Gosiapk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Neris napisał(a):Łże aż tutaj czuć, jamniki kocha... Wydało się! :diabloti: Quote
Neigh Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Neris napisał(a):Łże aż tutaj czuć, jamniki kocha... Jamniki to jest insza inszość. Fakt Alfa też wszystkich gryzła. Ale mnie nie. Matko i córko, jaka to podła i wredna małpa była ......ech dodała z rozrzewnieniem w głosie....... Quote
Neris Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 One się do właścicieli upodabniają :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Neris napisał(a):One się do właścicieli upodabniają :evil_lol: No to jaj już Neigh na pewno nie odwiedzę :shake::evil_lol: Quote
Neigh Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Neris napisał(a):One się do właścicieli upodabniają :evil_lol: Tak się zastanawiam kiedy Ci ostatnio porządnie tyłek przetrzepano...........wizyta pana Bijdupy zdecydownie się należy:diabloti: Quote
Kanzaj Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Drogie Cioteczki - uprzejmie przypominam, że to jest wątek Sabci!!!:mad: Więc mi to proszę brzydkich słów nie używać!!! A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p To kiedy Ciocia Gosia przyjdzie nadstawiać nos do lizorowania Fifcinego?:cool3: bo Fifcia gryzie tylko niegrzeczne Ciotki:eviltong:, dobre - zalizuje na śmierć:razz:! Quote
Neris Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 "PANA Bijdupy" to nie jest brzydkie słowo, tylko jakaś chyba sado-maso obietnica czy co? A skąd Fifulec wie kto niedobry ZANIM nadgryzie?? Quote
Gosiapk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Kanzaj']Drogie Cioteczki - uprzejmie przypominam, że to jest wątek Sabci!!!:mad: Więc mi to proszę brzydkich słów nie używać!!! A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p To kiedy Ciocia Gosia przyjdzie nadstawiać nos do lizorowania Fifcinego?:cool3: bo Fifcia gryzie tylko niegrzeczne Ciotki:eviltong:, dobre - zalizuje na śmierć:razz:! No ciotko Neigh, ciekaw co na to powiesz! :eviltong: Quote
Gosiapk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Neris napisał(a):"PANA Bijdupy" to nie jest brzydkie słowo, tylko jakaś chyba sado-maso obietnica czy co? A skąd Fifulec wie kto niedobry ZANIM nadgryzie?? Ciocia Neris pojedzie zobaczyć się osobiście z Fifulcem, to się dowie jak maleństwo poznaje się na ludziach :eviltong: Quote
Gosiapk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 No dobra ciotki! To kiedy bibka w Kanzajowni z okazji adopcji Sabiszonka przez Kanzajka? :cool3: Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Gosiapk']No dobra ciotki! To kiedy bibka w Kanzajowni z okazji adopcji Sabiszonka przez Kanzajka? :cool3: A to ona ją adoptowała????? Hmmm nic mi o tym nie wiadomo:p Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Gosiapk napisał(a):No ciotko Neigh, ciekaw co na to powiesz! :eviltong: Rola czarnego charakteru mi odpowiada:-) Quote
Gosiapk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Neigh napisał(a):A to ona ją adoptowała????? Hmmm nic mi o tym nie wiadomo:p Nieładnie ciociu Neigh, nie czytasz postów w tym wątku, proszę cofnij się do postu Kanzajka o 'szukaniu' domku dla Sabiszonka. :eviltong: Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Gosiapk napisał(a):Nieładnie ciociu Neigh, nie czytasz postów w tym wątku, proszę cofnij się do postu Kanzajka o 'szukaniu' domku dla Sabiszonka. :eviltong: Czytam, ale też rozmawiam z Kanzaj osobiście.......I ostatnio na moje pytania czy mogę zdjąć Sabę z podpisu - usłyszałam "nieee no gdyby się jakiś naprawdę dobry dom trafił.....". Także bez oficjalnego oświadczenia imiennego się nie liczy Quote
Gosiapk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Kanzaj']Drogie Cioteczki - uprzejmie przypominam, że to jest wątek Sabci!!!:mad: Więc mi to proszę brzydkich słów nie używać!!! A tak w ogóle, to chyba czas przestać udawać, że Sabiszonek szuka jakiegoś domku... :p To kiedy Ciocia Gosia przyjdzie nadstawiać nos do lizorowania Fifcinego?:cool3: bo Fifcia gryzie tylko niegrzeczne Ciotki:eviltong:, dobre - zalizuje na śmierć:razz:! No to co ten Kanzajek wypisuje? czyli nici z imprezki :cool1: Quote
Gosiapk Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Czyli nici z sabatu dogoczarownic? :roll: Quote
Kanzaj Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Gosiapk napisał(a):No to co ten Kanzajek wypisuje? czyli nici z imprezki :cool1: Sabcia mówi, że impra ma być :cool3:! Quote
Gosiapk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Neris napisał(a):A czy Sabiszon upiecze ciasto? Eeee... Sabiszonek ZJE ciasto, które ciotki przyniosą na imprę do Kanzajka :eviltong: No, Sabcia, to kiedy organizujesz impre? Ciotka Neris, Gosia i Neigh przyjadą :cool3: Quote
Kanzaj Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Gosiapk napisał(a):Eeee... Sabiszonek ZJE ciasto, które ciotki przyniosą na imprę do Kanzajka :eviltong: No, Sabcia, to kiedy organizujesz impre? Ciotka Neris, Gosia i Neigh przyjadą :cool3: A kiedy Ciotkom pasuje? :razz: Quote
Gosiapk Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mnie zawsze do Kanzajka i jej czeredy pasuje :) ale ciotki Neris i Neigh coś zamilkły :roll: Quote
Neigh Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Gosiapk napisał(a):Mnie zawsze do Kanzajka i jej czeredy pasuje :) ale ciotki Neris i Neigh coś zamilkły :roll: Bo zajęte jak jasna cholera........ale spoko dam radę, jakby co:-) Quote
Gosiapk Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Neigh napisał(a):Bo zajęte jak jasna cholera........ale spoko dam radę, jakby co:-) No tak, święta! Trzeba posprzątać i ugotować, koopa roboty! Quote
Recommended Posts