Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
Kanzaj będzie dobrze, musi być:mad::cool3:
a z oich bazarków wpadnie ok.200zl:multi:

Beatko - dobrze?... bez naszego Maxia?... :shake: :-( :shake:.....

To wspaniale, że będą pieniążki dla Sabulowej Trójcy! - Dziękujemy :Rose:!!! Bo widzę, ze wydatki to się dopiero zaczynają...

Posted

Kanzajku ale mnie nie chodziło o śmierć Maxia...tylko o stawy Sabci...:roll:
ja wiem, że po stracie czworonoga nie ma takich słów, które mogą pocieszyć...:-(:-(:-(

Posted

Jak dobrze bazarki idą.

Kanzajku, powiedz wreszcie słówko o tej nowej bidulce, która miała szczeniaczki jednego dnia, a drugiego już nie i ją przygarnęłaś, nic o niej nie wiemy.

Czy w długi weekend mozna Was odwiedzić z prezentami dla Sabci? Oczywiście jeśli to za wcześnie po odejściu Maxia to ja poczekam.

Posted

Beatko - teraz wszystko kojarzy mi się z Maxymilianem...
Beatko, Fona - jesteście wielkie! Dziękujemy!
Gosiu - przepraszam, że się bezpośrednio nie odezwałam, ale... wiem, że zrozumiesz... W ten weekend zapraszamy serdecznie - niedziela?
Szczegóły ustalimy już chyba na priva?

Saba jest kochana, ale spacerki są wciąż beeee...
Chłopaki to straszne lejki... - wchodzę do nich - nalane "po kolana", no to wycieram, myję podłogę, myję i wycieram ręce, na to jeden już sika.... no to znów wycieram, zmywam podłogę, myję i wycieram ręce..., a w tym momencie - sika drugi urwis! - no i znów myję.... neverendingstory...

Posted

hej mam nadzieje że przelew doszedł i obiecuje że w przyszłym tygodniu też coś podeśle.Pomylaj wszystkie psinki odemnie.Ja mam też trzy psiaki i dwa kotki to wiem jakie są wydatki napewno pomożemy.BUZIACZKI POZDRAWIAM

Posted

Drogie Cioteczki, czas na rozlicznie, bo Saba chłopaki mają już 5 wpłat !

WPLYWY:
19 - Jagienka (bazarek Beatki)
20 - AgusiaZ (dla Saby)
21 - Irysek (bazarek Beatki)
50 -Malwinka203 (dla Saby)
30 - Carpedijm (dla Saby)
140 - razem :multi:- dziękujemy

WYDATKI:
45 - 1-sza wizyta u weta i lek na robale
31 - Hexoderm
19 - lek na stawy
7,50 - odżywka wapniowa
35 - 2-ga wizyta u weta
27 - mleczko dla szczeniakow
5,50 - miska dla malucha
7,50 - odżywka witaminowa

177,5 - razem

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czy ja coś wygrałam na Sabowych bazarkach? :roll:

Oj, Ciociu Gosiu! Toż to sama musisz własnego biznesiku bazarkowego pilnować:cool3:! Na moim na pewno filmy, a na innych to ja nie wiem:shake:...

Posted

Kluski rosną jak na drożdżach! Dziś dostali mielonego kurczaka z ryżem i marchewką, a przy podawaniu miseczek nasze palce były w duuuużym niebezpieczeństwie :diabloti::diabloti:. Jedzą, rozrabiają, sikają i podsypiają, jedzą... itd. Strasznie są ciekawi świata i wszystkich ciotek i wujków.
Jutro Saba idzie do weta na kontrolę i pewnie kolejne odrobaczenie Jej i tym razem chłopaków także.

Posted

carpedijem napisał(a):
mrrrym. ale bym ich ucałowała w pachnące ryjki. chyba mogę liczyć że zrobisz to za mnie? :)

Buziaski wycałowane!
Dziś Saba była u weta - stawy wciąż kiepskie i czochranie nie ustaje...
Dalej kąpiele w Hexodermie (na szczęście dziewczyna nie protestuje) oraz dostała lek o nazwie Vetaraxoid na razie na najbliższe 10 dni. Potem - jak chłopaki podrosną -wejdziemy z antybiotykiem... Dziś zostawiliśmy u weta (wizyta i leki) 59 zł...

Posted

Te dwa łobuzy to lejki i piranie!!! Sikają jak najęci i rzucają się na jedzenie, jakby od 3 dni nic nie jedli! Poza tym zaczynają ujawniać się różnice charakterków... Fred to przytulaśny misio, a Barni złośnik i rozrabiaka :cool3:.
Jak mi się uda to potem wkleję zdjęcia.
(na razie bezskutecznie próbuję po raz kolejny założyć nowy wątek Sabcikowej koleżance...)

Posted

Kanzaj porozsyłałam pw z namiarami na Twoje konto
Prosiłabym żebyś na bieżąco w miarę możliwości codziennie sprawdzała czy doszły jakieś wpłaty za bazarki
wybacz tę upierdliwość ale wystawiłam odświeżacz na bazarek, panienka zalicytowała za 20zl podała adres, ja wysłałam odświeżacz i tyle ją widziałam:angryy::angryy:
kasy nie dostałaś ani ty ani ja za wysyłkę dlatego już ostatni raz dałam się nabić w butelkę i uwierzyłam, że na dogo nie ma oszustów:mad:

Posted

_beatka_ napisał(a):
Kanzaj porozsyłałam pw z namiarami na Twoje konto
Prosiłabym żebyś na bieżąco w miarę możliwości codziennie sprawdzała czy doszły jakieś wpłaty za bazarki
wybacz tę upierdliwość ale wystawiłam odświeżacz na bazarek, panienka zalicytowała za 20zl podała adres, ja wysłałam odświeżacz i tyle ją widziałam:angryy::angryy:
kasy nie dostałaś ani ty ani ja za wysyłkę dlatego już ostatni raz dałam się nabić w butelkę i uwierzyłam, że na dogo nie ma oszustów:mad:

Będą sprawdzać i pisać na bieżąco - obiecuję. Je też miałam kiedyś podobny przypadek..., więc teraz najpierw wpłata, potem wysyłka!
Beatko - dziękujemy, jesteś kochana!