_beatka_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 kanzajku przelałam ci 12zl za bazarek;) i daj znać kiedy nowe saszetki będą bo mi się interes przestał kręcić:mad: Quote
Kanzaj Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 _beatka_ napisał(a):kanzajku przelałam ci 12zl za bazarek;) i daj znać kiedy nowe saszetki będą bo mi się interes przestał kręcić:mad: Choćby jutro! Quote
Kanzaj Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 UWAGA, UWAGA!!!!!!!!!! Barni pojechał dziś do nowego domku!!!.. (ciekawe, czy tym razem też wróci:cool3:) Quote
Kanzaj Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 _beatka_ napisał(a):do tamtej pani? czy kogoś innego?:cool3: Do rodziców pewnej Sylwii - koleżanki z pracy Moniki. Quote
Neigh Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Kanzaj napisał(a):Do rodziców pewnej Sylwii - koleżanki z pracy Moniki. To ja poproszę informację, kiedy na 3/4 Sabę z podpisu zdejmujemy:-) Quote
Kanzaj Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Sabcia już po sterylizacji. Maluchy - już całkiem spore - dokazują w nowych domkach! Chyba niebawem możemy być całkiem spokojni?... Quote
_beatka_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10494342#post10494342 zapraszam!!! Quote
_beatka_ Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 renatko przyjadą ode mnie dwie wplaty teraz za bazary 12 i 15zl, jak dojda to daj znać;) Quote
Kanzaj Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 _beatka_ napisał(a):renatko przyjadą ode mnie dwie wplaty teraz za bazary 12 i 15zl, jak dojda to daj znać;) Jasne! Wczoraj dostałam zdjęcie uśmiechnietego Barniego z nowego domku! Quote
Kanzaj Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 SABCIA dzisiaj wraca do nas z nieudanej adopcji.............. podobno jest niegrzeczna i daje zły przykład Fąflowi i Tysonowi...:cool1:... taaa, no to była w nowym domku niecałe trzy tygodnie :roll:! Quote
Ulka18 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Biedna Sabuncia :shake: moze to nie ten domek... Quote
Kanzaj Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Biedna Sabuncia :shake: moze to nie ten domek... No raczej na pewno nie ten... Quote
Kanzaj Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 _beatka_ napisał(a):a syncio zostaje? Wczoraj mówili, że tak, a dzisiaj... zobaczymy :razz:! Quote
Kanzaj Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Wczoraj wieczorem pojechałam po Sabę. Fred przywitał mnie wesoło:Dog_run:, a Ona na początku nawet nie wstała.:niewiem:.. kiedy jednak do Niej podeszłam otwierała się coraz bardziej. Najpierw się uśmiechnęła, potem polizała po ręku, a dalej juz machanie ogonkiem i lizanie po pysku:p! Widać, że bardziej związana była ze swoim nowym panem niz panią... , chociaż dystans do mężczyzn wciąż ma... Kobieta nie bardzo rozumiała Sabciowe zachowania i potrzeby, dwa psy jednocześnie chyba Ją po prostu przerosły... mężczyzna miał łzy w oczach kiedy odjeżdżałyśmy... A Saba od rana z lubością pilnuje domu:mad:! Quote
Ulka18 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ... mężczyzna miał łzy w oczach kiedy odjeżdżałyśmy... To rzadkie zjawisko, chyba ten pan pokochal Sabunie, a ona jego...szkoda, ze sie nie udalo :shake: Quote
_beatka_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a tak gwoli ścisłości to wytłumacz mi Renatko co to znaczy, że saba dawala maluchom zly przykład...?:crazyeye::roll: Quote
Kanzaj Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 _beatka_ napisał(a):a tak gwoli ścisłości to wytłumacz mi Renatko co to znaczy, że saba dawala maluchom zly przykład...?:crazyeye::roll: To może dam Ci nr tel tej Pani :cool3:... Quote
_beatka_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 lepiej, nie bo nie wiem czy bym nie powiedziała paru słów za dużo:mad: a Tobie mówila co to bylo?co ona wielką kupę na środku pokoju zrobila, czy ludzi gryzla na ulicy? bo z tego co widzialam u Ciebie to ona nie byla zbyt namolna i naprzykrzająca się:roll: Quote
Kanzaj Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 _beatka_ napisał(a):lepiej, nie bo nie wiem czy bym nie powiedziała paru słów za dużo:mad: a Tobie mówila co to bylo?co ona wielką kupę na środku pokoju zrobila, czy ludzi gryzla na ulicy? bo z tego co widzialam u Ciebie to ona nie byla zbyt namolna i naprzykrzająca się:roll: Nooo podczas nieobecnosci ludzi potrafila nie wytrzymac i zalatwiac się w domu, no i kładła się w łóżku lub kociej kuwecie :roll:... Quote
_beatka_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż to tragedia narodowa, że pies śpi w łózko, rzeczywiście ale dala im popalić:angryy:widać nie byli jej warci... Quote
Kanzaj Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Saba wyprzystojniała, schudła, jakaś ciemniejsza się zrobiła... a może podmienili Sabiszonka???:diabloti: Dziś podczas burzy znów chowała się z resztą dziewczyn do najciemniejszych kątów. Quote
Recommended Posts