Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_beatka_']zrobilam wiecej ogloszen ale mi sie dogo zacielo i nie moglam wkleic linków:mad:[/quote]
To cudnie!!!!!!!!!! Jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!! To czekamy na ten tłum chętnych!!!!!!!

Posted

Beatko, bardzo dziękuję!!! Jestes jak zwykle niezawodna!!!
Byłam dziś w Krzyczkach z Neigh - wywiozłyśmy 3 sunie, czwarta ostro zaprotestowala... - tak, ze w efekcie musialam odwiedzic placowke sluzby zdrowia...

Posted

_beatka_ napisał(a):
oj, to chyba był ostry protest:roll:
napisala do mnie pani z ogloszenia, kazalam jej dzwonic do ciebie, ale może chcesz jej maila?czy poczekasz na kontakt?

maila mozesz podac. generalnie mam dziesiatki maili w spr krzyczek.... teraz neigh ma sie zajac biuroracja. ja mam rozwalona reke i buzke...:cool3:

Posted

Kanzaj napisał(a):
Beatko, bardzo dziękuję!!! Jestes jak zwykle niezawodna!!!
Byłam dziś w Krzyczkach z Neigh - wywiozłyśmy 3 sunie, czwarta ostro zaprotestowala... - tak, ze w efekcie musialam odwiedzic placowke sluzby zdrowia...

Bardzo Cię pocharatała?

Posted

UWAGA!!!!!!!!!!!
Saba i Fred pojechali do nowego domku!!!!!!!!!! Państwo fajni, ale Saba bardzo tęskni...., my tezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! Może wróci...
Barniemu szykuje się domek w tygodniu.

Posted

Kanzaj napisał(a):
UWAGA!!!!!!!!!!!
Saba i Fred pojechali do nowego domku!!!!!!!!!! Państwo fajni, ale Saba bardzo tęskni...., my tezzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!! Może wróci...

Ty Kanzaj uważaj, żebym ja nie wróciła. KURNA OLEK - Kanzaj kombinuje jak sukę odebrać......

A Saba tęskni i ma do tego prawo. Kanzaj zaś musi tymczasy wyadoptowywać i się Neigh słuchać;-) Bo znów wrzeszczeć na Ciebie będę - dodała złowrogo.........

Achaś a domek to zadzwonił bo mojego kota.......no i wzieli trójkę. Trzymajcie kciuki...

Posted

Kanzaj napisał(a):
Jutro 2 rodzinki oglądają naszą Sabciową rodzinkę!

A ja niedawno wróciłam z Krzyczek... nie wiem jak się nazywam...

Hihi mój tekst - wchodzę ostatnio do niej i mówię..........proszę zapamiętaj jak mam na imię - to mi przypomnisz.

Posted

Sabcia dziś, tzn. już wczoraj - niedziela, czuła się lepiej w nowym domku. Fred oczywiście rozrabia z kotem Kibicem:)
A Neigh to potwór nie kobieta :evil_lol:!

Posted

Kanzaj napisał(a):
UWAGA!!!!!!!!!!!

Lepiej niech nie wraca, tylko ma tam cieplutko i kochaniutko. :multi::multi::multi: