż kiepskie i czochranie nie ustaje... Dalej kąpiele w Hexodermie (na szczęście dziewczyna nie protestuje) oraz dostała lek o nazwie Vetaraxoid na razie na najbliższe 10 dni. Potem - jak chłopaki podrosną -wejdziemy z antybiotykiem... Dziś zostawiliśmy u weta (wizyta i leki) 59 zł... Quote
_beatka_ Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kanzajku poczekaj jeszcze parę dni, moje bazarki się kończą dziś o 22 i zacznę rozsyłać pw dzisiaj wieczorem z namiarami na Twoje konto:razz: Quote
carpedijem Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 nooo.... gupie dogo:cool1:....... wysyła mi jakieś dziwne maile bez nadawcy:( Quote
Kanzaj Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Te dwa łobuzy to lejki i piranie!!! Sikają jak najęci i rzucają się na jedzenie, jakby od 3 dni nic nie jedli! Poza tym zaczynają ujawniać się różnice charakterków... Fred to przytulaśny misio, a Barni złośnik i rozrabiaka :cool3:. Jak mi się uda to potem wkleję zdjęcia. (na razie bezskutecznie próbuję po raz kolejny założyć nowy wątek Sabcikowej koleżance...) Quote
Kanzaj Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Zajrzyjcie, pomóżcie szukać domku, proszę...: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10187985#post10187985 Quote
_beatka_ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kanzaj porozsyłałam pw z namiarami na Twoje konto Prosiłabym żebyś na bieżąco w miarę możliwości codziennie sprawdzała czy doszły jakieś wpłaty za bazarki wybacz tę upierdliwość ale wystawiłam odświeżacz na bazarek, panienka zalicytowała za 20zl podała adres, ja wysłałam odświeżacz i tyle ją widziałam:angryy::angryy: kasy nie dostałaś ani ty ani ja za wysyłkę dlatego już ostatni raz dałam się nabić w butelkę i uwierzyłam, że na dogo nie ma oszustów:mad: Quote
Kanzaj Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 _beatka_ napisał(a):Kanzaj porozsyłałam pw z namiarami na Twoje konto Prosiłabym żebyś na bieżąco w miarę możliwości codziennie sprawdzała czy doszły jakieś wpłaty za bazarki wybacz tę upierdliwość ale wystawiłam odświeżacz na bazarek, panienka zalicytowała za 20zl podała adres, ja wysłałam odświeżacz i tyle ją widziałam:angryy::angryy: kasy nie dostałaś ani ty ani ja za wysyłkę dlatego już ostatni raz dałam się nabić w butelkę i uwierzyłam, że na dogo nie ma oszustów:mad: Będą sprawdzać i pisać na bieżąco - obiecuję. Je też miałam kiedyś podobny przypadek..., więc teraz najpierw wpłata, potem wysyłka! Beatko - dziękujemy, jesteś kochana! Quote
Kanzaj Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Tak oto dokazują nasze bąble Kogo tam widzisz?: To wujek Muko: Quote
Recommended Posts