_beatka_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 zrobilam wiecej ogloszen ale mi sie dogo zacielo i nie moglam wkleic linków:mad: Quote
Kanzaj Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='_beatka_']zrobilam wiecej ogloszen ale mi sie dogo zacielo i nie moglam wkleic linków:mad:[/quote] To cudnie!!!!!!!!!! Jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!! To czekamy na ten tłum chętnych!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 wlaśnie mam nadzieję, że się coś ruszy:cool3: Quote
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 sabinkowe bazarki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10370985#post10370985 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113112 Quote
Kanzaj Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Beatko, bardzo dziękuję!!! Jestes jak zwykle niezawodna!!! Byłam dziś w Krzyczkach z Neigh - wywiozłyśmy 3 sunie, czwarta ostro zaprotestowala... - tak, ze w efekcie musialam odwiedzic placowke sluzby zdrowia... Quote
_beatka_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 oj, to chyba był ostry protest:roll: napisala do mnie pani z ogloszenia, kazalam jej dzwonic do ciebie, ale może chcesz jej maila?czy poczekasz na kontakt? Quote
Kanzaj Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 _beatka_ napisał(a):oj, to chyba był ostry protest:roll: napisala do mnie pani z ogloszenia, kazalam jej dzwonic do ciebie, ale może chcesz jej maila?czy poczekasz na kontakt? maila mozesz podac. generalnie mam dziesiatki maili w spr krzyczek.... teraz neigh ma sie zajac biuroracja. ja mam rozwalona reke i buzke...:cool3: Quote
_beatka_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 a_biedrzycka@poczta.fm to mail od tej pani;) Quote
Kanzaj Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='_beatka_']a_biedrzycka@poczta.fm to mail od tej pani;) Wlasnie wyslalam - dzieki serdeczne Quote
_beatka_ Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 mam kolejną chętną, tym razem na freda:cool3: mail to KAROLCIA1995@AUTOGRAF.PL Quote
Kanzaj Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='_beatka_']mam kolejną chętną, tym razem na freda:cool3: mail to KAROLCIA1995@AUTOGRAF.PL Dzieki!!!!!!! byl jakis telefon i 3 maile. moze wreszcie... Ale nie moge wejsc na te strone... Quote
_beatka_ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 oby się udało:multi: a ludzie jacy?ktoś się umówił konkretnie na oglądanie?czy na razie tylko proszą o informacje ogólne? Quote
Gosiapk Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kanzaj napisał(a):Beatko, bardzo dziękuję!!! Jestes jak zwykle niezawodna!!! Byłam dziś w Krzyczkach z Neigh - wywiozłyśmy 3 sunie, czwarta ostro zaprotestowala... - tak, ze w efekcie musialam odwiedzic placowke sluzby zdrowia... Bardzo Cię pocharatała? Quote
Neris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Policzek i rękę, ale nie widziałam Kanzajka, to nie wiem jak mocno. Ale mówi i zachowuje się w miarę przytomnie, więc chyba nie jest tak źle Quote
oktawia6 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='_beatka_'] a_biedrzycka@poczta.fm to mail od tej pani;) biedrzycka to stara handlara psami! oczywiście nazwisko może byc takie samo-trzeba się więcej dopytac! Quote
Kanzaj Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Jutro 2 rodzinki oglądają naszą Sabciową rodzinkę! A ja niedawno wróciłam z Krzyczek... nie wiem jak się nazywam... Quote
_beatka_ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 oby się wreszcie chłopakom udało, bo cię wykończą te piranie;):evil_lol: Quote
Kanzaj Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 UWAGA!!!!!!!!!!! Saba i Fred pojechali do nowego domku!!!!!!!!!! Państwo fajni, ale Saba bardzo tęskni...., my tezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! Może wróci... Barniemu szykuje się domek w tygodniu. Quote
Neigh Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kanzaj napisał(a):UWAGA!!!!!!!!!!! Saba i Fred pojechali do nowego domku!!!!!!!!!! Państwo fajni, ale Saba bardzo tęskni...., my tezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! Może wróci... Barniemu szykuje się domek w tygodniu. Ty Kanzaj uważaj, żebym ja nie wróciła. KURNA OLEK - Kanzaj kombinuje jak sukę odebrać...... A Saba tęskni i ma do tego prawo. Kanzaj zaś musi tymczasy wyadoptowywać i się Neigh słuchać;-) Bo znów wrzeszczeć na Ciebie będę - dodała złowrogo......... Achaś a domek to zadzwonił bo mojego kota.......no i wzieli trójkę. Trzymajcie kciuki... Quote
Neigh Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kanzaj napisał(a):Jutro 2 rodzinki oglądają naszą Sabciową rodzinkę! A ja niedawno wróciłam z Krzyczek... nie wiem jak się nazywam... Hihi mój tekst - wchodzę ostatnio do niej i mówię..........proszę zapamiętaj jak mam na imię - to mi przypomnisz. Quote
_beatka_ Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Aga ma rację, nie możesz wszystkich tymczasów zatrzymywać;) a sabinka będzie miała dobrze, musi się tylko zaaklimatyzować! oby się wszystko ułożyło:multi: Quote
Kanzaj Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Sabcia dziś, tzn. już wczoraj - niedziela, czuła się lepiej w nowym domku. Fred oczywiście rozrabia z kotem Kibicem:) A Neigh to potwór nie kobieta :evil_lol:! Quote
_beatka_ Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 zgadza się:multi: Kanzaj Neigh ma rację, trzeba się jej słuchać:mad:;) Quote
carpedijem Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Kanzaj napisał(a):UWAGA!!!!!!!!!!! Saba i Fred pojechali do nowego domku!!!!!!!!!! Państwo fajni, ale Saba bardzo tęskni...., my tezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! Może wróci... Barniemu szykuje się domek w tygodniu. Lepiej niech nie wraca, tylko ma tam cieplutko i kochaniutko. :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts