Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_beatka_ napisał(a):
kanzajku przelałam ci 12zl za bazarek;)
i daj znać kiedy nowe saszetki będą bo mi się interes przestał kręcić:mad:

Choćby jutro!

Posted

Kanzaj napisał(a):
Do rodziców pewnej Sylwii - koleżanki z pracy Moniki.

To ja poproszę informację, kiedy na 3/4 Sabę z podpisu zdejmujemy:-)

Posted

_beatka_ napisał(a):
renatko przyjadą ode mnie dwie wplaty teraz za bazary 12 i 15zl, jak dojda to daj znać;)

Jasne!
Wczoraj dostałam zdjęcie uśmiechnietego Barniego z nowego domku!

Posted

SABCIA dzisiaj wraca do nas z nieudanej adopcji.............. podobno jest niegrzeczna i daje zły przykład Fąflowi i Tysonowi...:cool1:... taaa, no to była w nowym domku niecałe trzy tygodnie :roll:!

Posted

Wczoraj wieczorem pojechałam po Sabę. Fred przywitał mnie wesoło:Dog_run:, a Ona na początku nawet nie wstała.:niewiem:.. kiedy jednak do Niej podeszłam otwierała się coraz bardziej. Najpierw się uśmiechnęła, potem polizała po ręku, a dalej juz machanie ogonkiem i lizanie po pysku:p!
Widać, że bardziej związana była ze swoim nowym panem niz panią... , chociaż dystans do mężczyzn wciąż ma... Kobieta nie bardzo rozumiała Sabciowe zachowania i potrzeby, dwa psy jednocześnie chyba Ją po prostu przerosły... mężczyzna miał łzy w oczach kiedy odjeżdżałyśmy...
A Saba od rana z lubością pilnuje domu:mad:!

Posted

... mężczyzna miał łzy w oczach kiedy odjeżdżałyśmy...

To rzadkie zjawisko, chyba ten pan pokochal Sabunie, a ona jego...szkoda, ze sie nie udalo :shake:

Posted

_beatka_ napisał(a):
a tak gwoli ścisłości to wytłumacz mi Renatko co to znaczy, że saba dawala maluchom zly przykład...?:crazyeye::roll:

To może dam Ci nr tel tej Pani :cool3:...

Posted

lepiej, nie bo nie wiem czy bym nie powiedziała paru słów za dużo:mad:
a Tobie mówila co to bylo?co ona wielką kupę na środku pokoju zrobila, czy ludzi gryzla na ulicy?
bo z tego co widzialam u Ciebie to ona nie byla zbyt namolna i naprzykrzająca się:roll:

Posted

_beatka_ napisał(a):
lepiej, nie bo nie wiem czy bym nie powiedziała paru słów za dużo:mad:
a Tobie mówila co to bylo?co ona wielką kupę na środku pokoju zrobila, czy ludzi gryzla na ulicy?
bo z tego co widzialam u Ciebie to ona nie byla zbyt namolna i naprzykrzająca się:roll:

Nooo podczas nieobecnosci ludzi potrafila nie wytrzymac i zalatwiac się w domu, no i kładła się w łóżku lub kociej kuwecie :roll:...

Posted

Saba wyprzystojniała, schudła, jakaś ciemniejsza się zrobiła... a może podmienili Sabiszonka???:diabloti:
Dziś podczas burzy znów chowała się z resztą dziewczyn do najciemniejszych kątów.