Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kanzaj ma tyły pracowe. Straszne + jakieś kontrole i pomór i najazd Hunów..........i coś o czerwonych mrówkach słyszałam;)

Także cierpliwości Ciotki:-).

Posted

Gosiapk napisał(a):
Sabcia nadal w Kanzajowni?

Nadal - to potrzeba człowieka, który zadzwoni i powie "bo ja to proszę Pani chcę takiego, co to go nikt nie chce".

Mam takiego jednego w zanadrzu - ale chce psa i to w październiku. Że tak powiem zawsze jest z czego wybierać....
Cały czas kombinuję, jak do tych wszystkich super dobrych ludzi dotrzeć.......bo oni gdzieś są. Ja w to głęboko wierzę.

Posted

Neigh napisał(a):
Nadal - to potrzeba człowieka, który zadzwoni i powie "bo ja to proszę Pani chcę takiego, co to go nikt nie chce".

Mam takiego jednego w zanadrzu - ale chce psa i to w październiku. Że tak powiem zawsze jest z czego wybierać....
Cały czas kombinuję, jak do tych wszystkich super dobrych ludzi dotrzeć.......bo oni gdzieś są. Ja w to głęboko wierzę.

Oczywiście, że są. Ja zawsze tak mówię:eviltong:
Niestety limit psów chwilowo wyczerpany...

• 3 weeks later...
Posted

Gosiapk napisał(a):
Co słychać u Fifuni i Saby?

Obawiam się Gosiu, ze Kanzaj nie odpowie...........po ostatnich wydarzeniach na wątku "krzyczkowym" zapowiedziała hmm jak to ładnie określić........słowa mi brakuje............

Jak się np. nie kupuje chińskich towarów z przekonania to jak się to określa........aaaa bojkot.

Kanzaj bojkotuje dogo

Posted

Neigh napisał(a):
Obawiam się Gosiu, ze Kanzaj nie odpowie...........po ostatnich wydarzeniach na wątku "krzyczkowym" zapowiedziała hmm jak to ładnie określić........słowa mi brakuje............

Jak się np. nie kupuje chińskich towarów z przekonania to jak się to określa........aaaa bojkot.

Kanzaj bojkotuje dogo

Nic nie wiedziałam :shake: Daj link proszę do tego wątku przeczyta co się stało.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nic nie wiedziałam :shake: Daj link proszę do tego wątku przeczyta co się stało.

Myślę, że nie warto tego czytać.......w ogóle zastanawiam się czy pisać warto.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sabiszonek nadal u nas:lol:. Dziewczyna ma się nieźle, tylko stawy bardzo Jej dokuczają..., bolą, puchną, nie pozwalają szybciej chodzić..., a tu jakaś "akcja przy bramie" czy michę wynoszą i... nie można szybciej:wallbash:. Na spacerki chodzi powoli i niechętnie, ale (!!!) jak spotykamy sąsiada - młodego Kodiego, to Sabcia w oczach młodnieje :cool3:: pręży się, przysiesza, ogon do góry, uśmiech na pychol i do chłopaka:cool1:. A jak żadnego przystojniaka na horyzoncie - to potrafi stanąć "okoniem" na środku drogi i ani kroku dalej :p. Ma dziewczyna swoje zagrania :razz:!!!

Posted

Gosiapk napisał(a):
A co u Fifulki?

U Fifulci wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to nieszczęsne uszko...., które wciąż się paprze i jest leczone wszystkim co się da... Wypróbowaliśmy już całą gamę antybiotyków doustnych - owszem działają rzez jakiś czas, a potem się to cholerstwo uodparnia... i tak w kółko. Od jakichś 3 tygodni mamy nowy "wynalazek" (robiony z kilku składników, w tym jeden sprowadzany az z Angli!!!), do wkraplania 2 razy dziennie do uszka. Znów jest lepiej, ale na jak długo?... Poza tym Fifcik jest taka słodka i przytulasta, ale dziabnąć kogoś w łydkę tez potrafi całkiem celnie!
(W poprzedni weekend mieliśmy fajne "znalezisko" - całe 3 kg przemoczonej, wymęczonej, ale jakże słodkiej suczki, która okazała się 15-o letnią Stefką wędrującą po przeprowadzce do starego domu!!! Na szczęście już następnego dnia zjawili się stęsknieni właściciele:))

Posted

Kanzaj napisał(a):
Poza tym Fifcik jest taka słodka i przytulasta, ale dziabnąć kogoś w łydkę tez potrafi całkiem celnie!

Ja uroczyście oświadczam, że nienawidzę cholery!

Posted

Neigh napisał(a):
Ja uroczyście oświadczam, że nienawidzę cholery!

Neight :mad: jak możesz nienawidzić takiej słodyczy? :crazyeye:

Oj jak dobrze, że koleżanka Stefania znalazła swoich ludziów

Posted

Gosiapk napisał(a):
Neight :mad: jak możesz nienawidzić takiej słodyczy? :crazyeye:

Słodyczy? Oszalałaś? Zostałam:
a. napadnięta
b. użarta
c. urażona na honorze

I to conajmniej trzykrotnie.

Paskudztwo takie........dopust takie Cuś w domu trzymać ( tfu tfu przez lewe ramię)

Posted

Neigh napisał(a):
Słodyczy? Oszalałaś? Zostałam:
a. napadnięta
b. użarta
c. urażona na honorze

I to conajmniej trzykrotnie.

Paskudztwo takie........dopust takie Cuś w domu trzymać ( tfu tfu przez lewe ramię)

Szanowna koleżanko Neigh! Wielce Cię szanuję za to co robisz dla psiego i świnkowego talatajstwa, co się po świecie w niełasce snuje, ale żeby takie brednie wierutne wymyślać i oczerniać niewinną istotkę kochaną, która jedynie swego obejścia przed Twoimi niecnymi zakusami broniła, to już za wiele :shake:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Szanowna koleżanko Neigh! Wielce Cię szanuję za to co robisz dla psiego i świnkowego talatajstwa, co się po świecie w niełasce snuje, ale żeby takie brednie wierutne wymyślać i oczerniać niewinną istotkę kochaną, która jedynie swego obejścia przed Twoimi niecnymi zakusami broniła, to już za wiele :shake:

Tiaaa obejścia broniła.......jasssne.
Może sobie Szanowna Koleżnka pisać co chce......ale moze umnówmy się tak : następnym razem jak będę musiała pojechać do Kanzaja jedziesz ze mną:-). Wchodzisz jako pierwsza i niech na Tobie pilnowanie obejścia ćwiczy, co?:-)
Kochaj ją sobie słodycz samą. A ja sobie wejdę ( jako ta niekochająca jako druga ) jak już obejście zostanie upilnowane przez cholerę, ok?:evil_lol:

Zwłaszcza ze jej się zdarza o obowiązku pilnowanie przypomnieć po 40 min, jak już i jedzenie z ręki brała i głaskać się dawała i nagle ni z gruchy ni z pitruchy cap. Wredne toto jest i tyle. NIe lubię pokurczów:-)