Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Łże aż tutaj czuć, jamniki kocha...

Jamniki to jest insza inszość. Fakt Alfa też wszystkich gryzła. Ale mnie nie. Matko i córko, jaka to podła i wredna małpa była ......ech dodała z rozrzewnieniem w głosie.......

Posted

Neris napisał(a):
One się do właścicieli upodabniają :evil_lol:

Tak się zastanawiam kiedy Ci ostatnio porządnie tyłek przetrzepano...........wizyta pana Bijdupy zdecydownie się należy:diabloti:

Posted

Drogie Cioteczki - uprzejmie przypominam, że to jest wątek Sabci!!!:mad:
Więc mi to proszę brzydkich słów nie używać!!!
A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p

To kiedy Ciocia Gosia przyjdzie nadstawiać nos do lizorowania Fifcinego?:cool3: bo Fifcia gryzie tylko niegrzeczne Ciotki:eviltong:, dobre - zalizuje na śmierć:razz:!

Posted

[quote name='Kanzaj']Drogie Cioteczki - uprzejmie przypominam, że to jest wątek Sabci!!!:mad:
A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p

To kiedy Ciocia Gosia przyjdzie nadstawiać nos do lizorowania Fifcinego?:cool3: bo Fifcia gryzie tylko niegrzeczne Ciotki:eviltong:, dobre - zalizuje na śmierć:razz:!
No ciotko Neigh, ciekaw co na to powiesz! :eviltong:

Posted

Neris napisał(a):
"PANA Bijdupy" to nie jest brzydkie słowo, tylko jakaś chyba sado-maso obietnica czy co?

A skąd Fifulec wie kto niedobry ZANIM nadgryzie??

Ciocia Neris pojedzie zobaczyć się osobiście z Fifulcem, to się dowie jak maleństwo poznaje się na ludziach :eviltong:

Posted

[quote name='Gosiapk']No dobra ciotki! To kiedy bibka w Kanzajowni z okazji adopcji Sabiszonka przez Kanzajka? :cool3:

A to ona ją adoptowała????? Hmmm nic mi o tym nie wiadomo:p

Posted

Neigh napisał(a):
A to ona ją adoptowała????? Hmmm nic mi o tym nie wiadomo:p

Nieładnie ciociu Neigh, nie czytasz postów w tym wątku, proszę cofnij się do postu Kanzajka o 'szukaniu' domku dla Sabiszonka. :eviltong:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nieładnie ciociu Neigh, nie czytasz postów w tym wątku, proszę cofnij się do postu Kanzajka o 'szukaniu' domku dla Sabiszonka. :eviltong:

Czytam, ale też rozmawiam z Kanzaj osobiście.......I ostatnio na moje pytania czy mogę zdjąć Sabę z podpisu - usłyszałam "nieee no gdyby się jakiś naprawdę dobry dom trafił.....". Także bez oficjalnego oświadczenia imiennego się nie liczy

Posted

[quote name='Kanzaj']Drogie Cioteczki - uprzejmie przypominam, że to jest wątek Sabci!!!:mad:

No to co ten Kanzajek wypisuje?
czyli nici z imprezki :cool1:

Posted

Neris napisał(a):
A czy Sabiszon upiecze ciasto?

Eeee... Sabiszonek ZJE ciasto, które ciotki przyniosą na imprę do Kanzajka :eviltong:

No, Sabcia, to kiedy organizujesz impre? Ciotka Neris, Gosia i Neigh przyjadą :cool3:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Eeee... Sabiszonek ZJE ciasto, które ciotki przyniosą na imprę do Kanzajka :eviltong:

No, Sabcia, to kiedy organizujesz impre? Ciotka Neris, Gosia i Neigh przyjadą :cool3:

A kiedy Ciotkom pasuje? :razz:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Mnie zawsze do Kanzajka i jej czeredy pasuje :) ale ciotki Neris i Neigh coś zamilkły :roll:

Bo zajęte jak jasna cholera........ale spoko dam radę, jakby co:-)

• 2 weeks later...