Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
No i gdzie te fotki Fifulencji w czapce? :lol:

No mówiłam, że nie umiem wstawić :shake:..., trzeba przyjechać i Fifcika zobaczyć na żywo!:eviltong:

Posted

Kanzaj napisał(a):
No mówiłam, że nie umiem wstawić :shake:..., trzeba przyjechać i Fifcika zobaczyć na żywo!:eviltong:

chyba nie mam wyjścia, tylko Ciotce Kanzaj zwalić się na głowę w weekend. Oj nie będzies szczęśliwa :shake:

Posted

Gosiapk napisał(a):
chyba nie mam wyjścia, tylko Ciotce Kanzaj zwalić się na głowę w weekend. Oj nie będzies szczęśliwa :shake:

Zwalaj się zwalaj Gosiu...i koniecznie z aparatem..niech nam tu kanzaj nie wciska kitu o Fifulencji w czapce:eviltong:...poki nie zobaczę- nie uwierże- niczym niewierny Tomasz..a co:roll:

Posted

Gosiapk napisał(a):

O kurcze, lecę prać czapeczki :cool3:!!!

Posted

Kanzaj napisał(a):
O kurcze, lecę prać czapeczki :cool3:!!!

No...niech no mi sie tylko okaże, że Fifcia bez czapeczki chodzi w te mrozy albo w brudnej czapeczce...nie chcialabym byc w Twojej skórze Kanzaj..:eviltong:Któz to w ogole widzial zey piesio w zimie bez czapeczki chodził zresztą..:p

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ślicznie dziękuję :) Jeśli tylko przezyję sobotę i urodziny dziecka, 15 sześciolatków biegających w tą i spowrotem :grab::flaming:

Uuuuuuuuu.... to faktycznie niepewny żywot Cioci Gosi :scared::smilecol::sweetCyb::boom::new-bday: - dla Jubilata!

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ślicznie dziękuję :) Jeśli tylko przezyję sobotę i urodziny dziecka, 15 sześciolatków biegających w tą i spowrotem :grab::flaming:

Trza było powiedzieć:-). Ja się zawodwo zajmuję organizowaniem takich właśnie imprez. 15 sześciolatków urodziny "pirackie" i nie masz dzieci 1,5 godziny. Luzik kochana. Ja poskramiam większe grupy:-). No fakt nie sama......

Posted

Neigh napisał(a):
Trza było powiedzieć:-). Ja się zawodwo zajmuję organizowaniem takich właśnie imprez. 15 sześciolatków urodziny "pirackie" i nie masz dzieci 1,5 godziny. Luzik kochana. Ja poskramiam większe grupy:-). No fakt nie sama......

Na prawdę???!!! O cholerka! Jaka szkoda, że wcześniej nie wiedziałam :( Buuuu... a jakiegoś klauna lub pokaz sztuczek magicznych można zamówić?

Posted

Gosiapk napisał(a):
Na prawdę???!!! O cholerka! Jaka szkoda, że wcześniej nie wiedziałam :( Buuuu... a jakiegoś klauna lub pokaz sztuczek magicznych można zamówić?

Wszystko można:-) + dużo więcej. Ja najbardziej polecam dla takich ludziów scenariusz piracki + pokaz baniek. ( w piratach pobiegają w płetwach, zrobią mumię i takie tam) + zamknięmy dzieciaki w bańce, zrobimy 30 cm średnicy i luz..

A reszta na pw:-)bo nas rozgromią za offa.

Posted

Neigh napisał(a):
Wszystko można:-) + dużo więcej. Ja najbardziej polecam dla takich ludziów scenariusz piracki + pokaz baniek. ( w piratach pobiegają w płetwach, zrobią mumię i takie tam) + zamknięmy dzieciaki w bańce, zrobimy 30 cm średnicy i luz..

A reszta na pw:-)bo nas rozgromią za offa.

Nie..no nie na PW...chętnie poczytam..choć mało prawdopodobne, coby Neight mogla mi tu pomoc..

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Sabcia ma guza sutka... niestety rośnie dość szybko i lekarze mówią: operować i to szybko... Wyniki krwi OK, płuca czyste. Operacja planowana na najbliższy poniedziałek tj. 24 sierpnia. Trzymajcie kciuki - bardzo moccccno!!! - please!

Posted

Do naszej Sabci nikt nie zagląda...:mad:
A Ona dziś po operacji usunięcia 3 sutków i okolicznych węzłów śpi sobie spokojnie w swoim łóżeczku i dochodzi do siebie. Oby wszystko było dobrze, bo guz był najprawdopodobniej złośliwy.